Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 00:00

Torrah Děkuju, přiznám se bez mučení, že jsem vyšťavená, ale teď už jsem klidnější, alespoň na chvíli. Asi jsem předtím měla moc snadný život .

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 00:10

Kokoska K překladu došlo z důvodu, že v ÚVN už údajně nebyl důvod pro další hospitalizaci, ve smyslu, že pacient je v rámci možností stabilizován a byl doporučen překlad na lůžko následné péče. Sociální pracovník mi dal seznam cca 3 zařízení (pouze) a to včetně nemocnice se specializací na plicní onemocnění, tak jsem souhlasila. Přišlo mi to jako dobré řešení. Bohužel táta stále nechodí :-(. Tedy on mi tvrdí, že ano, ale ještě mi nic nepředvedl (když jsem u něj na návštěvě, tak se mu "nechce", no já myslím, že prostě nemůže). Sestry mi říkaly, že sem tam jde s chodítkem a s asistencí. Jednou se pokusil (asi ze zvyku) odejít z postele/pokoje sám a dopadlo to tristně, upadl . Naštěstí se mu nic nestalo. Ovšem, pokud bude jen ležet, není to dobrá cesta směr domov. Snad se mi podaří ho přesvědčit, že musí trénovat. Máma se mnou k partnerovi nechce. Nezná to tam, je to pro ní naprosto cizí prostředí. Není tady naprosto sama, o patro výš bydlí teta. Kdybych mámu odvezla, bude tady zase sama teta. Těžký, no .

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 00:16

Mám pracovní stížnost. Nafasovala jsem tak zabordelené účetnictví, že je mi regulérně špatně, když na to koukám. Tam nesedí nic na nic, milion účtů záloh, žádná vyúčtování nesedí na zaplacené zálohy, na každém účtu nevyjasněné částky, nedořešené věci staré pět let, a největší bordel, co už nešel zvládnout vůbec nijak, nahrnutý na účet nazvaný "Nejasné platby". Poslední zaúčtovaná data jsou z roku 2022, takže celý rok 2023 přede mnou. A ty firmy v tomto stavu jsou čtyři! Tady bude ještě veselo.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 00:43

Pinot Noir Bože, jen to čtu a je mi špatně. Už bych kolabovala . Účetnictví je pro mě španělská vesnice a účetnictví v popisovaném stavu noční můra. Přeji hodně trpělivosti a pevné nervy.

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 00:59

Pinot Noir Lituji tě moc! Přeji pevné nervy, dostatek času a patřičnou odměnu!

Offline Tabea
8133 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 06:19

Pinot Noir "nejasné platby"

Hlava mi nebere, že to někdo takhle vede roky a pak se na to na rok vykašle úplně. No, vědí dobře, proč to dali tobě. Ty ty zapletence totiž umíš rozmotat. Doufám, že klient za ty služby zaplatí zlatem a to zlato se dostane k tobě. 

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 06:53

Pinot Noir nejasne platby

promin, no doufam ze to bude adekvatne zaplaceny, to das!

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 07:46

Pinot Noir to zní jako pěkný horor.

Držím palce, ty to zvládneš, ale doufám, že to bude náležitě oceněno. 

Offline Černá kočka
1774 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 08:05

Pinot Noir Lituju te moc. A jestli muzu poprosit o radu tebe, pripadne dalsi damy co maji co do cineni s ucetnictvim. Na jake stranky chodite pro ucetni informace kdyz si nevite rady a zadnou spolehlivou kolegyni nebo kolegu nemate po ruce, klidne i placene? Ja casto potrebuju pro svoji praci a rozhodovani vystupy z ucetnictvi a byvala hlavni ucetni sla nedavno do duchodu a podle me doslo ke zkratu, ze se neudelalo vyberove rizeni, ale na radu te byvale ucetni se vzala jakasi jeji vzdalena pribuzna a zacinam mit podezreni, ze sice na vsechny moje otazky ma odpovedi, ale kolikrat uplne mimo (s jejim sefem to zatim nechci resit), chtela jsem si v budoucnu az se mi neco nebude zdat overit zda nekeca. 

Offline berush
465 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 09:14

Černá kočka na FB jsou skupiny např. Účetnictví s daně, poradna pro dobré účetní atd. nebo na businesscenter.cz diskuze 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 09:17

Pinot Noir uf, to je noční můra. Pamatuju si, jak mi kdysi jeden člověk donesl velkou krabici s různýma papírama, že z toho potřebuje dát dohromady účetnictví za minulý rok. Přiznám se, že jsem to nevzala - chodila jsem do práce na plný úvazek, doma dvě děti, a tohle by byla práce na hodně dlouho. Jak dopadl netuším, ale jen když jsem do toho nahlídla, bylo mi zle. Tak ať se to dá nějak rozmotat.

49357 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 09:19

Torrah no ale to je dost beznyzivit se jako ucetni pro tyhle drobny zakazniky je peklo pekel

Offline berush
465 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 09:20

Pinot Noir hluboce soucítím. Právě po roce odcházím z jedné firmy, kde ani ty peníze za tu práci, navíc v vedeno v šíleném sw + celkový bordel ve firmě + nulová podpora, za to nestojí. 

Offline Catherinne
10852 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 09:26

viktorka_od splavu no počkej, nehaž nás všechny do jedný krabice

Odevzdávám všechny druhy účtů zvlášť a  srovnaných podle data splatnosti! 

49357 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 09:27

Catherinne no ale to pak nespadas do kolonky "tyhle" zakaznici

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 09:32

viktorka_od splavu já právě nebyla účetní pro běžný zákazníky, ke mně se ten chudák dostal, když už ho asi všichni ostatní odmítli, nebo nevím, kde ke mně přišel, protože já chodila normálně do práce a účetnictví jako službu neprovozovala. Na druhou stranu, když bych schopný na to celý rok - nebo jak dlouho - kašlat, ať si to pak srovná sám.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 09:42

Pinot Noir 

Říkají ti Viktor čistič?

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 12:03

Pinot Noir Ty ale víš jak dobře se budeš cítit, až to zamotané účetnictví vyřešíš? ;o)

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 11. ledna 2024 12:38

Pinot Noir uprimne te lituju. Mne bylo dneska stydno, kdyz jsem predala nasi hodne ucetni stiznost klienta na faktury z unora, cervna a rijna 2023. Klientovi jsem napsala, pokud bude jeste nekdy mit reklamace, at je laskave uplatni do terminu propoctu DPH. Odpoved byla ve smyslu Mate nam to posilat mailem a ne postou, pak se to zdrzuje. Nemate to vy ucetni jednoduchy.