Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 22. prosince 2023 09:15

SunEclipse 

Já odmítám o tom zmrdovi uvažovat jako o nemocným.

A nemyslela jsem to líbení doslova, jde vo to, že tě dospělej může nějakým způsobem iritovat, ale mimino, pokud neřve hodiny a hodiny jako čert, tak těžko. I cizí člověk se většinou nad nemluvňátkem rozněžní (v nejhorším případě to s ním nehne, no). A dyk ho tenhle... kripl... střelil do břicha!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. prosince 2023 09:16

Mohučanka přesně!

Anema myslím na ně a jejich rodinu pořád

Offline Jos
příspěvků moje polička 22. prosince 2023 09:18

Mohučanka mne to prijde priserne vsechno. Nejak nevidim rozdil v hruznosti mezi temi ciny. Skola, park, ulice, mohl si vybrat cokoli. A obeti jsou vesmes asi mladinke holky. Jemu bylo asi dost  jedno do koho strili a o motivaci si netroufam spekulovat. Musel to planovat, takovy arzenal...

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 22. prosince 2023 09:19
Offline Raduza
příspěvků moje polička 22. prosince 2023 09:25
Reakce na brrr:

SunEclipse Jako odchazím z domu, beru si mobil, peněženku, klíče a kvér? Myslela jsem, že se to děje jen v US.

​ano, třeba můj muž.  Jinak naprosto normální a zodpovědný člověk.  Není to úplně neobvyklé. 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 22. prosince 2023 09:33

barbucha tomu pachateli, fakt nechci říkat člověk,  zjevně totálně hrablo a bohužel to nikdo nepoznal.  Dost možná to ani poznat nešlo.  Asi nerozlišuje jestli zabije dospělého nebo miminko.  Celé je to příšerná tragédie.

Offline brrr
12342 příspěvků moje polička 22. prosince 2023 09:35

Raduza A to ji nosí kvůli sebeobraně? A počítá s tím, že by ji použil? To mě mimochodem fascinuje na tom videu, že ten kameraman je ochoten začít střílet.(Doufám, že to nevyznívá nějak šťouravě, mě to jenom zajímá. Doma máme jen lovecké zbraně a ty se vytahují párkrát za rok.)

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 22. prosince 2023 09:39

Mohučanka Mně to s tím miminkem přijde taky úplně nepředstavitelně strašné. Neumím to popsat, ale přijde mi to jako to nejhorší zverstvo. Proste jinak si dovedu představit (nikoli pochopit!) skoro cokoli, ale tohle ... přijde mi, ze to jde úplně proti základním lidským pudům. 
Ale poté, co jsem slyšela kdysi v Opravdových zločinech díl Daisy's destruction (nehledejte si to), jsem pochopila, ze možné je fakt všechno.

Offline continuity
43138 příspěvků moje polička 22. prosince 2023 09:40

brrr pokud má někdo zbrojak a nosí zbraň u sebe, tak většinou je ochoten i střílet. Jinak je to novinář a byl s ním rozhovor na Nově. Podle toho jak mluví a vystupuje, nějakou průpravu bude mít, nebude to polovnik z hájenky.

Jinak je to spíš kandidát na vyznamenaní, vypadá to, že natáhli na sebe toho střelce a ten se v bezprostřední návaznosti na to zastřelil. Pokud by to dopadlo jinak, mohlo to dopadnout ještě hůř (jakkoliv strašně to dopadlo). 

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 22. prosince 2023 09:41

barbucha Já o něm zase nedokážu uvažovat jinak než jako o nemocném, protože kdybych si připustila, že takové zvěrstvo dokáže spáchat normální člověk, tak ztratím víru v lidstvo :(

Offline andulka01
12850 příspěvků moje polička 22. prosince 2023 09:42

brrr nejen kvůli sebeobraně, ale právě i kvůli možným situacím jako je tahle. Exmanžel i jeden expřítel jsou držitelé ZP, zbraň nosí běžně a troufám si tvrdit, že by se pokusili zodpovědně zasáhnout. 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 22. prosince 2023 09:46

brrr On dělal střelbu závodně,  z velké části to má jako koníček,  pořád tady něco rozebírá a olejuje.  Ale ano,  myslím že kvůli sebeobraně, má sice civilní povolání,  ale řekněme,  že nějaké riziko tam je. Pokud by nastala situace nějakého přímého ohrožení a nebylo by jiné východisko, tak jsem přesvědčená, že by zbraň použil. To bych udělala i já.  

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 22. prosince 2023 09:46

DruI 

Jenže nemoc je chápaná jako polehčující okolnost, jako že ten pachatel za to prakticky nemůže, a do toho já nejdu. Zvlášť když dokázal doteď normálně fungovat, studovat na vysoký... Může za to, a zasloužil by pomalu stahovat z kůže, ne nějaký léčení

Offline SunEclipse
3486 příspěvků moje polička 22. prosince 2023 09:46

brrr tak proto si ten ZP kategorie E a zbraň pořizuješ, kvůli "ochraně zdraví a majetku".  Někdo má pak pistoli celou dobu jen v šuplíku, jiný chodí na střelnici, ty nejzapálenější pak třeba i na sebeobranné kurzy se zbraní.

barbucha ty mluvíš o trestní odpovědnosti, DruI a já o způsobu fungování mozku. Pokud ti to pomůže, můžeme ho nazývat magor, vyšinutý, cvok, psychouš, pomatenec, malfuncioning...prostě  mozek nefunguje normálně.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. prosince 2023 09:47

DruI i si myslím, že přes takové úvahy vede cesta, jak takovým činům zabránit.

Offline RoSa
10176 příspěvků moje polička 22. prosince 2023 09:53

Raduza hráblo... a dost možná to poznal právě ten jeho táta...

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 22. prosince 2023 09:55

MP Meri - děkuji za radu, flustraci si tady na x stránkách vybíjí whiskas , mnoho lidí je přes vánoce v nemocnici a není okolo toho takový tiátr. Ano, je to zpovykaný otec, který nedodržoval léčbu a teď se může pos...  .Chudáček malý on bude v nemocnici, to se mu strašně ublížilo. Tak si tu whiskas litujte, od tohodle si dám oraz.

Sice bych ráda věděla, jak to dopadlo s kamarádem dcery Sweet Potato , tak jen přeju ať je v pořádku.

Všem co ztratili blízké upřímnou soustrast. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. prosince 2023 09:56

jitřenka přečetla sis název vlákna?

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 22. prosince 2023 09:57

Mohučankamě taky přijde pocitově nejhorší to miminko, I když samozřejmě vzato čistě rozumově, je to strašný všechno. 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 22. prosince 2023 09:59

RoSa

Kdoví co se tam odehrálo. Mozna otec neco tušil,  mozna ho zabil jakou součást toho šíleného plánu.