Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 29. března 2024 22:39

Fakirka já mám zkušenosti, že vždycky se všechno sesype naráz, když už, tak už. Držím moc palce, ať už je to špatné všechno a začne se to obracet k lepšímu. Drž se.

Offline Tak Betty
6148 příspěvků moje polička 29. března 2024 23:08

Podle mě citát "co tě nezabije to te posílí " až tak nefunguje.  Vlastně mi připadá docela drsnej. 

Online letfenixa
10888 příspěvků moje polička 30. března 2024 00:52
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. března 2024 07:59

Tak Betty hlavně to dlouhodobě hledisko ti v tu chvíli nepomůže. A u některých příkoří by člověk radši zůstal slabej.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 30. března 2024 08:27

Tak Betty souhlas. Jako občas zpětně viděno to tak asi je, ale říct to může ten co tím prošel Ale obecně tyhle utěšovací fráze považuju za jenom utěšovací fráze...

Offline viktorka_od splavu
49360 příspěvků moje polička 30. března 2024 09:08

Tak Bettyhrozna blbost

ta posledni krize me fakt malem odrovnala a mam dojem, ze cim jsem starsi tak ty prusery nesu hur

Offline Samantha
3295 příspěvků moje polička 30. března 2024 09:16

To mně takové krátké mantry vždycky pomáhají. Pro mě jsou pravdivé. 

Ale nerada je slyším od jiných, říkám si je pro sebe. 

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 30. března 2024 09:45

Renusatko děkuji, napsala jsi to moc hezky, ale ono není co obdivovat. Kdybys věděla, na co někdy myslím..... Chtěla bych klid a mít se o koho opřít. Nevím, jestli se někdy dckam. 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 30. března 2024 10:03

Tak Bettyhrozna blbost

ta posledni krize me fakt malem odrovnala a mam dojem, ze cim jsem starsi tak ty prusery nesu hur

​hele pro mě ne. Já z toho vyšla daleko vyrovnanější a dost mi to přineslo pro další vztah.  Chvíli to trvalo,  byla bych radsi kdyby se to nestalo,  ale ve výsledku a s odstupem času, mě ten průser posílil.  Nemusí to tak.mit každej,  chápu. 

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 30. března 2024 11:27
Reakce na Fakirka:

Renusatko děkuji, napsala jsi to moc hezky, ale ono není co obdivovat. Kdybys věděla, na co někdy myslím.....  

​Hele, tyhlety myšlenky občas napadnou kdekoho. Nakonec není moc lidí, který nikdy v životě nepotkalo nic špatnýho, s čím se třeba nejde vyrovnat nebo smířit... včetně mě - na takovej  skok z okna jsem už byla zralá taky, že budu mít od všeho trápení pokoj ale jednak má člověk určitý povinnosti a pak taky co ty víš, připravila by ses o něco pěknýho, co tě ještě čeká, to by byla škoda! Zatnout zuby a vydržet, nic jinýho se nedá, anžto máme život jen jeden a žádnou další šanci nedostanem

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 30. března 2024 11:30

barbucha já mám strašně moc ráda ty tvoje rázné a pragmaticky příspěvky

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 30. března 2024 11:52

Fakirka 

Tak aspoň někdo

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 30. března 2024 11:54

barbucha je nás víc

Online Potrefenáhusa
38884 příspěvků moje polička 30. března 2024 12:11

viktorka_od splavu přesně, člověka to třeba nezabije, ale dost a někdy nenávratně poláme a taky mám pocit, ze čím jsem starší, tím hůř srůstám 

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 30. března 2024 12:48

Potrefenáhusa taky to tak cítím, dřív jsem se otřepala a šla dal. Ale teď? Pokaždé se roztříštím na kusy.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 30. března 2024 13:22
Reakce na barbucha:

Fakirka 

Tak aspoň někdo

​Já to mám taky ráda bez zbytečných keců, medu kolem pusy a tanečku kolem dokola.

Offline Jitka77
1938 příspěvků moje polička 30. března 2024 13:30

Pro mě je ve stavech rozbitosti největší frajeřina vydobýt si z toho pro sebe nějakou novou citlivost. Nedovolit obnaženému místečku, aby zarostlo dalším krunýřem. Protože potom se člověk nemůže nikomu přiblížit... Síla a tvrdost jsou velice rozdílné věci. 

Offline Kammila
771 příspěvků moje polička 30. března 2024 13:59

Fakirka mi přijde zvláštní, že s chlapama někdy člověk neví jak na tom vlastně je. Řešila jsem něco podobného nedávno s kamarádkou. Nevěděla jestli s tím dotyčným (ještě) něco začíná/už končí/ stále něco pokračuje. Vlastně se definitivně vymáčkl až po přímém rozhovoru na rovinu. Skoro mi přijde, že si někteří nechávají zadní vrátka, když si sami nejsou jistí nebo nemají zájem ve smyslu, že nechtějí sami udělat ten radikální poslední řez. 

49360 příspěvků moje polička 30. března 2024 14:16

Kammila Mně se hodně ulevilo když jsem si uvědomila že ne každý člověk to má stejně jako já. Každý opravdu netouží po tom mít blízký vztah, mít partnera ke kterému by mohli cítit důvěru. prostě to nepotřebují, netouží po tom a tím pádem to nejsou partneři pro mě. S nima není nic špatně a se mnou taky ne

49360 příspěvků moje polička 30. března 2024 14:59

jo a jeste si casto vzpomenu na Mutzi, jak rikala, ze i kdyz ma partnera, tak se neustale poohlizi po jinych, protoze kdyz se objevi nejaky lepsi, bez vahani ho vymeni. pro me nepredstavitelny, pro jineho zjevne bezna vec..