Jos jojo, akorát to měl v krabici, ne po kapsách :)
Stěžovací vlákno
Kokoska ad rychlost pošty: dneska mi přišlo do schránky něco od Pražský plynárenský, odesíláno 4.1. (dneska je 11.1.); Praha-Praha!
berush dekuju
A vzpomnela jsem si na Ozzakovo ucetnictvi na futrech
.
RoSa týden žádná doba!
Torrah Pinot Noir má na srovnání účta jestě dost času..., mě před pár lety jeden výtečník přinesl 25.3. tašku dokladů a výpisy ze 4 účtů za celý, že to mám do 31.3. zpracovat.... a to jsem ho od ledna o doklady uháněla. Skončilo to tak, že jsem mu vše vrátila a rozloučila se s ním, až to zkusí jinde.
RoSa mně dnes kamarádka děkovala za pohled s novoročním přáním odeslaný 22.12.
. Teda oprava - ne odeslaný, ale vhozený do schránky na roku ulice.
Pinot Noir Nejasné platby!!! ![]()
Liesel já jsem jednou a naposled dělala přiznání bratranci, co provozoval obchod smíšeným zbožím kdesi na dědině. Krabici jsem obdržela někdy kolem 20.3., takže 25.3. jsem letěla za daňovým poradcem pro odklad
.
Dnes byl pohřeb.
Ještě dlouho se to bude vynořovat nečekaně a z nečekaných stran.
Sweet Potato držte se.
Děkuju všem za účast, dnes jsem si odfrkla u firmy, kde to hezky šlape a zítra se znovu ponořím do čurbesu. Jde to o to hůř, že tu mám zase už nemocné dítě, kterému kromě nechutných soplů nic není.
Nejdřív jsem v duchu lála nepořádné účetní, ale je mi čím dál víc jasné, že dělala, co mohla, navíc taky asi jen rok, takže do toho spadla stejně jako já. S kostlivci a následným přívalem neúplných podkladů a chybných plateb se asi líp popasovat nedalo.
No, momentálně mám chuť jít radši hrnkovat kytky do zahradnictví. ![]()
Sweet Potato
držte se
Sweet Potato Hodně sil
Pinot Noir pojem nejasné platby je kandidát na zľudovenie.
Jeho zlomení rodiče, není nic strašnějšího.
v jedné firmě jsme při inventuře skladu měli nachystanou paletu s označením UFO.
(jo, po skončení invetury byla zase prázdná
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.