No a kto si dal kopu čerešní priamo zo stromu, a teraz dopil pivo? ![]()
![]()
![]()
Stěžovací vlákno
barbucha oni můžou klidně bydlet někde za poličkou
Zina já jednou objevila hnízdo ve slaměným korpusu na adventní věnec
už ho neekologicky likviduju a kupuju každý rok nový
barbucha obávám se, že molů se jen tak zbavit nemůžeš. Obzvlášť v paneláku.
Poličku rozebírat nehodlám, ani neni čas ![]()
Nestraš! Loni se mi je zklikvidovat podařilo, všechno jsem bez milosti vyházela a hotovo... doteď byl pokoj.
Prej že teď mají akorát čas rojení - tak uvidím, třeba za ten týden než se vrátím, chcípnou hlady! Vžyť mam všecko tak bezpečně zavřený, nemaj šanci se k něčemu dostat ![]()
třeba za ten týden než se vrátím, chcípnou hlady! Vžyť mam všecko tak bezpečně zavřený, nemaj šanci se k něčemu dostat
myslíš? ![]()
barbucha podle mě je akorát šance udržovat tu populaci na minimu. Btw po téhle diskuzi jsem se koukla v kuchyni nahoru a co tam bylo ![]()
barbucha u mě bydleli v papírové dutince od alobalu, což jsem zjistila až když jsem vyhodila co šlo, kompleně vygruntovala atd...
No nemyslím, doufám! Já pak provedu zas nějakou genocidu (včetně jídla a koření), jestli tady furt budou, teď už to nezvládnu.
No jo, chce to vzít zgruntu. Naštěstí paneláková kuchyň není tak velká ![]()
Ale teď mě napadá, páč jsem si jich všimla i tam - nemohli by žrát třeba knihy?! To bych byla v háji teda!
barbucha nejhorší jsou prej ty pastičky, lepicí - na ně si je nalákáš od sousedů a z celýho baráku! taky bejvaj v papírovejch krabičkách od čaje...
Já mám svý čaje v plechovkách, ale budu muset pak project ty milostpánovy (a pak ho zabiju
).
Pastičky aspoň něco pochytaj ale... jinak by to tady lítalo že přes ně nebude vidět!
barbucha nežerou, ale bydlívají v nich
barbucha spíš, že přitáhnou kdykoliv od sousedů, nebo ze sklepa, nebo z chodby a ubytujou se kdekoliv.
Janulik03 tak dej vědět, jak to dopadlo! POvažuju nepití na třešně trochu za urban legend, všichni to slyšeli a nikdo nic. Tak třeba budeš takový bořitel mýtu.
bublifuk hmmm, žiadny mýtus, ale dobehla som......
Taxikári, ktorí v týchto horúčavách nie sú ochotní pustiť klimatizáciu
....minulé roky s tým nebol problém,tento rok sa medzi nimi rozšírilo, že je to v podstate takmer smrteľná záležitosť
.
Tak hľadám, či sa dá v Bolte nastaviť si, že jedine s klímou.
A aby toho nebylo dneska málo s tou architekturou, tak se pilně pracuje na tom, aby mohlo být zastavěno náměstí Miloše Formana vedle hotelu Intercontinental. ![]()
Praha souhlasí se změnou územního plánu pro náměstí Miloše Formana
barbucha K nám vždycky v červnu přiletí odněkud zvenku, letos už jsem zase našla pár kusů vedle dveří na fasádě, tak čekám, kdy se objeví i doma. A nejzajímavější místo, kde byli, byly předvrtané dírky na poličky v kuchyňské lince. Šťárala jsem je odsud špejlí
a pak jsem je zalepila pevnou elektrikářskou páskou, zatím ji neprožrali.
Myrtila já je měla ve spajzku v zahybech obalu od bezek, ještě tam byly postaveny zbyly podlahovy listy, tak ty se jim jako domeček taky moc líbily
slniecko to jezdi celou sichtu bez klimatizace? Vždyť musí být sami uvareny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.