Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 19:32

mne by ten motiv zajímal, jestli byl psychicky narušenej, jak uvadej, tak je to naprostý selhání jeho blizkyho okolí, plus teda by mě zajímalo, jak někdo, komu evidentně hráblo, mohl získat takovej arzenál zbraní, aniž by to nekomu bylo divny 

detaily z akce mě naopak nezajimaj vůbec, z toho mi je porad strašně zle 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 19:41

Strašně moc Vám všem děkuju .

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 19:51

TorrahDěkuju, ale to bych nebyla já, abych si něco nevyčítala. Dnes dopoledne jsem se akorát vypravovala, že za tátou pojedu (ve středu a včera jsem musela být v Praze) i s nově zakoupenou TV, aby tam měl trochu zábavy a v tom mi máma oznámila, co se stalo . Říkám si, že kdybych za ním jela už včera, mohla jsem ho ještě vidět, nějak potěšit ... Včera mi nebral telefon, ale k večeru jsem volala do nemocnice a sestra říkala, že je vše v pořádku, že má asi jen vybitý mobil (což se mu občas stávalo). Vím, jakou měl diagnózu, ale vypadal v rámci možností v pohodě. Jednou mi bylo lépe, jindy hůře, ale tohle jsem nečekala. Já vím, na tohle není připraven nikdy nikdo. Racionálno ve mně říká, že je to pro něj takto lepší, ale přesto. Taková díra v srdci. Maminka se tváří a chová nadmíru statečně, ale kdo ví, v jaké míře na ni dolehne ta nezvratná realita. Budu teď zařizovat X příslušných věcí, se kterými nemám zkušenosti, tak se musím uklidnit. 

Ještě jednou moc děkuju .

Offline Jimik
příspěvků moje polička 12. ledna 2024 20:02

whiskas Upřímnou sosutrast celé rodině, ale udělala jsi všechno co bylo ve tvých silách, lépe o tatínka postaráno být nemohlo.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 20:03

whiskas Moc mě to mrzí, opatruj se a kdyby toho an tebe bylo moc, neboj se říct si o pomoc

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 20:08

Potrefenáhusa Mě na tom zajima priznam se skoro všechno. Pikantní detaily ne, ale motiv ano, spis co tomu předcházelo a taky ten zásah je myslím potřebné rozebrat i pro ty různý bezpečnostni složky, částečně i veřejně ... popravdě mě k tomu napadá spousta teoretických diskuznich otázek, ale je to prostě moc živý, tady to pochopitelně rozpitvávat nechci, ale všude jinde mě diskuze akorát rozcilujou

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 20:30

whiskas ach, to mi je lito, on si člověk vždycky říká, že mohl udělat víc, ale myslim, že jsi udělala cos mohla. 
Drž se

Dopřej si něco pěkného,příjemného, určitě to potřebuješ.

Online Tabea
8134 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 20:33

whiskas tatínek v tobě měl tu nejlepší dceru, jakou si mohl přát. Rozhodně si nic nevyčítej. 

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 20:38

whiskas opatruj se a davej na sebe pozor

Offline Manuka
657 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 21:03

whiskas mám podobný příběh s péči o mé rodiče. Mě nejvíc pomohlo si neustále připomínat že jsem udělala vše co bylo v mých silách. Sledovala jsem tady tvé starosti o tátu a vím, zcela určitě, že jsi udělala vše co jsi mohla. Drž se!

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 21:05

whiskas to zarizovani neni tak slozite, kdybys potrebovala, napis mi.

Offline SunEclipse
3488 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 21:18

uvolnil se mi implantát...v pátek odpoledne, kdy jindy.

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 21:41

whiskas já to přesně znám, tyhle stavy. Opravdu se zbytečně sama nebičuj, udělala jsi co jsi mohla, opravdu, byla jsi ochotná dát všanc svůj soukromý život! Nemá smysl sama sebe týrat tím co by, kdyby. Opravdu ne. Jsi úžasná dcera a dělala jsi vše, co šlo. Drž se a snaž se myslet na hezké věci, co jste spolu prožili. Nejhorší čas je do pohřbu, po rozloučení už pak pomalu bude lépe. Myslím na tebe.

Offline RoSa
10177 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 21:41

SunEclipse to tě lituju!

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 21:53

whiskas to zařizování není tak složité, spíš je to vycerpavajici psychicky. nám opravdu nejvíc pomohli v pohřební službě. Poradili i praktické věci, které se budou týkat maminky - vdovský důchod, občanku a tak.

Offline Makara
3652 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 21:59

whiskas upřímnou soustrast. Ať to s maminkou zvládnete.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 12. ledna 2024 22:01

whiskas podle toho, co si tu dosud psala, to muselo být úplně náhlé a vůbec nepředvídatelné...Hodně síly Tobě I mamince

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 22:14

whiskasupřímnou soustrast a hodně sil, myšlenky, že šlo něco udělat líp se určitě vetřou, ale kecaj. Dělala jsi, co se dalo a v podstatě vždycky člověk zpětně zjistí, že něco se dalo udělat jinak

Offline Catherinne
10852 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 22:44

whiskas upřímnou soustrast

A jak píšou jiní, byla jsi skvělá. Ať to maminka zvládá a přeju vám oběma hodně sil do příštích dní. 

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 12. ledna 2024 22:51