andulka01 to je na okruhu mezi Zbraslaví a Lochkovským tunelem nebo jak se jmenuje úplně běžné ![]()
Stěžovací vlákno
Kan Tak zrovna tohle dělá spousta lidí i z lenosti, taky už jsem někdy určitě jela na parkovišti naschvál a vědomě v protisměru, když jsem v tu chvíli nemohla nikoho omezit ani ohrozit.
1010 Já si spíš někdy nevšimnu, když jsem v cizím prostředí. Takhle jsem uplně debilně jela v protisměru u OC, kde jsem nikdy nebyla a byla špatná listopadová viditelnost, prostě přehlídneš jednu značku a jseš v pytli, v protisměru. Minule u jiného OC mě musel kamarád navigovat, někde je to jakoby uplně proti srsti nebo logiky udělané ty výjezdy.
Kan tak na me jednou na parkovisti u lidlu troubil a pokrikoval starsi chlapek, ze jsem krava, co jede v protismeru, ze tam je jednosmerka... Akorat ze jednosmerka tam neni, zadne dopravni znaceni, komunikace ma dva pruhy, v tom "protismeru" se tam bezne jezdi.
1010 Aha, tak když si šeš 100% jistá, že ti tam nikdo nevběhne, třeba dítě mezi auty není vidět. ![]()
Já včera vytroubila chlapa v dodávce, protože mi vjel z prava přímo před čumák auta, a on neváhal a vystoupil, ale za prvé mám kameru, a za druhé tam sice chyběla z jeho výjezdu značka dej přednost, na tyčce místo značky visí červenobíla páska, ale na zemi je bílá tlustá čára jak hrom. A není to ani obytná zóna nebo zóna s přednosti zprava![]()
Kan tak to neni videt ani ve spravnym smeru.
Kokoska Tak když to vidíš takto a dokážeš si to odůvodnit, tak ok.
Kan Tak tou situací jsem myslela třeba nějakou úplně prázdnou část většího parkoviště, kde není ani zaparkované žádné auto a nemá kdo odkud vyběhnout. Dítě mezi auty může přece vyběhnout z obou směrů, to není argument.
Zuzuli U Lidlu mi připadá, že ty parkoviště u různých poboček vypadají všechny dost podobně a skoro všichni tam jednou stranou vjíždí a druhou vyjíždí, málokdy jsem tam někoho viděla jet "obráceně" (i když to není proti žádným pravidlům)
Kan tak benzinky byvaji i obousměrný a tu značku jsem musela hledat jestli tam něco je. Neboj, jestli tam ještě někdy pojedu budu vědět ![]()
rasaNorimě zas vytroubil v areálu nemocnice na Bulovce chlap, protože jsem dávala přednost zprava na místě, kde žádné značení přednosti nebylo.
Jakože se ta přednost zprava bere velmi.volne jsem už zvykla, ale že dostanu "vynadano" za to, že to dodržuji... To byla nová zkušenost ![]()
andulka01 mně přijde, že jak je na d1 tam třetí pruh oddělený jinou čarou, tak si řidiči myslí, že je to jen pro kamiony. Já tam pokazdy přemýšlím, jaká za tím byla myšlenka. Proč to není prostě jen třetí pruh.
Na D5 je zase rozšíření vždy o ten rychlý pruh. Ne o pomalý.
Tabea to je pomalý stoupací pruh a není jenom pro kamiony.
A pořád mě překvapuje, kolik řidičů neumí používat zip. Který je v dnešní době neustálých oprav silnic téměř na denním pořádku, na rozdíl od policajta v křižovatce.
1010 Sorry, ale vjet do zákazu, protože jsem líná je pro mě vrchol blbosti a můžeš si to omlouvat čímkoliv. A teda divím se, kolik řidiček to tady omlouvá.
Tabea to jsou stoupací okruhy, ale pak je triprouda a to je značeno normálně. Jiná věc je, že už jsem slyšela, že se mezi ty kamiony boji, tak jezdí v prostředním.
Tabea myslet si to můžou, ale pak je diskutabilní vlastnictví řidičáku ![]()
continuity kdyby tam byl kamion za kamionem, asi bych nic moc neřekla, taky to nemám ráda. Ale tam byl prostě prázdný pruh s kamiony cca 300 m od sebe. No nic, je prostě potřeba být ostražitá a nenechat se vytočit.
andulka01 ja to jezdeni v levym pruhu taky nemuzu vystat, na druhou stranu, mezi kamiony se dvakrat nehrnu, protoze mam auto se slabym motorem. takze kdyz po d1 jedu 120-130 a za mnou se objevi typek co chce mermomoci uvolnit cestu pac tam ma 140+.. tak kdyz se zaradim vpravo mezi kamiony jedouci 90, mam velky problem najit dost velkou mezeru vlevo, abych se tam mohla dostat zpet, protoze to zrychleni z 90 na 130 mi nejakou dobu trva. je to kolikrat k vzteku, ale uz jsem se s tim trochu naucila pracovat. musim rict ze kdyz jsem jezdila s dvoulitrem, taky jsem to nechapala![]()
@Kan tiež nechápem, že zrazu je porušenie predpisov ospravedlnitelne.
viktorka_od splavu tady na okruhu se to děje v neděli odpoledne, kamion široko daleko nevidno, tři pruhy, pravý volný, v prostředním auta.
Evaeva jo to vim, kdyz prijela moje prazska kamoska do brna, delala jsem si z ni legraci, ze prazaci neumi jezdit v pravym pruhu
myslim ze to je nejaka specialita, jako samozrejme par takovych potkas vsude, ale prazsky to delaj snad z 90%:-P
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.