Fakirka já mám zkušenosti, že vždycky se všechno sesype naráz, když už, tak už. Držím moc palce, ať už je to špatné všechno a začne se to obracet k lepšímu. Drž se.
Stěžovací vlákno
Podle mě citát "co tě nezabije to te posílí " až tak nefunguje. Vlastně mi připadá docela drsnej.
Tak Betty hlavně to dlouhodobě hledisko ti v tu chvíli nepomůže. A u některých příkoří by člověk radši zůstal slabej.
Tak Betty souhlas. Jako občas zpětně viděno to tak asi je, ale říct to může ten co tím prošel Ale obecně tyhle utěšovací fráze považuju za jenom utěšovací fráze...
Tak Bettyhrozna blbost![]()
ta posledni krize me fakt malem odrovnala a mam dojem, ze cim jsem starsi tak ty prusery nesu hur
To mně takové krátké mantry vždycky pomáhají. Pro mě jsou pravdivé.
Ale nerada je slyším od jiných, říkám si je pro sebe.
Renusatko děkuji, napsala jsi to moc hezky, ale ono není co obdivovat. Kdybys věděla, na co někdy myslím..... Chtěla bych klid a mít se o koho opřít. Nevím, jestli se někdy dckam.
ta posledni krize me fakt malem odrovnala a mam dojem, ze cim jsem starsi tak ty prusery nesu hur
hele pro mě ne. Já z toho vyšla daleko vyrovnanější a dost mi to přineslo pro další vztah. Chvíli to trvalo, byla bych radsi kdyby se to nestalo, ale ve výsledku a s odstupem času, mě ten průser posílil. Nemusí to tak.mit každej, chápu.
Renusatko děkuji, napsala jsi to moc hezky, ale ono není co obdivovat. Kdybys věděla, na co někdy myslím.....
Hele, tyhlety myšlenky občas napadnou kdekoho. Nakonec není moc lidí, který nikdy v životě nepotkalo nic špatnýho, s čím se třeba nejde vyrovnat nebo smířit... včetně mě - na takovej skok z okna jsem už byla zralá taky, že budu mít od všeho trápení pokoj
ale jednak má člověk určitý povinnosti a pak taky co ty víš, připravila by ses o něco pěknýho, co tě ještě čeká, to by byla škoda! Zatnout zuby a vydržet, nic jinýho se nedá, anžto máme život jen jeden a žádnou další šanci nedostanem ![]()
barbucha já mám strašně moc ráda ty tvoje rázné a pragmaticky příspěvky ![]()
Tak aspoň někdo ![]()
barbucha je nás víc ![]()
viktorka_od splavu přesně, člověka to třeba nezabije, ale dost a někdy nenávratně poláme a taky mám pocit, ze čím jsem starší, tím hůř srůstám
Potrefenáhusa taky to tak cítím, dřív jsem se otřepala a šla dal. Ale teď? Pokaždé se roztříštím na kusy.
Fakirka
Já to mám taky ráda bez zbytečných keců, medu kolem pusy a tanečku kolem dokola.
Pro mě je ve stavech rozbitosti největší frajeřina vydobýt si z toho pro sebe nějakou novou citlivost. Nedovolit obnaženému místečku, aby zarostlo dalším krunýřem. Protože potom se člověk nemůže nikomu přiblížit... Síla a tvrdost jsou velice rozdílné věci.
Fakirka mi přijde zvláštní, že s chlapama někdy člověk neví jak na tom vlastně je. Řešila jsem něco podobného nedávno s kamarádkou. Nevěděla jestli s tím dotyčným (ještě) něco začíná/už končí/ stále něco pokračuje. Vlastně se definitivně vymáčkl až po přímém rozhovoru na rovinu. Skoro mi přijde, že si někteří nechávají zadní vrátka, když si sami nejsou jistí nebo nemají zájem ve smyslu, že nechtějí sami udělat ten radikální poslední řez.
Kammila Mně se hodně ulevilo když jsem si uvědomila že ne každý člověk to má stejně jako já. Každý opravdu netouží po tom mít blízký vztah, mít partnera ke kterému by mohli cítit důvěru. prostě to nepotřebují, netouží po tom a tím pádem to nejsou partneři pro mě. S nima není nic špatně a se mnou taky ne
jo a jeste si casto vzpomenu na Mutzi, jak rikala, ze i kdyz ma partnera, tak se neustale poohlizi po jinych, protoze kdyz se objevi nejaky lepsi, bez vahani ho vymeni. pro me nepredstavitelny, pro jineho zjevne bezna vec..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.