Anema právě že kluci si většinou hrají spolu a já kroužím okolo hřiště s kočárkem. To je vlastně jediná chvíle, kdy to jde. Ale oni už jsou velký, šlo to tak od dvou a půl mladšího, když se zadařilo.
Stěžovací vlákno
Ach jo. Rýsoval se nám kup super bytu, všechno top strop, místo, náklady na energie, cena, po rekonstrukci, prostě příležitosti jedna za život. A borec si to rozmyslel, že chce mít barák i byt. Normálně jsem se rozbrečela.
tv kdysi mi makler rekl, ze ta prvni vyhlidnuta nemovitost nikdy nevyjde. ale nekde za rohem ceka dalsi a ta uz bude super, neboj![]()
tv to ma mrzi a uplne ta chapem. Ale trebars by tam boli hrozni susedia jak u nas :) Urcite najdete nieco super, drzim palce.
viktorka_od splavu Mrakoplasděkuju.
jenže tady je to taková bída prostě s bytama.![]()
tv Přesně, není to poslední příležitost a třeba, kdybyste toto získali, objevil by se nějaký drsný problém. Neboj, skvělé bydlení na tebe ještě někde čeká, netrap se zbytečně.
tv Chápu, ze je ti to lito. Nás u domu předběhl kupec, který ho viděl dřív a nabídl vyšší cenu. Za dva měsíce nám volal makléř, protože ten kupec odstoupil. Nešla by na domě udělat úprava, kterou chtěl. A dům je náš! Držím palce na stejně šťastný konec. Třeba i s jiným bytem!
notna
. No já pořád trochu doufám, je to sambuv nejlepší kamarád, takže pokud by nakonec chtěl prodat, jsme první na řadě.. každopádně nás to nakoplo k tomu, že to začneme víc řešit, třeba i s tím jiným bytem, bydlení v nájmu je už neúnosné.
My uz byli z hledani bytu celkem zoufali. Na konci ledna jsme s muzem rano sedeli v kavarne a chteli jsme telefonovat pravnicce prodavajiho bytu, o ktery jsme tehdy meli zajem, abychom se od ni dozvedeli, jak to realne je se soudnim sporem o pozemek pod domem, o kterem jsme se dozvedeli az z navrhu rezervacni a kupni smlouvy. Puvodne jsme mysleli, ze budeme ten hovor poslouchat oba, ale byl v te kavarne takovy hluk, ze jsem to vzdala a nechala telefonovat jen muze. A zatim jsem koukala na sreality. A zrovna to rano se tam objevil novy inzarat na moc pekny byt, splnujici vsechny nase pozadavky. Sli jsme pak oba do prace a muz jeste dopoledne mluvil s nasi pravnickou. Volal mi pak, ze ten problematicky byt fakt neberem. A ja mu odpovedela, ze teda zavolam na ten inzerat, co jsem mu ukazovala rano. .. Jeste ten vecer jsme se na ten novy byt byli podivat a ted uz lezi na katastru zadost o prepis vlastnika a brzo se do nej stehujem. Najednou si to proste vsechno sedlo a slo uplne hladce.
Zuzuli
. Mám z vás radost.![]()
Věřím, že co se má stát, se stane. Snad se něco vyskytne. Ještě pořád bych mohla postavit dům, ale do toho se mi moc nechce.![]()
tv ja se nemuzu zbavit dojmu, ze to cele nakonec bylo jen o stesti a nahode. Tak ti je taky preju, at se neco hezkeho objevi
Zuzulitřeba taky budu mít štěstí nakonec.![]()
Děkuju, snad to nějak dopadne.![]()
Mám od novembra liečbu na zmiernenie alergie, a teraz mám alergiu prisernu, už týždeň si dávam plus 2 spreje do nosa z lekárne, takže už ich nemám používať, v stredu mi bolo lepšie a odvcera zas horšie. Aj teplota mi lieta. ![]()
letfenixa a z lékárny máš něco volně prodejného nebo na předpis? Já v tom nejhorším období musím stříkat kortikoidovy sprej, ale ten je úplně zázračný, s ním je to mnohem snesitelnější
žluťásek ja mám všetko, inhalacne kortikoidy na astmu, kortikoidy do nosa, antihistaminika, 2 volnopredajne spreje do nosa, calciovy sirup, konvicka, homeopatika. Kedysi mi v týchto najhorších stavoch pomáhal sirup Promethazin, tak už sa nevyraba ![]()
Pred rokom som začala chodiť k novej alergologicke, vyšli mi všetky pele od januara do novembra a vonkajšie plesne (pi dazdi), najhoršie to, čo kvitne teraz.
tv držím palce!
žluťásek to je na předpis? Jaký přesně máš? Muže to dost trápí a jak je čím dál delší to vegetační období, je to horší a horší (má alergii na jarní a podzimní). Má nějaký sprej od doktora, ale prý to moc nepomáhá.
Tak a ešte má L. 39,3!
letfenixa a nebola by pre teba vhodna ta alergenova imunoterapia?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.