MP Meri - děkuji za radu, flustraci si tady na x stránkách vybíjí whiskas ,

Jdu se smutnou zprávou:
příběh kamaráda bohužel nemá šťastný konec.
Sweet Potato vám všem děkuje za účast.
moora vyřiď naší upřímnou soustrast ![]()
moora Sweet Potato ❤️
jitřenka To myslíš vážně? Člověk si má vybrat, kdo si zaslouží soucit? A například pro mě je to hodně důležité téma, tchyně má 80, její muž 78 a počítám, že brzo můžeme řešit něco podobného.
Sweet Potato ![]()
![]()
moora achjo![]()
moora ach jo :(
uprimnu sustrast Sweet Potato
moora celou dobu jsem se toho bála.![]()
Sweet Potatoupřímnou soustrast ![]()
Sweet Potato ![]()
Sweet Potato Ach ne! Upřímnou soustrast
Sweet Potato ach ne, uprimnou soustrast vsem rodinam.
moora bože ...upřímnou soustrast na dálku
Mezi oběťmi je bohužel i ředitelka Ústavu hudební vědy Filozofické fakulty UK Lenka Hlávková. Znala jsem ji, byla báječná. Víc nemám slov.
Evaeva Já si ani nemyslím, že by to probírali ve školce, ale budeme se přes svátky setkávat i s lidmi, co mají na filozofickou fakultu vazby, tak to téma může vyplynout.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.