Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Samantha
3295 příspěvků moje polička 31. března 2024 13:53

zelene.oko Vypněte vodu. Pojedou dřív

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 31. března 2024 14:03
Reakce na Samantha:

zelene.oko Vypněte vodu. Pojedou dřív

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 31. března 2024 14:06
Reakce na Samantha:

whiskas Už je to nahlášený, jdu se mrknout na stránky, zda je u havárie označeno CIS.

Pokud je to do jednoho dne, tak cisterny nepřistavují. Tak si budu držet palce, aby tam ta zkratka nebyla. 

Smůla je, že to bylo ok, ale jak to začali opravovat, tak se to celý zhroutilo. Já to říkám pořád - věci, který fungujou, neopravuj.

​Tak držím palce .

A s tou poslední větou sice souhlasím, ALE. Řídil se tím v posledních letech táta a ... no, teď si s domem dost užiju. V podstatě nevím odkud začít. Právě studuju dotace zelená úsporám a nejsem z toho vůbec moudrá.

Offline Samantha
3295 příspěvků moje polička 31. března 2024 14:07

whiskas Tak už je to evidováno a zatím bez zaškrtnuté kolonky náhradní zásobování.

Tak doufám to opraví v nějakou rozumnou dobu. Nemám ani vodu do misky pro psa

Offline Samantha
3295 příspěvků moje polička 31. března 2024 14:11
Reakce na whiskas:

V podstatě nevím odkud začít. Právě studuju dotace zelená úsporám a nejsem z toho vůbec moudrá.

​Já bych se podívala po nějakém známém, který s tím má zkušenosti a poradil by co a jak.

Dotace jsou složitější a případné stavební a zateplovací úpravy by měli dělat odborníci, kteří se i o ty dotace dokážou postarat (jako vyřídit s úřady, doložit dokumentaci a tak) 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 31. března 2024 14:15

Samantha No, doufala jsem, že mi s tím poradí "přítel", smůůůla.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 31. března 2024 14:17

Samantha Není-li voda pro němou tvář, tak to je krize. Pak zbývá SOS Rohlík, ale dnes je vlastně všude otevřeno, tak žízní snad nezhynete. Ale je to otrava, strašná.

Offline Samantha
3295 příspěvků moje polička 31. března 2024 14:50

whiskas Jdu objednat Rohlík, v evidenci havárií se objevilo náhradní zásobování

Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 31. března 2024 19:05

Samantha Potlapkávám, to je fakt pech.

U nás tchánovci odjeli, smrad voňavky zůstává Nevím, jak se toho zbavit, větrat nepomáhá.

Offline continuity
43151 příspěvků moje polička 31. března 2024 19:18

Mě se k těm všem radostným zprávám rozjel nějaký moribundus, ráno mě bolely průdušky, to je teď lepší, ale pro změnu nemluvím. No doufám, že to bude jen něco rychlého, ve středu mám letět do Istanbulu. Dost se tam těším a fakt nechci mít místo placeného trambuildingu v čtyřhvězdičkovem rezortu neplacenou PN.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 31. března 2024 19:58

Samantha to mě mrzí. Tak ať to alespoň opraví, co nejdříve.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 31. března 2024 20:00

continuity Držím palce, ať jsi do středy v pořádku. 

Nemůže to být reakce na ten prach ze Sahary?

Offline continuity
43151 příspěvků moje polička 31. března 2024 21:09

whiskas to jsem si myslela, možná i únava. No už tady šest hodin odpočívám, uvidíme. Ale vůbec nemluvím. 

Každopádně diky

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 31. března 2024 21:58

whiskas Ty dotace jsou těžké a myslím, že přítel by pokud tim není osobně zainteresován taky moc nehnul. Nevím na co to máte, ale buď bych se obrátila na firmu, která ti to celé zprostředkuje, pokud je to něco složitějšího a pokud jednoduššího, tak si to přečti a normálně na ten úřad vyraž, úředníci tam mají konzultační hodiny a musí se ti věnovat, odpoví konkrétně na všechny odborné dotazy i dotazy administrativní a bývají tam všichni v pohodě, blbý dotazy od blondýny, klasika. Šetři svůj čas a energii;-)

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 31. března 2024 22:03

Nechala jsem si k tchánům poslat vysavač, protože tou nich na prodejně vyšlo o 900Kc levněji. Dneska pro něj sambo jel. Takže máme dovezenych je 6 kinder vajíček, 30 lízátek, 20cokovajicek, 7 sazenic malin, 5 odkopu keříků...a nemáme ten vysavač,proste klasika!. Bohužel u nich máme takhle i bazén a zahradni nábytek, myslim,  že v roce 2025 to všechno bude doma....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2024 22:13

Karja takže máte na zítra pro koledníky

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 31. března 2024 22:16

Karja Díky, už jsem na něco koukala a opravdu bude nejjednodušší si vše sepsat a podat dotaz u konkrétní firmy. (ex)přítel se v této problematice docela vyzná, ale to už je mi teď dost na nic. Navíc mi tyto rekonstrukční kroky (které jsem cpala tátovi :-D) již v minulosti rozmlouval, ale to už je jiná story.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 31. března 2024 22:17

Karja Tak hlavně, že ta cesta nebyla nadarmo .

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 31. března 2024 23:22

Evaeva Hele nevzdají se toho, ty lízátka prej dostala k svátku:D

Offline Garfie
28572 příspěvků moje polička 01. dubna 2024 00:53

continuity Nemluv, okolí si aspoň odpočine a doufám, že ty taky! Hele, vtipkuju, ale soucítím hluboce, vyzkoušej med. Snad to nebude nic vážného, toho Istanbulu by byla škoda, myslím na tebe!!!