Len výborně ![]()
Já osobně si můžu dát kafe klidně v osm večer, ale dětský spánek pokoušet nebudu![]()
Len výborně ![]()
Já osobně si můžu dát kafe klidně v osm večer, ale dětský spánek pokoušet nebudu![]()
Navykla som si na nočnú kávu kvôli práci . Pracujem doma. a vyhovovalo mi, že aj keď som šila aj cez deň, vždy, keď do toho niečo prišlo / nákup, záhrada, lekár, bicykel apod. / prácu som prerušila. Zato večer som mala kľud, pokoj,nerušené sústredenie, Kávu som si urobila okolo 20 hodiny, a upíjala som si z nej pomaličky, a niekedy mi vydržala aj cez polnoc. Teraz už mám práce tak menej, a môj denný rytmus sa trocha zmenil, ale nočnú - no tak dobre, večernú , kávu si urobím takmer denne ,teším sa na ňu a beriem si ju , ku knihe, do postele . Na to, či a kedy zaspím, nemá kávu žiadny vplyv.
Blanka tak pokud to na tebe nemá vliv, je to v pořádku.
Znám paní, která řekne, že může kafe kdykoliv, že spí dobře i tak. akorát už zapomene říct, že si každý večer dá minimálně jeden prášek na spaní.
continuity - tak aj ja niekedy neviem zaspať, ale to je vtedy, ak mám nejaký dôvod rozmýšľať. Jedno, či radostný - teším sa, neviem sa dočkať, plánujem, alebo smutný, či riešim nejaký problém , môžem si 100x povedať ,že na to už prestanem myslieť, nie, a nie, neprestanem a nezaspím.
Evaeva Tak jsem to měla dřív, než jsem dlouhodobě přešla na decaf. Taky jsem začala preventivně kvůli dítěti. Spalo příšerně, ale kofeinem to nebylo. Těch pár nocí, než mi došlo, že reaguju na kofein stálo za to.![]()
Len já začala kafe víc pít až na mateřské, v práci jsem pila jedno malé denně. Když jsem druhého už tolik nekojila, tak se to ustálilo na dvou výjimečně třech velkých. Uvidíme, jak to bude teď, ale nikdy jsem žádný extra velký vliv nepozorovala.
Len jj,ty malinový. Já na to už mám otroky, akorát 2x se jí teď nechtělo se s tím dělat a postupně vyjida z misky to "těsto". ![]()
Evaevatak ty spíš extra dobře. My, co spíme bídně už od výroby, si musíme dávat pozor na každý detail.
Blanka Taky dám kávu klidně v osm večer, se spánkem problém nemám. Kolikrát jedeme v noci z plesu a dáme ještě na benzině presso ve tři ráno.
Kan S tou kávou to mám stejně.
continuity jasně, však jo
continuity Len To mi zní velmi chutně, máte recept?
Garfieještě lepší jsou ty mandlove, ale ty fakt nejsou pro děti. Alespoň já je takové dělám.
continuity to vypada dobre a o moc jednodussi nez ta malinova vosi hnizda.
continuity
Super, díky moc!
Já nevím kam s tím....zemřela Simona Postlerova.
59 let. Kromě jineho mela krasny hlas.
stes taky to teď čtu..![]()
stes to mě moc mrzí ![]()
Ach jo, ještě minulý týden jsem ji viděla v Divadle na Vinohradech... ![]()
stes a bylo jí rozumět, na rozdíl od mnohých herců. Teprve 59 ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.