whiskas Upřímnou soustrast
Stěžovací vlákno
Upřímnou soustrast. Hodně sil mamince i tobě whiskas
Kokoska Ke kauze střelce. Ano - já tam taky vidím zbytečného veřejného štourání. Jako prošetřit postup se musí, je tam pousta zvláštních míst, kde by to prošetření třeba bylo vhodné minimálně k zefektivnění nějakých spíš jako It postupů, propojování informací atp atp....Ale já si ty články moc nečtu, ale to je všude "motiv a dopis". Jako jakej motiv chcete od blázna? jakej dopis? proč to někoho zajímá, myslím že to nese samé negativní věci z pohledu té "propagace" pro další činy.
Karja já viděla úplně jiné články, spíš o zásahu, včera jsem náhodou viděla tu tiskovku s ministerstvem vnitra. A musím říct, že mi to přijde zajímavé. Ne že bych pátrala po nějakých pochybeních, ale jak ten zásah probíhal mi přišlo zajímavé.
whiskas ach whiskas... upřímnou soustrast. Udělala jsi vše, co jsi mohla. Hodně sil a hlavně si nic nevyčítej. Je mi to líto.
Karja ja bych byla taky nejradsi, kdyby se o tom nepsalo snad vubec, i kdyz chapu, ze to nejde a ze je blbost si myslet, ze kdyz to nebudou mit lidi na ocich, tak ze podobny cin neprijde nikomu na mysl.
Sweet Potato Dcera je silná a statečná ![]()
whiskas uprimnou soustrast. Preji hodne sil tobe i mamince.
Sweet Potato stezi si dovedu predstavit neco strasnejsiho... A pred dcerou klobouk dolu.
whiskas Upřímnou soustrast. Hodně sil mamince i tobě, je mi to moc líto.
whiskas to je mi moc lito, uprimnou soustrast.
whiskas Ach
upřímnou soustrast a hodně sil.
whiskas upřímnou soustrast
whiskas Upřímnou soustrast. Udělala jsi pro něj všechno, co jsi mohla.![]()
Gatita zajimave. V knihovne mam treba toto, necetla jsem a ted ani nejak nemam po te fakulte ani silu to cist. https://www.databazeknih.cz/dalsi-vydani/jeden-z-nas-pribeh-o-norsku-417228
Ale nemyslim, ze by ty informace mely zustat za zamcenymi dvermi. A ta reportaz je vylozene krok po kroku.
Jos knihu znam, ale necetla jsem ji. Ale verim, ze to bude zajimave, autorku mam rada.
Gatita ja se taky prave zamyslela, co je spravne. Jestli zverejnovat vsechny dostupne informace, nebo naopak s nimi setrit, aby se neinspirovali dalsi magori. Ale spis se priklanim k tomu prvnimu. Lidi to navic prirozene zajima, uz jsme takovi..
Jos nevim, jestli to nepouci pripadneho dalsiho magora, na co si dat pozor.
whiskas úprimnú sústrasť a veľa síl ![]()
Jos vubec netusim, jaky pristup by byl bezpecnejsi. Moc o tom nechci ani diskutovat, nemam k tomu slov. Ja prave ani tu knizku naschval necetla, i kdyz verim, ze ma co rict. Ale zrovna tohle tema (nemyslim tim ani ten nas konkretni pripad) obecne podle me neni dobre nejak udrzovat v povedomi lidi, vadi mi filmy, par uz jich dlouho existuje. To je uplne jina rovina, nez ty zpravy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.