whiskas Na vyřizování dotací na úřadě bych se vykašlala, kolikrát ty báby tam maj problém s razítkem a místo kulatého chtěj hranatý, datum je špatně a kdesi cosi. Najdi si firmu na realizaci která ty dotace vyřídí za tebe a přijdou ti to i udělat. Můj kamarád montuje Elektro kotle a vyřizuje od A do Z.
Stěžovací vlákno
Garfiedíky, no postupuje mi to zdola nahoru, takže dnes mám hlavu jak pátrací balón. Ale výš to už moc nemůže, takže snad zítra budu ok ![]()
to je krutý, vydrž
Je mi jasné, že nemoc se nehodí nikdy, ale někdy se jaksi nehodí víc ![]()
Fakirka Jak je? Já jsem chvíli "v pohodě" a pak mi to zase dojde ve všech souvislostech a jsem "na prášky".
whiskas dekuju...jsem na tom asi podobně..občas to jde a pak si zase vzpomenu...a je to v háji. Ale lepší se to.
Ty velikonoční svátky a setkávání lidi nějak dalo nečekaně prostor k tomu, že jsem se dozvedela takovy ty veci o ktere nemam zajem ke znat, takovy to, kdo s kým kdy jak a proč....Takže jsem řekla sambovi, že léto prosedí se mnou na terase, že rozhodně nebude nikam chodit. Ale spíš než že by to vedlo k tomu, že bych si začala vážit svého monogamniho vztahu, mám normálně chuť se rozvést, jestli není lepší žít sam:D. Takovej Lunačinžák, ale na venkove.
Luna Takhle nakusovat...!!
Luna :-DNo to doufám!
Luna rozhodne nebude ![]()
Přišlo jaro, lidi vytáhli motorky a u nás začala už 4. sezóna porouchaného alarmu na sousedově babetě, co se spouští v náhodných denních a nočních hodinách. Nemůžu si pomoct, ale už hodinu mi tu běží v hlavě scény ze všech možných filmů, kde někdo sjede na motorce do rybníka, to ten alarm možná mohlo vyřešit ![]()
TILT: je dobré označovať si nejako všetky tie bezobalové tuhé kozmetické prostriedky, lebo dôkladne zapracovaný tuhý balzam na ruky sa strašne zle umýva z vlasov ![]()
To je teda dneska ráno! Nejdřív Rosťa polil gauč mlékem, pak se na něj vyzvracela Bonnie (naštěstí máme na gauči potah) a když jsem byla se psem a s menším dítětem na dopolední procházce, tak jsem si zabouchla klíče.
dzizisketa No hezkypěkně... Jak jsi vyřešila klíče?
Já si zabouchla klíče (i od auta, jinak by to nebyl problém) včera před odjezdem na poradu, ještěže byl doma soused.
Zavolala jsem muži, ať nás přijede pustit domů![]()
Naštěstí pracuje celkem blízko a může se takhle uvolnit.
Mozem si tu uplne nekorektne ulavit, bez rozvijania debaty?
Je to v pici.
Mrakoplas je.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.