Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Raduza
příspěvků moje polička 30. srpna 2024 20:00
Reakce na Kan:

Haha, to je přesný.

​To chci, hned. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. srpna 2024 20:12

Karja tady sníh na vánoce slezl, ale před tím byl, leželi jsme s angínou. Ale takovéhle závěje, to už se tolik nevidí. (Ani na horách mi přijde. Dřív jsme nevyjeli na hory bez řetězů, teď už je ani nemáme)

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 20:15

Evaeva Tak snad si to nezakrikla:D:D. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 20:20

Janulik03 ten snehuliak je super

Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. srpna 2024 20:26

Karja já bych to brala

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 20:29

Ja uz mam par dni uplne podzimni naladu. Uz se podzimu nemuzu dockat, ale ja to tak mam kazdorocne koncem srpna. Jak se zacne zkracovat den, zacnou se menit barvy prirody, je trochu jine svetlo... takze ac je vedro, tak ten podzim uz citim ve vzduchu

Ale porad lepsi jak moje dcera, co pred par dny behala po byte ve svetru, beranici, oteplovakach a rukavicich a "mami, ja uz chci zimu!"

Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. srpna 2024 20:36

Zuzuli u nás se už chystají na vánoce. Každý den mluví o Mikuláši, vánočním divadle, seznam dárků je už jak Lovosice a mladší si představuje, že na vánoce bude všude sníh

Já se na podzim netěším, ale tohle vedro už nechci. A těším se na vše po něm. I když takový pěkný slunečný podzimní den plný barevného listí, proč ne.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 20:43

Evaeva Zuzuli Děti si před 14 dny napsaly dopisy Ježíškovi. Je tam mobil, tablet a lego:D

Evaeva Myslela jsem takový to řetězy nemáme, už to není potřeba a pak to 20 km před cílem zjistis, že je:D. To bys nebrala:D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. srpna 2024 20:58

Karja to ne noNaštěstí doba pokročila i ve sdílení informací, tak snad bysme je včas koupili 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. srpna 2024 20:59

Karja tablety kluci mají a lego třídím už týden. Ale mladší si pořád myslí, že dostane tu lanovku tak za sedmičku

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 21:06

Evaeva Hahaha, hele ja jim koupím lego z vintedu, nejakou velkou sadu, ono ty holky tomu zase tolik nedaji, kluci v tom asi lezi furt. Když je tam návod tak OK, ony nevnimají, že chybi krabička. Ale myslím, že je to tak poslední rok, co to projde. Mobil a tablet vůbec, koupím jim místo toho budík, prý potřebuji mobil kvůli budíku ,aby nezaspaly:D. A taky jsem už kdysi přemýšlela nad nějakým dětským foťákem, ale nevím, jak to funguje atp..

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 21:08

Mne to teplo vyhovuje. A keď vidím tie hnednuce listy gaštanov, chce sa mi plakať. 

Mám rada aj zimu, ale so snehom a riadnym mrazom.

Nie ten patvar, čo bol teraz polroka.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 30. srpna 2024 21:11
Reakce na Zuzuli:

Ja uz mam par dni uplne podzimni naladu. Uz se podzimu nemuzu dockat, ale ja to tak mam kazdorocne koncem srpna. Jak se zacne zkracovat den, zacnou se menit barvy prirody, je trochu jine svetlo... takze ac je vedro, tak ten podzim uz citim ve vzduchu

​Přesně,  cítím ho ve vzduchu a světlo.je nažloutlé,  mám to moc ráda. 

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 21:30

Evaeva o vánocích se u nás mluví už od narozenin v dubnu

Karja že má Ježíšek přinést šlapací kolo, to už aspoň dva měsíce vykládá uplne všem 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 21:30

Karja já mám letos v plánu koupit foťák s tím instantním tiskem. Buď od Albi nebo Lamaxb nebo v agatine světě mají takový zoo zviratkovy, ale to je pro moje dítě možná už zbytečně dětský. 

Myslím že z toho bude nadšený, nemáme doma tiskárnu, takhle si bude moct hned tisknout všechny svoje blbiny

Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. srpna 2024 21:31

Karja kluci v tom leží furt teď, co to třídím ale ono jim to teď ani nemůžu moc dávat, pro mimino je to magnet. Ale jako mají toho mrak, celé rodině to totiž přijde jako takový vděčný universální dárek. Akorát se mi to jaksi nevejde. Foťák mají digitál po mně, ty dětské podle mě fungují obdobně, akorát budou mít hezčí fotky než dvacet let starý foťák.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. srpna 2024 21:32

Zuzuli no u nás bývají první zmínky po Velikonocích, ale teď už to rozjeli ve velkém stylu

Online continuity
43192 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 21:34
Reakce na Zuzuli:

a "mami, ja uz chci zimu!"

​Já teda taky. Klidně ať je to o jak na té fotce měsíc. Ono totiž ten problém se sjízdnosti je vždy první den dva, pak si to sedne.

Raduza týden byl sníh v prosinci, měli.jsme covid...

Kan já v ty kalamitě na D1 byla a celý problém není v sněhu, ale v to, že v jednom pruhu uvázne kamion na těch univerzálních pneumatikách a jeho kolegové dojdou k závěru, že ho mohli zkusit objet - co by se tak asi mohlo stát. Takže se sněhem to má pramálo společného, spíš s lidskou blbosti.

Měla jsem štěstí, že jsem zrovna stala na kafi a ten největší průser se stal az za mnou, takže jsem mezi nima nějak prokličkovala a dorazila do cíle více méně včas. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. srpna 2024 21:39

continuity kluci se těší na lyže od letní dovolené v Alpách 

Online continuity
43192 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 21:42

Evaeva kdyby nějakým zázrakem nastala ta arktická zima, co zas popáté predikuji, tak klidně lyže zvážíme, ale ty poslední roky nestaly za nic.