Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline tv
4228 příspěvků moje polička 06. června 2024 10:05

tv nemelas to v lednici?

​Měla. Nakládám roky, vždy ale jen s beraními rohy. To se mi  nikdy nestalo.

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 06. června 2024 10:06

tv tyo, tak to je hrozna skoda:-(

Offline Samantha
3295 příspěvků moje polička 06. června 2024 11:11

tv Tak ale zase je lepší, když se ta plíseň objevila ještě ve sklenici. Něco v tom hermelínu už asi nebylo OK a vybublalo to... Aspoň jste nejedli žádnej "fujtajbl".

Offline Samantha
3295 příspěvků moje polička 06. června 2024 11:14

Janulik03

Berušky aspoň nesmrděj, když je pes chytá. Zato takový ploštice...

Offline Zuzuli
3796 příspěvků moje polička 06. června 2024 11:27

Diky vsem za prani hezkeho bydleni v novem. Jsme tu uz sest tydnu a jsme nadseni. Nechapu, jak jsem mohla tak dlouho zit bez mycky Dokonce dcera, ktera s nami do ctyr let spala v posteli a odmitala to zmenit, tady krom uplne prvni noci spi zasadne ve svem pokojicku, ze je nejlepsi a v loznici uz nikdy spat nebude. Nakolik hraje roli ruzova vymalba a duhove samolepky na zdi, si neodvazuju odhadovat

Pribeh s oknem na taky hezkou tecku. Vcera muz volal sousedovi, u ktereho se maji nechat klice. My s nim skvele vychazeli, dokonce nam rikal, jaka je skoda, ze se stehujeme pryc, ze dobrych sousedu je pomalu. On je taky predseda tamniho svj, proto jsme meli nechat klic u nej. A do telefonu se smal, ze mu domaci po predavce volal a stezoval si, ze jsme nechali spinava okna. Dneska rano se s nim muz v byte sesel a prevypravel mu celou tu nasi anabazi, tak to se pry smal jeste vic. Nejen oknum, ale hlavne tem zarovkam. Ale jsme s muzem radi, ze v tom byte byl dneska i on a videl, ze byt je vazne v poradku. Tak manzel otrel ten okenni ram zvenci, vyfotil to a predal klice a je to za nami. 

MP Meri ona mozna jeste nejaka historka bude, neboj. Myslim, ze nejaky ten email nam jeste prijde

Offline tv
4228 příspěvků moje polička 06. června 2024 11:38

tv tyo, tak to je hrozna skoda:-(

​Vím, ale naložím nové.

Offline tv
4228 příspěvků moje polička 06. června 2024 11:41

Samantha to máš pravdu. Předložila jsem to navíc návštěvě,  styděla jsem se teda hodně. Naštěstí to odhalili okamžitě. Ty hermelíny jsem koupila v akci v Bille, ale dobu spotřeby měly dlouhou.

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 06. června 2024 12:05

Samantha fuj, máš pravdu

Offline Zuzuli
3796 příspěvků moje polička 06. června 2024 12:11

Janulik03 ja bych par berusek brala. Mam jahody plne msic, tak by se celkem hodily aale uznavam, ze jak v tomhle poctu zacnou lezt do domu, je to otravne

Online continuity
43177 příspěvků moje polička 06. června 2024 12:25

Zuzuli na msice je potřeba v prvni řadě bojovat s mravenci. Nám je nosí vcelku vytrvale. 

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 06. června 2024 12:36

Janulik03 máme každoročně miliony berusek, zimujou v oknech, prý je láká bilej dům

Offline Mha
příspěvků moje polička 06. června 2024 12:58

Potrefenáhusa

Hlásím, že i žluté domy je lákají

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 06. června 2024 13:03

Potrefenáhusa Mha hmmm mame zeleny ale su len na terase

Offline Liesel
1677 příspěvků moje polička 06. června 2024 15:17

Zuzuli Na mšice mám tohle je biologický přípravek a není tam žádná ochranná lhůta po použití, vyzkoušela jsem a za mě funguje, jen je třeba po čase potříkat znovu, ale to je stejné u všech přípravků...

Offline tv
4228 příspěvků moje polička 06. června 2024 19:29

Zase jsem měla konflikt s tou sousedkou, co nás z*ebala, že si máme věšet prádlo jinam, než do sušárny, dát si koloběžky jinam, než do kolarny, a co jsme to za lidi, že to jde vidět na tom sepranem prádle a botách v botníku.

