Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Samantha
3297 příspěvků moje polička 06. června 2024 20:32

tv

Drž se... A nezapomeň na 6. přikázání.

Offline tv
4243 příspěvků moje polička 06. června 2024 20:38
Reakce na Samantha:

tv

Drž se... A nezapomeň na 6. přikázání.

​Nesesmilníš?

Offline Samantha
3297 příspěvků moje polička 06. června 2024 20:45

tv se sousedkou těžko

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. června 2024 23:09

tv je to peklo s niektorymi susedmi. Ja som tu nasu anabazu davnejsie pisala. Ti susedia sa s nami prestali bavit (ale to oni s polkou baraku), ostalo jedine trieskanie na radiatory a metlou na strop. Raz syn "utekal" okolo 9 vecer do postele a spadol. To zase zacali trieskat. A to ma uz tak vytocilo, ze som im absolutne nevychovne pred detmi zadupala. Oni zas zabuchali. Bola to ako scena z priatelov :) No skrátka, dupala som im ako odpoved na ich trieskanie, az kym trieskat prestali. A bol klud. Minuly rok ten pan umrel, pani ostala sama. Je to sice stale jedubaba ale ked uz za sebou nema jeho, na nic okrem zazerania si netrufa. 

Offline tv
4243 příspěvků moje polička 07. června 2024 06:25
Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 07. června 2024 07:36

Mrakoplas to mi připomnělo, že na nás si stěžovali sousedi nad náma, že nám řvou děti, když byly malinké. No hola, uteklo pár let a jezdí k nim vnoucci a ty teda slyším dupat I já a to jsem vůči panelákovym zvukům hodně rezistentní. 

Teď jsme v dalším sporu, protože chtěli zkrátit túji, co nám roste před oknami. Já nejsem úplně proti, jsem jen proti tomu, aby se ufikla na me úrovni a já budu místo do zeleného koukat na kus pahýlu. Nějak bychom se určitě domluvili, jenže to by musel přijít a normálně něco říct a ne nám vzkazovat po sousedech, jestli je pustíme s motorovkou na balkon. 

Takže nás nezdraví doteď. Minule jsme něco s mužem řešili ve sklepě, byli jsme tam docela rozkramovani v našem koutě. Chlap přišel, uklidil si kolo, neodpověděl na dva naše pozdravy a při odchode zhasnul. Ještěže nás tam nezamknul.

Offline Samantha
3297 příspěvků moje polička 07. června 2024 08:10

continuity S tím nezdravením jsi mi připomněla, že mně nadlouho přestala odpovídat na pozdrav sousedka poté, co jsem ji vytopila pračkou. Pak se odstěhovala do důchodu na ves a jezdí do Prahy jen minimálně. A teď jsem jí potkala ve výtahu a protože mám jiný vlasy a jinýho psa, tak mě pozdravila

Offline Kokoska
35005 příspěvků moje polička 07. června 2024 08:21

Ja uz jsem tu urcite psala, jak nas nenavidela sousedka jeste ve starem baraku u nasich. Ale to se nedivim, protoze jsme se segrou hraly na piano a i kdyz minimalne, prece jen obcas cvicily.  A sousedi pod nama, stary lidi, na nas pred Vanocema bouchali, ze delame strasny ramus - vyklepavali jsme cukrovi z formicek a delali vosi hnizda, to jeste nebyly ty rozeviraci formicky a muselo se s tim taky klepnout. V tom dome byly stare drevene podlahy, dlouha prkna, a nektera pri doslapnuti vrzala. Tak to byl taky problem, strasny ramus. Pak se pani vedle odstehovala a dolni umrela, ukazalo se, ze pan je hluchy jak poleno a byl klid.

Offline Sweet Potato
40462 příspěvků moje polička 07. června 2024 08:41

Janulik03 Uaaaaa! Berušky. A navíc to jsou ty asijské, či?

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 07. června 2024 08:55

Ehm.. kdo strčil ruku nad varnou konvici, zrovna když vařila voda... Tímto si stěžuji na sebe.

Offline barbucha blogger
35899 příspěvků moje polička 07. června 2024 09:24

Kokoska 

Hehe, na mě přišel jednou bouchat chlap z patra nad náma (a to v trenýrkách), abych okamžitě nechala toho naklepávání řízků, že nemůže spát.

Bylo 24.12., dvě odpoledne...

Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 07. června 2024 10:25

barbucha no chtěl si dáť šlofíčka aby byl na Ježíška čerstvej

Offline barbucha blogger
35899 příspěvků moje polička 07. června 2024 11:06

Catherinne 

A my zas chtěli čerstvý řízky

Offline Samantha
3297 příspěvků moje polička 07. června 2024 11:14

bublifuk Fu fu... nebo jak lze jinak grafologicky vyjádřit pofoukání.

A ještě mohu posloužit ukopnutým palcem. 

Offline Janulik03
20296 příspěvků moje polička 07. června 2024 11:14

Sweet Potato jasne že tie. a už ich tu je dvojnasobok. Uz ani neotvaram dvere na terasu. Dufam, ze dorastu a odletia.

Offline Sweet Potato
40462 příspěvků moje polička 07. června 2024 11:19

Janulik03 Mor ho! 

Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 07. června 2024 11:28

Jsem zvědavá, jestli se bude opakovat situace z loňska,.kdy jsme po týdenní dovolené všichni vstávali v půl deváté a úplně v klidu jsme si ke snídani pustili pohádku, aby nám pak sousedi pod náma odpoledne sdělili, že to dnešní ráno bylo ale strašné a oni by se taky chtěli vyspat

Offline letfenixa
10901 příspěvků moje polička 07. června 2024 11:29

Mňa chytil zápal karpalneho nervu, na prostredniku  pravej ruky

Offline Lenka980
příspěvků moje polička 07. června 2024 11:29
Offline Janulik03
20296 příspěvků moje polička 08. června 2024 08:54

Keď vám dr povie, že stavajuca praca už nie je pre vás.

Ďalšia etapa sa blíži, ale ešte teda chvíľu doma vydržím, deti sa tešia a už premýšľam, čo budem ďalej.