Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Myrtila
5348 příspěvků moje polička 21. června 2024 21:16

Potrefenáhusa To si pamatuju, jak jsi psala o těch běžkách, je fakt neuvěřitelný, kde všude se těm potvorám líbí. A právě na ty běžky jsem myslela, když jsme byli pár dnů po přestěhování v novém a měli jsme tu neuvěřitelnou molí invazi, i když potraviny jsme nestěhovali skoro žádné, úplně mě chystala panika, co všechno budem muset projít, abychom je našli tehdy jsem zdroj nevěděla, ale od té doby vždycky v červnu prostě odněkud přiletí. A sem tam si je mimo to ještě přinesu s potravinama, samozřejmě. 

Offline Makara
3654 příspěvků moje polička 21. června 2024 21:48

Už hodinu u nás nepřetržitě bouří. K tomu teda naštěstí zatím zahradnický déšť. Ale syn sedí ve stojícím vlaku v Brně a neví, kdy vyjedou, ale už vi, že nestihne připoj. Tak si zase muž střihne nějaký noční transfer, až chlapec zavolá, že se blíží k domovu.

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 21. června 2024 21:50

Makaraať je rychle a hlavně bezpečně doma. 

Offline Kokoska
35001 příspěvků moje polička 21. června 2024 22:05

Makara u nas bourilo, podle radaru to vypadalo, ze se prizene nejaka hruza, ale moc neprselo.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 21. června 2024 22:58

Makara V Brně bylo boží dopuštění, slejvák par excellence, asi hodinu a víc, a blejskalo a bouřilo s frekvencí několika sekund. Tak doufám, že synek už v pohodě dojel.

Offline Myrtila
5348 příspěvků moje polička 21. června 2024 23:31

Makara No, jsou tu v okolí Brna i popadané stromy a zatopené silnice. Ani mi nepřišlo, že by to byla až taková čina, ale docela jsem koukala, co jenom lidi od nás z obce a cest my-Brno sdíleli za fotky. 

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 21. června 2024 23:50

Myrtilamám z fotek pocit,že Brno to schytalo dost těžce. 

Offline Myrtila
5348 příspěvků moje polička 21. června 2024 23:57

continuity Jj, nejvíc to tentokrát asi fakt schytalo přímo město, aspoň co jsem teď našla na netu. 

Offline Garfie
28576 příspěvků moje polička 22. června 2024 05:30
Reakce na Kokoska:

Mame letni slunovrat, za chvili se zacnou kratit dny

​Cože? Vždyť jsem sotva dorazila! Hele, včera jsme seděli u našich na zahradě a když jsem zvedala děcka, dcera mi nechtěla uvěřit, že je sedm, takový světlo!!! Normálně si hledala, kdy se v ČR stmívá....O dvě hodiny později než v Jokohamě, já si nestěžuju!

Offline Kokoska
35001 příspěvků moje polička 22. června 2024 06:37

Garfie nojo, vy jste o dost jizneji, to jsem si ani neuvedomila. To me stvalo v Kolumbii, v 6 vecer uplna tma. A najednou, zadne dlouhe stmivani. 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 22. června 2024 11:57

Janulik03 tak ať už je dobře. Díky, že ses obětovala.. 

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 22. června 2024 13:22

luciole určitě se to bude k pařížský hodit!

Offline luciole
1232 příspěvků moje polička 22. června 2024 14:37

barbucha 

Moc!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. června 2024 14:44

luciole ach jo, z urbanistického hlediska se mi tam vůbec nelíbilo žádný vyšší dům. Myslela jsem, že se mluvilo o řešení parkování, tak kdyby zvedli to náměstí o dvě patra třeba, ponechali to jako veřejný prostor samozřejmě, tak to mohlo být zajímavé. 

Offline luciole
1232 příspěvků moje polička 22. června 2024 15:03

Evaeva 

Ne, parkoviště je tam podzemní s kapacitou asi 180 míst, řešil se pouze vjezd, který je z toho náměstí. V kostce/kvádru má být Brand Store (je jich tam furt málo, že). Prostě musí se za každou cenu zastavit každý centimetr čtvereční, co ještě zbývá. Investor se to snaží za každou cenu a všemi prostředky protlačit už několik let.

Offline Kokoska
35001 příspěvků moje polička 22. června 2024 15:09

To uplne zabije cely ten prostor. Proc to nemuze zustat jako normalni namesti, odpocinkova zona s nejakou zeleni a vodnim prvkem? Na kazdem placku se musi postavit obluda?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. června 2024 15:16

luciole Kokoska no je to blbě. Proto máme ten územní plán, že jo

Offline luciole
1232 příspěvků moje polička 22. června 2024 15:44

Kokoska 

Protože to je pro investora prázdná nevyužitá plocha, když z toho nekape žádnej zisk, prostě. Náměstí (dříve hotelová piazzetta) je součástí toho hotelového komplexu, jsou pod ním garáže.

Evaeva 

Investor argumentuje, že to vlastně už zastavěné území je, že se jedná o střechu garáží a přihodí tam jen pár pater.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. června 2024 16:54

luciole tak víš co, argumentovat může. Ale neměl by být vyslyšen. No holt peníze vládnou světu, nedělám si iluze, že ta změna byla zadarmo 

Offline luciole
1232 příspěvků moje polička 22. června 2024 17:00

Minulý vlastník hotelu tam chtěl postavit dokonce osmipatrovou budovu s byty a kancelářemi.

Hrozí znehodnocení jedinečného areálu v srdci Starého Města, varuje významný architekt

A jeden starší článek k tématu od Zdeňka Lukeše:

Zastavění piazzetty u hotelu InterContinetal? Návrhy na likvidaci byly už dříve