Šla jsem po schodech, telefonovala jsem, ona a dva potomci přede mnou. Než se vnorili do bytu, čekala jsem, chodba je úzká. Neřekla jsem ani půl slova..stoupám po schodech a slyším, jak takovým tím pasivně agresivním stylem, abych to slyšela i já, říká těm dvěma něco ve stylu "to je ona s tím prádlem, ani pozdravit neumí a to pracuje ve škole". Tak jsem se teda už ohradila, jestli se baví o mě? Tak na mě spustila, že co jsme se nastěhovali, že si lidi nemají kam věšet prádlo. A že paní nevimjaka tam ani už nevěší, protože zabereme celou sušárnu. Prosím vás, stalo se asi jednou, někdy v zimě, že to bylo plné. Kdykoli tam věsim, jdu pro prádlo, je tam prázdno/poloprázdno. Aspoň jsem ji řekla, ať mi přestane prevesovat prádlo. Za tou paní, co jí údajně sikanujeme, jsem byla, ale je nekde odjeta. S tou se normálně bavíme, ještě nám nabízela, že si kdykoli můžeme půjčit rozkládací sušák na prádlo, co má ve sklepě. Je to kravina, ale zase jsem z toho rozmrzela.

Offline Samantha
3295 příspěvků moje polička 06. června 2024 19:39

tv tady prostě chybí ten "hajcací" smajlík... jednoho bych ti poslala, šikana od souseda je hrozná a životu nebezpečná věc (doslova).

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 06. června 2024 19:39

tv takovou švihlou sousedku máme taky, když byl syn malej, nonstop mě terorizovala kvůli prádlu v sušárně nebo na zahradě, že to tam mám moc dlouho nebo že moc často peru. Neasi, nechám si ty mokrý plíny ve sprcháči tejden. Sušárnu využívají tak tři rodiny a stejně kvůli tomu byl furt problém. Synovi jsem nechávala jedno malé plastové auto na dvorku, aby si tam měl s čím hrát když věším prádlo. Několikrát jsem ho našla přede dveřmi bytu na prahu bába se nudí a prudí, no

Offline tv
4228 příspěvků moje polička 06. června 2024 19:49

Samantha

žluťásektakže nejsem sama?přitom o co jde, nechápu. V minulém domě jsem na pár minut nechala dětské kolo v mezivchode, chtěli jsme jít zase ven...do sklepa byly schody, prostě neponesu to zbytečně dolů..ne, důchodci zatím odnesli. Pro mě je to šikana "starousedlíků", co si myslí, že jim ten barák patří. Přitom mám stejné práva jako ostatní.

Edit. Když se nám ztratila kočka a já po okolnich domech vyvěšovala letáky, v některých vchodech jsem se i bála to vyvěsit! Když jsem četla tu, doslova šikanu, třeba ohledně úklidu společných prostor..musíte uklidit tohle a tohle a pokud ne..

Offline Samantha
3295 příspěvků moje polička 06. června 2024 20:08

tvPrvních 10 let jsem mívala ve schránce anonymy s doporučením: At nenechávám dítě běhat po domě, ať nevěším příliš mokré prádlo, ať nejezdí dítě moc výtahem...

Ať si uklidím starou pračku od popelnic (nebyla moje, ta moje byla stále v ložnici a čekala na odvozu, ale shodou okolností jsem dva dny před tím stěhovala domů novou a vidělo to půl baráku)... 

Když dítě vyrostlo a odstěhovalo se, pořídila jsem si psa a začalo to znovu... Ať ten pes v noci neštěká (štěně si na balkoně zaštěkalo o půl desáté večer, když byla ta strašná letní vedra... a pak zajelo rovnou do bytu) 

Ale to už mi bylo trochu víc, na paní anonymku jsem si počkala (dobře jsem věděla, kdo to je) a následně jsem jí seřvala tak, že to bylo slyšet i ve druhém vchodě. No a zvonec...konec. 

Nepíšu to jako jedinečnou radu, na to musí být správný čas a správná nálada, ale občas je třeba stanovit si hranice. Je to užitečné pro obě strany. 

Offline tv
4228 příspěvků moje polička 06. června 2024 20:22

Samantha

Já na ni minule hulakala přes půl baráku, že sušárna je pro všechny, kolarna pro všechny.. očividně to nepomohlo.