continuity tak přeju, ať je všechno v pořádku ![]()
A víš už, jak se to stalo?
continuity tak přeju, ať je všechno v pořádku ![]()
A víš už, jak se to stalo?
Já teda necekam zadnej malér, ale kdyby tam přeci něco bylo (ona měla kromě krátkého bezvědomí a amnézie I křeče), tak jsem fakt radši, že se to řeší na dětské neurochirurgii než na dospělém urgentu.
V tom Kladně by si ji klidně nechali, ale když jsem řekla, že bych radši Motol, vcelku bylo vidět, že to ta lékařka uvítala.
continuity snad to bude dobre. Moje dcery delaly krasobrusleni a uraz hlavy mely presne presne z klouzani na lede.
continuity tak snad bude všechno dobrý!
Jeje a měla čepici? Nám říkala lékařka, když se to stalo mamce, že čepice to docela brzdí, že se to nezdá. Led je tvrdej, ale dětská hlavička leccos vydrží, to bude dobrý.
Karja to vůbec nevím, byla se skautem. Ja jsem velký neřešič, ale tohle na nemocnici každopádně je, s tím bezvědomím a ještě tam byla zástava dechu a křeče.
continuityurčitě dobře, že jí vzali prohlédnout a s tím převozem si taky udělala dobře.
Určitě bude v pořádku. Tohle se stává. Přeju klidnou noc.
continuity přeju, ať je jí rychle zas dobře a ráno ji pustí domu.
Tabeadíky, minimálně do pondělí tam bude, možná úterý.
Ještě v pondělí ji budou dělat EEG a když jsem se ptala, jestli ji pustí v pondělí, tak doktor řekl, že se uvidí. Takže počítám spíš s úterkem. Stejně nemůže být sama doma, tak to ještě budu muset řešit v práci. Ale to je úkol pondělní continuity.
continuity Jo, to jako nutnost lékařské ošetření bych vůbec nezpochybnovala! To doufám, že tak nevyznelo....
continuity Uff, snad to skončí v úterý odchodem z nemocnice a bude všechno ok. Ty pády hlavou na led jsouh strašidelné vždycky.
Tak volal muž z Rumunska. posílal v šest fotku jakéhosi rybníku, že myslel, že bychom mohli jít s mladší zítra bruslit cestou z nakupaku, kde budu honit poslední vybavení na lyžák. prý abychom si odpočinuli.
Tak jsem ho ujistila, že rozhodně nepůjdu na rybník, ale do nemocnice.
Pevně doufám, že je to jen zkrat z toho stresu, země je teď totiž dost zmrzlá. ![]()
continuity
predstavuju si, jak si jdes zabruslit, aby sis trochu vorazila!
continuity tvůj muž má občas "velké nápady"![]()
whiskas Je mi to moc líto. Přišla jsem do tohohle vlákna a první příspěvek byl tvůj o tom, že je to v rámci možností dobré. Drž se, přeji hodně sil
. Jelikož to u nás ještě není rok, tak to moc prožívám s tebou.
A k těm praktickým věcem, ta mamčina OP je důležitá ke všem dalším věcem pokud tam měla uvedené, že je vdaná, tak bude neplatná.
Sweet Potato Samé smutné zprávy. Věřím, že to bylo hodně náročné. Rodiče to nepřekonají nikdy. Máme v rodině dvě tragédie mladých lidí, kterým někdo vzal život a ani jedna moje teta se s tím nikdy nevyrovnala. Asi jsem je už nikdy neviděla spokojené nebo se smát.
continuity Taky se držte a ať je vše v pořádku. Snad mají ty hlavy tvrdé a čepice to utlumila.
continuity To byla asi slabá chvilka z přepjetí;-).
Čepice nečepice po vyšetření je to už jedno a je jasno. Mamka měla tehdy frakturu lebky, a to právě doktorka říkala, že štěstí, že měla čepici,že ten led je hrozně tvrdý a že ta čepice to přece jen ztlumí...ona měla tehdy teda fakt pořádnou naducanou....
Tak hlavně že je v pořádku a snad ji v pondělí pustí.-)
continuity ta čepice pomůže hodně, já jsem sklouzla před Vánoci a vzala to hlavou o chodník. Byla to pěkná šlupka, naštěstí jsem měla tu tlustou čepici a dost to utlumila. Držím palce, ať je dcerka v pořádku a brzo doma.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.