Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 13. ledna 2024 15:33

continuity tak přeju, ať je všechno v pořádku

A víš už, jak se to stalo?

Online continuity
43141 příspěvků moje polička 13. ledna 2024 15:33

Já teda necekam zadnej malér, ale kdyby tam přeci něco bylo (ona měla kromě krátkého bezvědomí a amnézie I křeče), tak jsem fakt radši, že se to řeší na dětské neurochirurgii než na dospělém urgentu.

V tom Kladně by si ji klidně nechali, ale když jsem řekla, že bych radši Motol, vcelku bylo vidět, že to ta lékařka uvítala. 

Online continuity
43141 příspěvků moje polička 13. ledna 2024 15:34

Pinot Noir

Děkuji

klouzali se na ledové louži. Takový zcela běžný úraz bych řekla. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 13. ledna 2024 16:10

continuity snad to bude dobre. Moje dcery delaly krasobrusleni a uraz hlavy mely presne presne z klouzani na lede. 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 13. ledna 2024 16:13

continuity tak snad bude všechno dobrý! 

Offline Karja
44727 příspěvků moje polička 13. ledna 2024 16:26

continuity

Jeje a měla čepici? Nám říkala lékařka, když se to stalo mamce, že čepice to docela brzdí, že se to nezdá. Led je tvrdej, ale dětská hlavička leccos vydrží, to bude dobrý. 

Online continuity
43141 příspěvků moje polička 13. ledna 2024 16:50

Karja to vůbec nevím, byla se skautem. Ja jsem velký neřešič, ale tohle na nemocnici každopádně je, s tím bezvědomím a ještě tam byla zástava dechu a křeče. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. ledna 2024 17:27

continuityurčitě dobře, že jí vzali prohlédnout a s tím převozem si taky udělala dobře. 

Určitě bude v pořádku. Tohle se stává. Přeju klidnou noc.

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 13. ledna 2024 19:25

continuity přeju, ať je jí rychle zas dobře a ráno ji pustí domu. 

Online continuity
43141 příspěvků moje polička 13. ledna 2024 19:32

Tabeadíky, minimálně do pondělí tam bude, možná úterý.

Ještě v pondělí ji budou dělat EEG a když jsem se ptala, jestli ji pustí v pondělí, tak doktor řekl, že se uvidí. Takže počítám spíš s úterkem. Stejně nemůže být sama doma, tak to ještě budu muset řešit v práci. Ale to je úkol pondělní continuity.

Offline Karja
44727 příspěvků moje polička 13. ledna 2024 20:14

continuity Jo, to jako nutnost lékařské ošetření bych vůbec nezpochybnovala! To doufám, že tak nevyznelo....

Offline brrr
12347 příspěvků moje polička 13. ledna 2024 20:48

continuity Uff, snad to skončí v úterý odchodem z nemocnice a bude všechno ok. Ty pády hlavou na led jsouh strašidelné vždycky.

Online continuity
43141 příspěvků moje polička 13. ledna 2024 20:52

Tak volal muž z Rumunska. posílal v šest fotku jakéhosi rybníku, že myslel, že bychom mohli jít s mladší zítra bruslit cestou z nakupaku, kde budu honit poslední vybavení na lyžák. prý  abychom si odpočinuli. 

Tak jsem ho ujistila, že rozhodně nepůjdu na rybník, ale do nemocnice.

Pevně doufám, že je to jen zkrat z toho stresu, země je teď totiž dost zmrzlá.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 13. ledna 2024 20:59

continuity predstavuju si, jak si jdes zabruslit, aby sis trochu vorazila!

Offline Makara
3652 příspěvků moje polička 13. ledna 2024 21:06

continuity tvůj muž má občas "velké nápady"

Online continuity
43141 příspěvků moje polička 13. ledna 2024 21:10

Makara on se totiž nejvíc na světě obává toho, že mu zlenivime. Zároveň on se to po tom úrazu ještě pořád nedostal do původní kondice, takže se realizuje na potomcích. No jak říkám, mrzne, ale nebude to napořád.

Karja tak z oddílových fotek: čepici měla. 

.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 13. ledna 2024 21:20

whiskas Je mi to moc líto. Přišla jsem do tohohle vlákna a první příspěvek byl tvůj o tom, že je to v rámci možností dobré. Drž se, přeji hodně sil. Jelikož to u nás ještě není rok, tak to moc prožívám s tebou.

A k těm praktickým věcem, ta mamčina OP je důležitá ke všem dalším věcem pokud tam měla uvedené, že je vdaná, tak bude neplatná.

Sweet Potato Samé smutné zprávy. Věřím, že to bylo hodně náročné. Rodiče to nepřekonají nikdy. Máme v rodině dvě tragédie mladých lidí, kterým někdo vzal život a ani jedna moje teta se s tím nikdy nevyrovnala. Asi jsem je už nikdy neviděla spokojené nebo se smát. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 13. ledna 2024 21:23

continuity Taky se držte a ať je vše v pořádku. Snad mají ty hlavy tvrdé a čepice to utlumila.

Offline Karja
44727 příspěvků moje polička 13. ledna 2024 21:26

continuity To byla asi slabá chvilka z přepjetí;-).

Čepice nečepice po vyšetření je to už jedno a je jasno. Mamka měla tehdy frakturu lebky, a to právě doktorka říkala, že štěstí, že měla čepici,že ten led je hrozně tvrdý a že ta čepice to přece jen ztlumí...ona měla tehdy teda fakt pořádnou naducanou....

Tak hlavně že je v pořádku a snad ji v pondělí pustí.-)

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 13. ledna 2024 21:26

continuity ta čepice pomůže hodně, já jsem sklouzla před Vánoci a vzala to hlavou o chodník. Byla to pěkná šlupka, naštěstí jsem měla tu tlustou čepici a dost to utlumila. Držím palce, ať je dcerka v pořádku a brzo doma.