Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 26. dubna 2024 08:08
Reakce na Len:

continuity Fakt myslím automatickou převodovku. Pustím brzdu = auto jede, je mi ten pocit hrozně nepříjemnej.

Jo tohle! Já to měla nastavené tak, že z místa se mi samo nerozjelo. 

Musela jsem nejdřív přidat plyn.  Na to, že to auto umí, jsem přišla asi po půl roce, když mi to tady řekla Viktorka. Protože když už jsem šlápla na plyn, tak jsem na něm stála nebo zas v těch malých rychlostech brzdila. 

Offline Makara
3652 příspěvků moje polička 26. dubna 2024 09:38

Karja my jsme byli svýho času poslední domácnost na okrese, co měla v obýváku televizi hlubokou asi metr a vážící 25 kg.  Fungovala, tak co. Nejstarší syn byl ve třídě předposlední s tlačítkovým mobilem. 

Výměnu mobilu a NB nesnáším, ale nikdo se mě v práci neptá. Kdyby bylo na mě, mám snad jestě tlačítkový. No dobře, přiznávám, že ten chytrý umím použít co navigaci, na čtení Parfu se taky hodí.

Trochu mě děsí, že bez mobilu už nejsem plnohodnotný jedinec, protože některé úkony v práci prostě bez e-identity nejdou udělat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. dubna 2024 09:45

Makara já ti rozumím. Já měla tlačítkový telefon ještě v roce 2017, moje malá ségra tlačítkový za chytrý vyměnila teprve letos, ta je suverénně poslední ve třídě o hodně letmůj nový mobil zatím leží na polici, aby v něm bylo všechno, zabere celkem dost času a moc se mi do toho nechce.

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 26. dubna 2024 09:52

Karja my máme taky telku 14 let

Ale zas celkem dost tabletů. 

Makara ale ten pokrok není zas tak špatně. Když byly děti malinké pořídili jsme si kameru, která stála víc než dnes oba mobily děti dohromady a to nebyla nijak Hi-Tec. 

Dnes jsem schopná z toho mobilu i pracovat. Není to žádná hitparáda, některé věci neudělám, ale to, co je urgentni vyřeším, na schůzku se připojím. 

Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 26. dubna 2024 10:13

Evaeva ale tohle

aby v něm bylo všechno, zabere celkem dost času

ono zalezi na tom pristroji. u tech "lepsich" platis prave i za to, ze te tohle netrapi, zapnu, prihlasim a jedu jako na starym. a to ted teda neprosazuju jabka, samsungy to umi taky. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. dubna 2024 10:14

continuity my tak deset a nepřijde mi, že je čas na výměnu. Akorát jí někdo trošku poškodil sklo, po zapnutí to není vidět.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. dubna 2024 10:17

viktorka_od splavu všechny aplikace se tam asi nenahrajou, ne? Teď přecházím že Samsungu na Sony. I kdyby se to přehrálo všechno, tak vůbec projít tím prvním zapnutím mně otravuje.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 26. dubna 2024 10:20

Karja My nemáme televizi vůbec :o)

Evaeva To já jsem byla nadšená, když jsem měnila telefon za nový, že si to ten iphone opravdu všechno přetáhl a nainstaloval sám. Já jsem ten nový taky měla asi čtrnáct dní odložený a odhodlávala se.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. dubna 2024 10:28

DruI jako já jsem nadšená z toho nového, splňuje vše, co chci. Akorát se k tomu dostat.

49363 příspěvků moje polička 26. dubna 2024 10:30

Evaeva mne jo, samozrejme

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 26. dubna 2024 10:34

Já musím půlku věci rozchodit ručně. Všechny ty autentizační aplikace, bankovnictví, pracovní věci. U mě je to práce na dva dny, i když člověk využije všechny možnosti jak si to zjednodušit.

Některé věci se mi nepretahly aninse snahou - data z appky na migrénu šly akorát vyexportovat do PDF. 

49363 příspěvků moje polička 26. dubna 2024 10:36

continuity jako jo, uznavam ze minule jsem mela zadrhel s jednou platebni kartou ze jsem i volala na podporu, chlapik z banky rika to mate iphone ze? a hned mi poradil ze uz to zna, ze tam ma apple nejakou chbku. takze dokonaly to neni. ovsem nastavovani 2 dny to by me jeblo

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 26. dubna 2024 10:57

viktorka_od splavutak já mám tři bankovní účty, kde se to musí udelat ručně vždy + k tomu čtyři autentizační aplikace + Gmail, microsoft se taky musí znova spárovat na novém zařízení + celý pracovní intune. To prostě neobejdes a je to z důvodu bezpecnosti. Další consi vzpomenu je aplikace VZP, to se musí taky ověřit rucne. To nemá s platformou telefonu nic společného.

Ty blbosti jako je navigace, počítadlo kroku a rohlík to jo,to funguje bez problémů. 

49363 příspěvků moje polička 26. dubna 2024 11:02

tjo tak s uctama zadny problem, pres gmail mam appleid, akorat ty karty potrebovaly autentizacni sms a ta jedna neprisla, hlasilo to volat banku tak jsem to proklikla a volala. a ano v praci mi museli schvalit imei (myslim), pro pristup novyho telefonu do systemu

Online letfenixa
10888 příspěvků moje polička 26. dubna 2024 11:12

Makara my máme nový televízor, tenky, s pripojením na net, asi 2 roky. Predtým sme mali toho obra. Keby bolo na mne, ešte ho máme, ale muž chcel ten s internetom, kvôli youtube. 

JankaM môj aktuálny telefón mi venovala kolegyňa ako svoj nepotrebný.

Pre mňa je to fakt nezaujímavé. 

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 26. dubna 2024 11:31

Dnešní cesta do práce - po tříproudé dálnici a na pouhých 6 kilometrech 4 auta v prostředním pruhu, která nejela víc než 90 - 100 km/h. Za nimi se dělala kolona, slušňáci předjížděli levým, jeden podjížděl. Fakt je to na pár facek, úplně zbytečně vytvářet nebezpečné cituace protože jsem příliš hrdý na to, abych jel v pomalém pruhu, ale zároveň odmítám trošičku zrychlit
Normálně neproblikávám, ale dneska jsem teda už nevydržela. No a co se stalo? Nic, panáček ještě zpomalil.

Online Maureen
příspěvků moje polička 26. dubna 2024 11:37

andulka01 ....ale on jel přece BEZPEČNĚ...ještě jsem na nikoho neblikala,ale někdy se jeden musí fest přemáhat...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 26. dubna 2024 12:53

andulka01 Hele já vezla moji mámu na nákup a u nich se dole na parkovišti jednou stranou vyjíždí a druhou vjíždí, klasická jednosměrná, když čteš značky. Za dvacet minut tři řidiči stejnou silnicí přijeli i odjeli. To nepochopíš, přitom to je základ! By mě zajímalo, jak by řešili složitější křižovatku. Kamarád je u dopraváků a když vypadnou semafory a stoupne si, aby to řídil, tak má prý strach. Lidi neumí už ani pokyny.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 26. dubna 2024 13:13

Kan no.. odkud by ty pokyny měli umět. Pochybuju, že si to doma někdo opakuje.

Zrovna o víkendu jsem vjela na prázdnou benzinku protisměrně. Došlo mi že je něco špatně, až když jsem odjížděla a bylo tam pět dalších aut. Akorát mi přišlo neobvyklý rozestavění stojanů.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 26. dubna 2024 13:14