Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. dubna 2024 16:18

viktorka_od splavu zas tolik ne, ale tak 50% jo

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 26. dubna 2024 16:31

Kan letfenixa tak projet blbě pár metrů na liduprázdném parkovišti není totéž jako vjet do zákazu vjezdu.

Ale ostražitosti není nikdy dost, tady nedaleko je velké parkoviště u obchoďáku, asi 6 výjezdů vede na cestu směrem ke křižovatce. 4 z nich jsou bez značek, takže na té "sběrné" cestě musím dávat přednost zprava, před posledními dvěma výjezdy jsou značky hlavní silnice, takže to už mám přednost já. Skoro vždycky tam někdo vletí.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 26. dubna 2024 16:44
Offline bublifuk
příspěvků moje polička 26. dubna 2024 16:51

letfenixa Kan jakože jste nikdy neporušily žádný předpis ani z nevědomosti/neznalosti?

Tyjo tak to jste hustý, to se mi povedlo už jako děcku.

Online stes
9263 příspěvků moje polička 26. dubna 2024 17:15

Se.ou mi tady ty trolove v azbuce. To nejde nějak zablokovar nebo mazat? ADMINE....

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 26. dubna 2024 17:15

bublifuk Dopravní předpis? Jakože jsem vjela na tříkolce do zákazu vjezdu?

Offline letfenixa
10889 příspěvků moje polička 26. dubna 2024 17:27

bublifuk reagovala som na lenivost, nie na nevedomosť. 

Online dzizisketa
8975 příspěvků moje polička 26. dubna 2024 18:33

Když jsem se v práci vracela autem do baráku, musela jsem porušit vědomě minimálně jeden předpis, když byla dobrá dopravní situace; když byla zlá, klidně i tři. Průjezd svírá s jednosměrnou ulicí při návratu neprůjezdný ostrý úhel (při výjezdu to naštěstí jde). Nejlepší je projet v protisměru protilehlé parkoviště, to pak ústí přímo do vjezdu.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 26. dubna 2024 18:36

Kan A určitě jsem jela na kole po chodníku a předpokládám i jízdu v protisměru v jednosměrce, nebo do zákazu. Děcka jsou i puberťáci.

A jaký je rozdíl mezi dopravnímy předpisy a jinými? Za mě člověk není bezchybnatý.

Offline Tabea
8135 příspěvků moje polička 26. dubna 2024 18:38
Reakce na continuity:

Tabea to jsou stoupací okruhy, ale pak je triprouda a to je značeno normálně. Jiná věc je, že už jsem slyšela, že se mezi ty kamiony boji, tak jezdí v prostředním. 

​tak já bych v tom stoupacím pruhu (pokud tam není jeden kamion za druhým) čekala i auta, co jedou třeba 115, ale to tak ti řidiči nevidí. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 26. dubna 2024 18:48

Uz mam plny zuby toho vystupovani z komfortni zony. Chci zpatky svuj nudnej zivot!!

Offline Makara
3652 příspěvků moje polička 26. dubna 2024 20:50

moora co se děje?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 26. dubna 2024 21:00

bublifuk Nechme toho, plácáš nesmysly. 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 27. dubna 2024 05:39

Kan seš zbytečně přísná (a není to na nesmysly).

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 27. dubna 2024 07:30

Makara ále, poslední 2 roky řešim rodinné zdravotní průsery, což znamená spoustu telefonování nevimkamnevimkomu. Coz je taková moje noční moora.

Online Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 27. dubna 2024 07:39

Makara robotickou sekačku máme už roky, vlastně už druhou, protože jednu nám za bílého dne ukradli.

Pán měl pravdu, ale my přes to, že zahrada nesplňuje ty podmínky, které zmiňuje, jsme s ní maximálně spokojeni. Nemáme žádné obrubníky, takže mezi záhony a posekanou částí zůstává proužek vyšší trávy. Ten asi čtyřikrát za rok objezdu akumulátorovým zastřihávačem a asi dvakrát ročně obnovím linii rýčem. 

Horší jsou ty úzké průjezdy, máme mezi vyvýšenými záhony a vodicím drátem asi tak ten metr a tam teda uvízne často, pokud do toho místa najede v blbém úhlu, chvíli mezi těmi hranicemi manévruje a když se včas nevymotá, vypne se. 

Přesto bych se ke klasické sekačce už nechtěla vracet, trávník je mnohem hezčí. Navíc jsme měli s mužem dost rozdílnou představu o tom, jak často sekat, on by sekal jednou za měsíc, já jednou za týden, udělali bychom kompromis a nasraní by bychom byli oba.

Offline Makara
3652 příspěvků moje polička 27. dubna 2024 07:47

moora

No, to jsou blbé starosti, co se nedají hodit za hlavu. Tak přeju pevné nervy.

Offline Makara
3652 příspěvků moje polička 27. dubna 2024 08:00

Pinot Noir

tys mě mmj. Na ni dost nalákala, ale pamatuju si to obrývani záhonu, kterému jsem se fakt chtěla vyhnout, proto tam jsou ty "neviditelné" obrubniky, které můžou zapříčinit další uviznuti robota. No, nevymyslela jsem to dokonale. Názor na frekvenci sekání je u nás stejný jako u vás . Ale dohodli jsme se, ze letos to zkusíme manuálně kompromisem, tu. Jednou týdne

Online Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 27. dubna 2024 08:04

Makara no ten plastový obrubník by asi vadil dost, jak za něj zajede, bude hrabat a ještě ho poškodí... To je pravda. Kompromis mě rozesmál.

Offline Makara
3652 příspěvků moje polička 27. dubna 2024 08:07
Reakce na Pinot Noir:

. Kompromis mě rozesmál.

​23 let tvrdé práce ( a občas - týdně- opušťák na kolo, lyže, hory )