Samantha ježiš, tak to bych si určitě řekla, že to mám blbě zapsané ![]()
Stěžovací vlákno
Evaeva a zkusila by ses dovolat... a tam by ti řekli, že jim spadl systém ![]()
Černá kočka Jj to chapu. My taky nemame zbesile tempo, aspon se snazime, ale online system je v nedohlednu bych rekla. Samozrejme by slo, ze by AI by rikala, to co sestra, to souhlasim. Jenze obecnw do IT se ve zdravotnictvi moc nedava
Leckam se dokazu objednat online a kdyz mi to nabidne volne terminy, ja si vyberu a potvrdi mi to mailem, je to ok. Ale uz se mi stalo, ze sel zadat jen pozadavek na typ vysetreni a pak mi to samo vybralo termin. Samozrejme blbe v den, kdy jsem nemohla, takze jsem se tam nasledujici 2 dny dovolavala na preobjednani.
Leckam se dokazu objednat online a kdyz mi to nabidne volne terminy, ja si vyberu a potvrdi mi to mailem
Ano, třeba na naší veterině ![]()
barbucha zverolekare jsem zatim osobne nepotrebovala
Ale treba moje gynda takhle funguje naprosto bezchybne.
No vida, pokrok nezastavíš
Hele já taky nechápu, proč to nejde všude. Stejně když se jdu dožadovat nějakýho termínu, kamkoliv, tak sestra kouká do počítače a ne do papírovýho kalendáře! Tak když už to tam jednou má a pracuje s tím, jistě by to šlo propojit s webovou stránkou.
barbucha pokud vim, neco ma FNKV, ale nevim, v jakem rozsahu to funguje a jak dobre.
Pche, zdravotnictví. Ve čtvrtek jsem byla objednaná na čas do banky a čekali jsme půl hodiny po termínu. Hlavně že jsem jsem tam doběhla s jazykem na cestě, protože jsem utíkala z práce. A abych to vůbec vyřídila, musela jsem být verbálně důraznější.
Druhou věc jsem nezaridila kvůli sobě a paní: to se tady stavíte a vybavíme to hned. Jsem si to jen predstavila a šly na mě mrákoty.
Zlatý muj gynekolog.
continuity jo, s bankou totez v bledemodrem minuly tyden. Jsem se objednala na cas, kdybych prisla na blind, budu hotova rychlejc
Jak vás tady čtu, tak, nezlobte se, ale potěšily jste mě.
Já se totiž v poslední době pořád setkávám s podivným (leckdy až blbým) přístupem lidí, co s nimi jednám a tolik, tolik případů... až jsem začala pochybovat o sobě, zda nejsem moc náročná/protivná/rozmazlená.
Bylo mi i vytknuto od osoby blízké, že "toho chci moc" a že "se nemám zbytečně rozčilovat".
Ale jak vidím, je to všude a víc a víc... hrabeme se v otázce lidských interakcí do p.... ![]()
Není to to úplná stížnost, jen postřeh nebo jak....dostala jsem od banky poukaz k Dobrovskemu. Je to pro mě tabu,ale že zvědavosti jsem mrkla. Poukaz má poznámku,že neplatí tam,kde je cena snižena oproti doporučené maloobchodni. Tak ten ksindl to tak má u všech,tedy aspoň v beletrii. Takže vlk se ani nenažral a koza zůstane v knihkupectví.
stes úžasný ![]()
Samantha podle mě je to způsobeno nedostatkem lidí.
Ta bankovní pobočka je dlouhodobě přetížená, obě úřednice cizinky z nějakého ruskojazyčného prostředí. Jedna si pletla si vykání a tykání, 2x volala na jejich interní poradenskou linku. Oblečená byla tak, že se mi zastesklo po dobách přísného Dresscode. Už ve tři vyhazovali příchozí lidí, že je ten den nezvládnou obsloužit.
Bankovnictví 21. století.
A to mám on line účet, chodím tam jen kvůli věcem, které se jinak zařídit nedají, takže logicky samé nestandardní požadavky, co dlouho trvaji.
stes myslím že na prodejně mají ty MOC, jen v eshopu jsou levnější
žluťásek no a kupon plati jen v e-shopu
kdepak, zadna sleva zadarmo
continuity na jinou pobocku banky nemuzes?
To můžu, jen mám už komplikovanější dopravu a těžko říct, jestli to bude lepší, příšerné hodnocení mají vsechny. Tahle byla před rokem nebo dvěma vcelku v pohodě a od té doby jsem tam nebyla.
V martinskej nemocnici majú infocentrum, kde sa dá zavolať a oni cloveka objednaju. Ja mám na to lidi - moja mama v kuse volá kvôli sebe, otcovi a občas kvôli mne. Ja hlavne kvôli malému, čo je problém hlavne k jeho pediatricke. Kde je to možné, využijem online.
Kokoska Tu knížku mám moc ráda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.