Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. března 2024 15:34

Anema právě že kluci si většinou hrají spolu a já kroužím okolo hřiště s kočárkem. To je vlastně jediná chvíle, kdy to jde. Ale oni už jsou velký, šlo to tak od dvou a půl mladšího, když se zadařilo.

Online tv
4217 příspěvků moje polička 21. března 2024 19:45

Ach jo. Rýsoval se nám kup super bytu, všechno top strop, místo, náklady na energie, cena, po rekonstrukci, prostě příležitosti jedna za život. A borec si to rozmyslel, že chce mít barák i byt. Normálně jsem se rozbrečela.

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 21. března 2024 19:49

tv kdysi mi makler rekl, ze ta prvni vyhlidnuta nemovitost nikdy nevyjde. ale nekde za rohem ceka dalsi a ta uz bude super, neboj

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. března 2024 19:54

tv to ma mrzi a uplne ta chapem. Ale trebars by tam boli hrozni susedia jak u nas :) Urcite najdete nieco super, drzim palce.

Online tv
4217 příspěvků moje polička 21. března 2024 19:59

viktorka_od splavu Mrakoplasděkuju.jenže tady je to taková bída prostě s bytama.

Offline Samantha
3295 příspěvků moje polička 21. března 2024 20:14

tv Přesně,  není to poslední příležitost a třeba, kdybyste toto získali, objevil by se nějaký drsný problém. Neboj, skvělé bydlení na tebe ještě někde čeká, netrap se zbytečně. 

Online tv
4217 příspěvků moje polička 21. března 2024 20:27
Offline notna
9452 příspěvků moje polička 21. března 2024 20:28

tv Chápu, ze je ti to lito. Nás u domu předběhl kupec, který ho viděl dřív a nabídl vyšší cenu. Za dva měsíce nám volal makléř, protože ten kupec odstoupil. Nešla by na domě udělat úprava, kterou chtěl. A dům je náš! Držím palce na stejně šťastný konec. Třeba i s jiným bytem!

Online tv
4217 příspěvků moje polička 21. března 2024 20:52

notna . No já pořád trochu doufám, je to sambuv nejlepší kamarád, takže pokud by nakonec chtěl prodat, jsme první na řadě.. každopádně nás to nakoplo k tomu, že to začneme víc řešit, třeba i s tím jiným bytem, bydlení v nájmu je už neúnosné.

Offline Zuzuli
3782 příspěvků moje polička 21. března 2024 21:08

tv

My uz byli z hledani bytu celkem zoufali. Na konci ledna jsme s muzem rano sedeli v kavarne a chteli jsme telefonovat pravnicce prodavajiho bytu, o ktery jsme tehdy meli zajem, abychom se od ni dozvedeli, jak to realne je se soudnim sporem o pozemek pod domem, o kterem jsme se dozvedeli az z navrhu rezervacni a kupni smlouvy. Puvodne jsme mysleli, ze budeme ten hovor poslouchat oba, ale byl v te kavarne takovy hluk, ze jsem to vzdala a nechala telefonovat jen muze. A zatim jsem koukala na sreality. A zrovna to rano se tam objevil novy inzarat na moc pekny byt, splnujici vsechny nase pozadavky. Sli jsme pak oba do prace a muz jeste dopoledne mluvil s nasi pravnickou. Volal mi pak, ze ten problematicky byt fakt neberem. A ja mu odpovedela, ze teda zavolam na ten inzerat, co jsem mu ukazovala rano. .. Jeste ten vecer jsme se na ten novy byt byli podivat a ted uz lezi na katastru zadost o prepis vlastnika a brzo se do nej stehujem. Najednou si to proste vsechno sedlo a slo uplne hladce. 

Online tv
4217 příspěvků moje polička 21. března 2024 21:12

Zuzuli . Mám z vás radost.

Věřím, že co se má stát, se stane. Snad se něco vyskytne. Ještě pořád bych mohla postavit dům, ale do toho se mi moc nechce.

Offline Zuzuli
3782 příspěvků moje polička 21. března 2024 21:18

tv ja se nemuzu zbavit dojmu, ze to cele nakonec bylo jen o stesti a nahode. Tak ti je taky preju, at se neco hezkeho objevi

Online tv
4217 příspěvků moje polička 21. března 2024 21:24

Zuzulitřeba taky budu mít štěstí nakonec.

Děkuju, snad to nějak dopadne.

Offline letfenixa
10883 příspěvků moje polička 22. března 2024 11:01

Mám od novembra liečbu na zmiernenie alergie, a teraz mám alergiu prisernu, už týždeň si dávam plus 2 spreje do nosa z lekárne, takže už ich nemám používať, v stredu mi bolo lepšie a odvcera zas horšie. Aj teplota mi lieta.

Offline žluťásek
8866 příspěvků moje polička 22. března 2024 12:49

letfenixa a z lékárny máš něco volně prodejného nebo na předpis? Já v tom nejhorším období musím stříkat kortikoidovy sprej, ale ten je úplně zázračný, s ním je to mnohem snesitelnější 

Offline letfenixa
10883 příspěvků moje polička 22. března 2024 13:10

žluťásek ja mám všetko, inhalacne kortikoidy na astmu, kortikoidy do nosa, antihistaminika, 2 volnopredajne spreje do nosa, calciovy sirup, konvicka, homeopatika. Kedysi mi v týchto najhorších stavoch pomáhal sirup Promethazin, tak už sa nevyraba

Pred rokom som začala chodiť k novej alergologicke, vyšli mi všetky pele od januara do novembra a vonkajšie plesne (pi dazdi), najhoršie to, čo kvitne teraz.

Offline letfenixa
10883 příspěvků moje polička 22. března 2024 13:10

tv držím palce!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2024 13:11

žluťásek to je na předpis? Jaký přesně máš? Muže to dost trápí a jak je čím dál delší to vegetační období, je to horší a horší (má alergii na jarní a podzimní). Má nějaký sprej od doktora, ale prý to moc nepomáhá.

Offline letfenixa
10883 příspěvků moje polička 22. března 2024 14:28

Tak a ešte má L. 39,3!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. března 2024 17:00

letfenixa a nebola by pre teba vhodna ta alergenova imunoterapia?