Catherinne ty máš zlatý ručičky, tak tě nějaký nevhodný materiál přece nezastaví![]()
Stěžovací vlákno
Catherinne To je smůla, ale na druhou stranu si to z drogerky ozkouší a můžou si to pak samy dobarvit, když tam dlouho nebudeš;-). Co výsledek?
Moora má pravdu, ty oprávněný osoby se určujou hned při příjmu dotyčnýho, v rámci vyplňování ostatních formulářů... To s ním nevypisovali nic?
Doktůrek měl možná nějakej akutní případ. O víkendu jich je tam holt míň...
Catherinne Je to profesní deformace.
fakt že jo!
Stížnost: šla jsem do lesa a NIC. Ani prašivka, ani zlomená noha. Kde to zas bylo v televizi, že lidi nosej plný koše ![]()
Já mám takovou banální.. Stížnost není, že jsem nechtěně zhubla, ale že jsem prodala spoustu věcí, o kterých jsem myslela, že už je neobleču!
Aneb dej si pozor na to, co si přeješ, mohlo by se ti to splnit.
Samantha jo, to dost funguje!
Aranel taky jsme byli v neděli a taky nenašli vůbec nic. Chce to možná na jih
Potrefenáhusa To jsem si říkala, že možná je v horách ještě brzo. (Já nejsem moc náročná, a když rostou, v těchhle místech vždycky košík babek a modráků snadno najdu)
Aranel my byli u Jestřebí a les byl úplně suchej
My o víkendu docela našli, ale žádné žně, jak to v tv vypadá. Podhůří brd. Ale taky mně překvapilo, že je v lese docela sucho.
Já vidím ty koše a nechápu...u nás taky pršelo hodně a prd. Jako na dně koše, ale to už jsem snad donesla víc klíšťat.

To je tak diletantské! Věřím, že je problém s vedením AVU i NG, ale tohle je fakt promarněná šance
https://www.petice.com/vyjadeni_a_vyzva_umlc_a_kulturni_veejnosti_k_avu_cjch_a_ng
Potrefenáhusa A přitom dneska fotka z Hřebínku, že tam rostou. Co na to Jos , nemáš nějaký místo? ![]()
Stěžuju si na sebe, protože jsem to nehlídala a propadly mi kupony do divadla ![]()
JankaM
ale třeba by to na dotaz šlo prodloužit?
Doseli jsme na zahrade na nekolika mistech travu. Nasi kosi dekuji ![]()
Len sa tak trochu postazujem, že sme uviazani stále. Plus o týždeň má ísť dieťa na odstránenie mandlí a asi začínam mať stres.
Komáři, všude a moc.
V lese se vůbec nedá být, Dneska jsem že zoufalství koupila cigarety, banila jak pohadkovej drak a nic. Jdou v hejnech i po psovi, to jsem neviděla. Na zahradě přes den to docela jde, ale večery jsou zabity. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.