Já dávám do sušičky taky téměř vše, pár zničených věcí a asi dvě zkrácená trička na kontě má, ale stejně jí mám ráda (tolik jako myčku zase ne). Teď v zimě nemám kam dát sušák, jsem ráda, že někam umístím takový malý a i ten nám tu překáží. A výrazně mi ubylo žehlení. Jinak teda prádlo věším ráda a v létě na balkoně schne rychleji než v té sušičce, takže to část prádla dávám tam
Stěžovací vlákno
Myrtila ňuňu, místo ocasku rozmazana smouha, takže všechno v nejlepším poradku
Evaeva já jsem z toho vecnyho a nekonecnyho bince aktuálně strašně frustrovana, ještě mě nějak dorazil insta příspěvek MP Meri a pripadam si strašně neschopně
Ty seš! To rozhodne nebylo v plánu. Ber to tak, ze pro mě je ten úklid svým způsobem priorita. Navíc muž je dost pořádnej, tady po sobě neuklizi fakt jen to mimino, jinak jsme všichni proste zvyklí po sobě sklízet, takže to je taky jiný. Ale věci jako vydrbat sklo ve sprcháči ... na ty se u nás čeká dlooouho.
Blahopřeji! A přeji ať jdete domů brzy, ale zároveň ať si v porodnici pořádně odpočineš. Dva dospělí to doma s jedním prckem hravě zvládnou (mám to v čerstvé paměti, nekecám!)
Potrefenáhusa no do myčky 40 se hrnce dávají blbě, měli jsme jí u našich. Do 60 cpu taky všechno ![]()
gtea blahopřeju
Nedivím se, že chceš domů, já se pokaždé tak těšila. Ale není úplně kam spěchat.
Myrtila To je šelma! Vidím zakousnutýho medvěda, dvě krysy a ještě kachnu :))
Gatita tyjo, nemůže to být sušičkou? My máme už jednu i na chalupě. Doma máme lepší, ale 10 let starou. Tady naopak novou ale levnou. A v obou suším všechno, včetně vlny Potrefenáhusa já jsem v tomhle prase a dětské merino tam hážu, zatím všechno dobrý. I mám hrozně moc oblečení celou tu dobu, co máme sušičku a nic tomu neni. Ale sušička, co mají naši mi zničí cokoliv do ní dám. Bez ohledu na to, jestli a kolikrát už jsem tu samou věc sušila u nás ![]()
Bordel máme taky, bonusově v obou domácnostech najednou ![]()
Gatita Taky nesusim jen vlnu a hodne jemne veci. Muz si tedy porad stezuje na srazena tricka, alw s mymi se to nedeje
. Jinak detske veci tam davam vsechny, kalhoty taky vsechny...mame psy, takze odchlupeni je naprosto bezkonkurencni. A taky na luzkoviny. Jen mi vadi delka programu. Aby ty vwci byly opravdu suche, je potreba cca 4h program a nijak osulit to nejde (mam taky Bosh jako vetsina tady). A praci program mam vetsinou na hod a ctvrt. Takze se mi to hromadi jak hornici v dole ![]()
Potrefenáhusa dziny mi ze susicky uplne vyhovuji. Kupuji si vetsinou levnejsi, C&A a Lindex, maximum mam z Gapu. A vzdycky se nosenim trochu toztahnou a susicka je pekne zase srazi.
Potrefenáhusa viktorka_od splavu uz me i napadlo, ze tu susicku treba nepouzivam spravne, ale chybu jsem nenasla - ty programy jsou dost jasne. Ale treba dziny tam davat nemuzu, kosile a ruzne halenky take ne, svetry se tam davat bojim, ruzne lepsi veci taky...v podstate tam pravidelne davam jen pradlo, detska trika, teplaky a pyzama. Co se mi tam kdy omylem pripletlo, hrozne se srazilo (polotricka, chinos, saty), na spouste veci je i doporuceni nesusit.
Ty jo, já dávám do sušíčky všechno. A to mám fakt starou, protože ji máme minimálně 14 let. Nikdy se mi nesrazilo nic. Ale třeba trika a košile a tak, dávám dvakrát na takový krátký program a potom je ještě na chvíli věším. Většinou přes noc, aby se pak nemuselo žehlit. Rifle v pohodě a já i svetry, ne teda nic drahého.
gtea Gratuluju! A bud v klidu, ja kdysi chtela akorat uklidit barak a zacit chystat pokojicek a misto toho jsem porodila. A sambo to taky zvladnul, po navratu z porodnice si deti mely kam lehnout :-).
Ehm, já jsem ze sebe měla docela dobrej pocit, že mám uklizeno (protože jsme víceméně pořád doma, takže ten povrchový úklid tak nějak stíhám a co jinýho doma), takže na naše poměry dobrý, ještě jsem se ráno pochvalila. A dcery pak před polednem přitáhly na návštěvu dvě šestiletý holčičky a ta jedna nám snad na tři místnosti řekla něco ve stylu, ,,kdo udelal ten bordel? A či je tenhle binec?,, Jako už k nám nepůjdou:D. Jo a pak vlezly pod postel? Chápete to? A tam jsem zrovna předevčírem luxovala, ale jako tam je prach fakt permanentně, takže to taky nakomentovaly. Takže jak říkám, na zahradu už jenom. Horší jak tchýně!
MP Meri jenže já mám pocit, ze nedělám celej den nic jinyho než ze zpracovavam ukrutnej bordel a večer to vypadá ještě hur, než když jsem rano zacala. Muž po sobě taky uklizi, ale co udelaj ty dvě za malou chvilku....
Ja ti taky gratuluju, hlavně si odpocin, domov přežije;-). Hodně zdraví!
gtea blahopreju, at se vam dari a at si to taky trochu uzivas, a ne jen prezivas:)
Jos moje Bosch spotřebiče to mají obráceně
peru přes 3h, suším 1,5h (sušička teda vždycky napíše 4,5h, ale zapípá za 1,5 a je to suché)
Karja naopak, holky polituj (v duchu). Ty jsou určitě z takové té naklizené domácnosti, kde se bojíš si i sednout na gauč![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.