Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline letfenixa
10881 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 19:03

Gatita vždy, keď periem posteľné prádlo,  tak to susenie je hrôza. 

Offline Gatita
8637 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 19:19

Potrefenáhusa viktorka_od splavu uz me i napadlo, ze tu susicku treba nepouzivam spravne, ale chybu jsem nenasla - ty programy jsou dost jasne. Ale treba dziny tam davat nemuzu, kosile a ruzne halenky take ne, svetry se tam davat bojim, ruzne lepsi veci taky...v podstate tam pravidelne davam jen pradlo, detska trika, teplaky a pyzama. Co se mi tam kdy omylem pripletlo, hrozne se srazilo (polotricka, chinos, saty), na spouste veci je i doporuceni nesusit. 

Offline Gatita
8637 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 19:28

A k vasim steskum nad bincem doma - mame taky. Ja to fakt vubec nezvladam, ti tri kluci nadelaji strasny binec, co komu kde upadne od ruky....takze ja jen neco sbiram a uz neni cas na normalni uklid. Do toho svincik uplne vsude, drobky v kuchynskych suplicich, vsude neco krupe a lepi. A navic mame stary barak po ne uplne dusledne rekonstrukci, takze vsude plisen... nejhorsi je to v predsini, kde je cernozelena stena, vypada to jako spina, ale je to plisen. To fakt nema smysl lestit kliky, kdyz je tam toto. Tak co, citite se ted lip?

Offline Potrefenáhusa
38872 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 19:28

Gatita Tyjo a džíny proč ne? Já tam fakt davam všechno běžný a neznicilo se za 6 let nic, už nikdy nechci bejt bez susicky 

Offline Gatita
8637 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 19:29

Potrefenáhusa nevim, mne se dvoje srazily, potreti uz to zkouset nechci

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 19:30

Gatita Já teda dávám do sušičky skoro všechno... ale možná jen nemám žádné lepší věci

A teda když se synovi podařilo komplet vytopit koš se špinavým prádlem, takže jsem si musela dát maraton cca šesti praček za sebou, abych se toho mokrého oblečení zbavila, tak to jsem za sušičku byla vyloženě vděčná.

Offline gtea
120 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 19:31

Tak jsem se chtěla připojit ke stížnostem na stav domácnosti po svátcích, a tady už se jedou sušičky... Tu nemám. Zato mám trochu předčasně mimino a doma v tom binci s půlkou věcí nepřipravených jsem nechala muže bez dovolené, starší dítě bez školky, a aktivně se tam v tom ještě prehrabuje moje máma. A já nevím, jestli mě pusti ještě letos. Ach jo.

Offline Tabea
8125 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 19:38

gtea Gratuluju a přeju, ať se vám daří!

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 19:40

gtea gratulujeme! 

Offline Potrefenáhusa
38872 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 19:40

gtea gratuluju a bejt tebou, zustanu tam co nejdyl!!!

Online viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 19:42

Gatita tjo, vsecko co pises tam davam a ani v te kraksne co mam ted se nic neznicilo, cedulky nectu, na vsech je prat na 30 a nesusit, ja peru bud na 40 nebo na 60 program prani+suseni naraz, tzn zdimani 1200 a posledni 1500 otacek. asi nemam zadne vzacne veci, jen obyc, ty ktere jsou moc choulostive zustavaji vzadu ve skrini pri predstave, ze bych to prala v ruce nebo neco, tak si to ani nevemu:-)) a ze po par letech triko/halenku/svetrik vyhodim mi prijde normalni, stejne bych to nemela kam davat, i kdyz ted skoro nenakupuju mam porad plny skrine. kdyz byly decka maly tak z toho driv vyrostly nez se to stihlo oprat

Online viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 19:44

gtea zustan v klidu v ustavni peci:-) gratuluju!

Offline Myrtila
5338 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 19:49

gtea Gratuluju! A oni to tam s babičkou určitě zvládnou

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 19:52

Dávam do sušičky úplně všechno. Neprat víc než dva dny po sobě, pokud tedy nejsme na dovolené, si neumím představit. Běžně peru nejméně jednou denně. Mít sušičku a velkou část věcí do ní nedávat, je úplně mimo moje chápání. Totéž s myčkou.

Offline Myrtila
5338 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 19:53

A u nás je taky bordel jako ..., do toho jsme si včera ještě přivezli štěně, které pochází z drsnějšího podnebí naší republiky, takže ještě nebylo pořádně venku, a tak mimo ten běžný bordel ještě uklízím loužičky, no kdo z vás to má?

Offline Potrefenáhusa
38872 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 19:56

Myrtila uka!!!!

Offline Lamicka
14197 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 19:58

Gatita ja do susicky taky plno veci nedavam - dziny, polo tricka, vlnene svetry, hodne satu mam z viskozy nebo pevneho platna. Mam obleceni malo, vydrzi mi roky a nechci to riskovat. Naopak detske veci tam davam casto a muzu rict, ze plno veci susicka zkratila, pretvarovala a srazila. 

Offline Potrefenáhusa
38872 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 19:58

Pinot Noir no ze jo, takovýto myčku máme 40 a zapiname ji jednou za 3 dny se čtyřčlennou rodinou....já plnim dneska třetí sedesatku 

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 20:01

gtea gratuluju

Odpočívej, oni to doma zvládnou. 

Offline Myrtila
5338 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 20:07

Potrefenáhusa Zatím všechny pokusy o fotku vypadají nejlíp takto je to jorkšír