Janulik03
To mě mrzí a posílám na dálku objetí. Ale neboj se toho, s Tvou povahou, laskavostí a pracovitostí bude i každá další etapa moc hezká. ![]()
Stěžovací vlákno
Ty si taká akcna a milá, ty sa nestratis.
Janulik03
budou nove ukoly!
No ono by som už mohla zostať doma, ale to sa fakt nedá. Leto ešte ako tak, ale v zime potrebujem niečo aktívnejšie. No veď mam kopu času, ešte stale nemôžem moc fyzicky nič, potom zacnem cvičiť a potom .......![]()
Není to úplně stížnost. Muž platil sto korun pokuty, že jel na el. Koloběžce po silnici, když je souběžně cyklostezka.
Tak Betty nic ve zlém, ale cyklisti a kolobezkari, kteří jedou po silnici, když mají vedle cyklostezku, by se pokutovat měli. Vždyť je to i pro ně bezpečnější.
Já bych dnes poprosila konec katastrof:
- spálila jsem Mokka konvicku - dárek k narozkám, dostala jsem ji letos na Velikonoce
- včera jsem se vrátila ze služebky, v koši na prádlo jsou 4 pračky, třetí v pořadí jsem vyndala nevyzdimanou. Řešit to budu večer.
- máme listky do divadla a vyrazili jsme kvůli předešlým problémům pozdeji než jsem chtěla - takže nám už ujeli před nosem dva spoje na přestupech - jeden kvůli tomu, že nám řidič odmítl otevřít přední dveře, abychom stihli přeskočit do trolejbusu před námi, druhý kvůli tomu, že z 15 lidí na přechodu ani jeden nestlacil tlačítko pro chodce (my už jsme byli na ostrůvku příliš daleko abychom tam doviděli).
Divadlo snad nějak stihneme, ale slíbenou zmrzlinu ne.
Tak Betty pokud ta elektrokoleoběžká má rychlost do 25km/h případně určitý výkon elektropohonu, tak se bere jako kolo a povinnost využívat cyklopruh je v zákoně no... Asi ho nechtěli pustit s napomenutím...
continuity ať stihnete divadlo! Zmrzlinu doženete jindy.
Pračka se třeba vzpamatuje, ale co znamená spálit mokakonvičku? Vyvařila se voda?
Tak Betty jasně, tohle spíš zamrzí.
Dávný dobrý kamarád a nejlepší kamarád mého exmanžela spáchal včera sebevraždu. Jako jo, jel v něčem velkým, levota, ale sakra, krásná žena a dva kluci snad za pár let v kriminále stojí. Teda vlastně, teď trochu doufám, že to byla sebevražda. Do háje.
andulka01 to je smutný ![]()
Sebevraždy páchají více ženy, než muži. Ale muži jich více dokonají. Možná to bylo jeho volání o pomoc a nepovedlo se. Ale nesoudila bych ho.
bublifukdíky, jj prostě jsem já ni, mordujici se s tou prackou prostě zapomněla.
Ale Krysař to vše vynahradil, já jsem už zapomněla jak je to skvělý. ![]()
(a teda úplně jsem vytěsnila ten brutální konec, pamatovala jsem si to přesně do přestávky).
continuity Krysař
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.