Stěžovací vlákno
Pinot Noir Ty to asi neovlivníš, ale bez zálohy bych na tom nepracovala. Ale ty jsi asi zaměstnanec, tak to riziko nese firma. Moje zkušenost je taková, ze většinou to není v tomto stavu díky účetní, ale díky tomu majiteli. A jak bývá těžké pořízení vymamit podklady pro účtování, tak stejně obtížné je vymamit platby za služby.
Podle mě opravdu nejšťastnější věc na svete je pohřbít vlastní dítě. Peklo
Sweet Potato
. Pred par lety zemrel kolega, 28 let, nahla zalezitost. Zrovna se vratil ze sve svatebni cesty. Priznam se, ze jsem asi nevidela smutnejsi vec nez v prvni rade placici rodice, prarodice a nevestu. Drzte se!
notna jj, to jde mimo mě, jsem zaměstnanec.
letfenixa účet na nejasné platby vždycky existuje, k tomu občas dojde, že nevíš, patráš, domáháš se informací a trvá to i měsíce, než zjistíš, co s tím... Ale bylo by fajn, kdyby ty nejasnosti nebyly třeba z roku 2016 a tak. ![]()
Pinot Noir aha, to som nevedela.
Sweet Potato
musí to byt moc těžké pro všechny
Sweet Potato byla jsem naštěstí jen na jednom pohřbu mladého člověka. Pohled na jeho otce se mi vryl do paměti asi na vždy ![]()
Posílám obětí
Co holky?
Sweet Potato Vzpomenu si na vás pomalu každý den. Ať je brzy lépe ![]()
Děkuju všem. Obřad byl strašně silný a strašně důležitý.
Evaeva Starší zvládla, co si předsevzala, měla řeč. Předtím to bylo strašné vypětí, bála jsem se o ni, ale myslím, že jí to hodně pomohlo.
Sweet Potato Teda, na to se nedá co napsat. Je to bolest na celý život. Upřímnou soustrast. Dcera je teda neskutečná, snad ji bude brzo trochu lépe.
Sweet Potato ooch, je to ťažké a je obdivuhodné čo dcéra dokázala ![]()
dcera je dobrá!
Sweet Potato to je tedy dobrá
Ať už je jen líp!
Sweet Potato myslim na vas![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.