continuity my loni chytli jediný víkend v Čechách, kdy bylo slunce a čerstvý prašan
Kluci pak byli ještě na konci března v Rakousku, to už bylo hodně jarní lyžování, ale pořád dobrý. A mladší se tam naučil lyžovat ![]()
Stěžovací vlákno
Evaeva Hahaha, hele ja jim koupím lego z vintedu, nejakou velkou sadu, ono ty holky tomu zase tolik nedaji, kluci v tom asi lezi furt. Když je tam návod tak OK, ony nevnimají, že chybi krabička. Ale myslím, že je to tak poslední rok, co to projde. Mobil a tablet vůbec, koupím jim místo toho budík, prý potřebuji mobil kvůli budíku ,aby nezaspaly:D. A taky jsem už kdysi přemýšlela nad nějakým dětským foťákem, ale nevím, jak to funguje atp..
po budikach děti strašně toužily, tak je dostaly k Vánocům. Už mají přísně zakázáno je nastavovat, protože budíky řičely na plný pecky a děti s hlavou u nich spaly jak dřevo a já letěla je vypnout, aby mi nepraskla hlava.
Foťák vtech mají taky. Je schovanej u mě ve skříni, protože si buď fotili zadky, nebo na foťák hráli hry.
Svetlo se meni, ale doufam, ze bude teple babi leto. Dost me teda deprimujou svetry a teple obleceni v obchodech, takova pripominka mijiciho casu.
Kokoska ja zase doufam, ze bude aspon mesic, idealne dva, pocasi prave jen na ten svetr. Ale je mi jasne, ze opet skocime z horka do zimy a svetr skonci pod bundou.
Zuzuli zrovna jsem přemýšlela, kdy bylo naposledy jen na mikinu. Podle mě před několika lety ![]()
Tabea přesně tohle by dělali s těmi polaroidovými foťáky kluci ![]()
Evaeva u těch foťáčků co mám vybrané to tolik nebolí, tiskne se to jen na termopapír, tři roličky stojí kolem 130 Kč, jedna role vystačí na 60 fotek. Jestli bude potřebovat sto osmdesát zadků, má je mít ![]()
žluťásek na termopapiru se to neuchova, ne? Ale zas kdo by archivoval 180 zadku ![]()
U nás má Ježiško zabezpečiť foťák na fotenie pod vodou.
žluťásek Díky, podivam se na to teda!
Tabea No jo, to je mi jasný...Hele vlastně jsem je potkala s babičkou o prazdninach! Slyším ,,scheize, scheize,, tak zpozornim a byly tam:D. Ne kecám, viděla jsem takovyho ulicnika, co upgradoval houpání na houpačce, že na ni stal místo seděl, do toho začal německy, tak to už jsem hledala a malou jsem poznala;-).
žluťásek víš co, tady by se to všude válelo, vyhodit by se to nesmělo,... Vyplácali by to hned první den bez nějakého hlubšího smyslu
žluťásek No to je fakt pěkný, ale nevím, zda je ta menší na takovouhle hračku připravena teda:D:D
Karjajo, to zní úplně přesně. Jak se zabít na 100 a 1 způsobů a řvaní německy. ![]()
V Humplu na koupáku? ![]()
Příští rok prý pojedou do Plačkova...
Tabea Na to jsem se taky chystala, ale nějak jsem se nedostala, kamarádi si to chválí, ale že je tam nějaká raselinova voda, takže trochu takový hnědý povlak zůstává po tele, ale to děti asi nevnimaji...
Evaevavyplacali by to prvni den a pak by si zo uz setrili
Evaevavyplacali by to prvni den a pak by si zo uz setrili
Candance no spíš by pak hučeli, že chtějí nové a pak by to skončilo na dně skříně. Oni tohle moc neovládají![]()
Já nechci podzim a zimu už vůbec. Prázdniny hrozně rychle utekly.
Pinot Noir taky n3chci podzim, teplo mi vyhovuje, aspoň vynosim šaty a po práci a škole můžeme ještě k rybníku nebo na koupaliště ![]()
Pinot Noir utekly hrozně rychle!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí