letfenixa já se mandlí taky bála, ale bylo to v pohodě. Nosní mají mnohem menší riziko krvácení, jak jsem se dozvěděla tady, což je ta "obávaná" komplikace. Po narkóze syn teda brečel, nechtěl spát v nemocnici, ale jakmile usnul, spal až do rána. A po tom oblbováku před operací byl úplně vysmátý
Budu držet palce![]()
Stěžovací vlákno
Evaeva idú mu aj krcne.
Jako každý rok invaze létajících mravenců v ložnici. Přes balkon. ![]()
Deti zaspali, sambo na pive. Idem na zachod a do toho ticha pocujem nejaky zvuk a jemne buchnutie dveri. Vyjdem zo zachoda s tym, ze sambo je doma. Nikde nikoho. Tak sa dieta zobudilo. Nic, spia. Vsetky dvere su tak ako som ich nechala. Naliala som si cuba libre, aby som to rozdychala.
Koupit letenku kreditkou CSOB se ukazuje jako zhola nemožné. Naposled jsem to obešla slovenskou kartou, ale potřebuji si tam z nějakých důvodu držet rezervu. Nějaký nápad? ČSOB máme bohužel oba ![]()
continuity Mně jednou, u jiné banky teda, dělala problémy diakritika při zadávání platby, teď nevím, jestli to chtělo úplně bez, nebo mi to nechtělo vzít háček, ale pamatuju si, že jsem si nebyla jistá, jestli nebude problém, když budu mít u majitele karty a na latence vyplněné různé varianty mého jména, tak je nakonec kupoval manžel, a jemu to prošlo bez problémů. Moc jsem to tehdy nepochopila, protože se jmenujme stejně, jenom já s ová.
Myrtila no nakonec jsme to nějak preprali, problém byla kombinace zbyvajiciho limitu na internetové platby a zůstatku na účtech.
Mrakoplas Treba to bylo od sousedu? U nas nekdy pruvan jen tak jemne boucha dvermi, ze se nezavrou. Ale chapu a taky bych si dala. Ja nesnasim, kdy je muz nekdy pryc pres noc. Sama s detmi se v dome trochu bojim.
ziginka nebolo, to uz mam napocuvane. Ale mozno som len niektore dvere zle zavrela a prievan ich zabuchol. Dufam ![]()
Tak Betty proboha. To by mě jeblo. Co s tím? My je mívali na chalupě v technický místnosti a já tam nevkrocila. Mám z toho paniku.
Mame letni slunovrat, za chvili se zacnou kratit dny ![]()
Kokoska jak za chvili, od zítra! ![]()
continuity no ono to nějaký čas bude skoro stejné. Sice slunce asi o minuty později vychází, což v těch 5 ráno neeviduju, večer se to až do začátku července v podstatě nemění.
Komáři, mravenci - pche! Invaze molů!!! ![]()
Všecko vyklizený nebo neprodyšně uzavřený, odkud se ty potvory berou? Všude rozvěšený pastičky, a stejně jsem celej večer vraždila ručně a sotva jsem stíhala ![]()
Odpoledne odjíždíme, přisviští švagrová hlídat psa... budem za pěkný špindíry asi. Fňuk.
barbucha Od sousedů a taky si je můžeš přinést z obchodu s potravinama. Ale jestli jich tam máš tolik, tak budou ještě někde zalezlý, kam tě nenapadlo se podívat, zkus vypozorovat, odkud vylétávají. Já jsem je jednou takhle objevila v pamlskách pro psa, byly ještě nenačatý a v plechovce, tak mě nenapadlo to otevřít, přitom jsem měla při prvním hledání komplet vystěhovanou skříň.
Já mám den volna a zřejmě celej den budu poslouchat uiuiuiui
Já myslela, že tyhle alarmy už jsou přežitek..
Ježiš pro psa, to mě nenapadlo! Pamlsky jsou zavřený ve skleněný zavařovačce, z tý nelítaj, ale jdu se podívat do granulí!
barbucha ja som našla zdroj až keď sme rozobrali poličku. Boli v tom spoji ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.