Haha, to je přesný.
To chci, hned.
Karja tady sníh na vánoce slezl, ale před tím byl, leželi jsme s angínou. Ale takovéhle závěje, to už se tolik nevidí. (Ani na horách mi přijde. Dřív jsme nevyjeli na hory bez řetězů, teď už je ani nemáme)
Evaeva Tak snad si to nezakrikla:D:D.
Janulik03 ten snehuliak je super ![]()
Karja já bych to brala ![]()
Ja uz mam par dni uplne podzimni naladu. Uz se podzimu nemuzu dockat, ale ja to tak mam kazdorocne koncem srpna. Jak se zacne zkracovat den, zacnou se menit barvy prirody, je trochu jine svetlo... takze ac je vedro, tak ten podzim uz citim ve vzduchu ![]()
Ale porad lepsi jak moje dcera, co pred par dny behala po byte ve svetru, beranici, oteplovakach a rukavicich a "mami, ja uz chci zimu!"
Zuzuli u nás se už chystají na vánoce. Každý den mluví o Mikuláši, vánočním divadle, seznam dárků je už jak Lovosice a mladší si představuje, že na vánoce bude všude sníh ![]()
Já se na podzim netěším, ale tohle vedro už nechci. A těším se na vše po něm. I když takový pěkný slunečný podzimní den plný barevného listí, proč ne.
Karja to ne no
Naštěstí doba pokročila i ve sdílení informací, tak snad bysme je včas koupili
Karja tablety kluci mají a lego třídím už týden. Ale mladší si pořád myslí, že dostane tu lanovku tak za sedmičku ![]()
Evaeva Hahaha, hele ja jim koupím lego z vintedu, nejakou velkou sadu, ono ty holky tomu zase tolik nedaji, kluci v tom asi lezi furt. Když je tam návod tak OK, ony nevnimají, že chybi krabička. Ale myslím, že je to tak poslední rok, co to projde. Mobil a tablet vůbec, koupím jim místo toho budík, prý potřebuji mobil kvůli budíku ,aby nezaspaly:D. A taky jsem už kdysi přemýšlela nad nějakým dětským foťákem, ale nevím, jak to funguje atp..
Mne to teplo vyhovuje. A keď vidím tie hnednuce listy gaštanov, chce sa mi plakať.
Mám rada aj zimu, ale so snehom a riadnym mrazom.
Nie ten patvar, čo bol teraz polroka.
Ja uz mam par dni uplne podzimni naladu. Uz se podzimu nemuzu dockat, ale ja to tak mam kazdorocne koncem srpna. Jak se zacne zkracovat den, zacnou se menit barvy prirody, je trochu jine svetlo... takze ac je vedro, tak ten podzim uz citim ve vzduchu
Přesně, cítím ho ve vzduchu a světlo.je nažloutlé, mám to moc ráda. ![]()
Karja já mám letos v plánu koupit foťák s tím instantním tiskem. Buď od Albi nebo Lamaxb nebo v agatine světě mají takový zoo zviratkovy, ale to je pro moje dítě možná už zbytečně dětský.
Myslím že z toho bude nadšený, nemáme doma tiskárnu, takhle si bude moct hned tisknout všechny svoje blbiny
Karja kluci v tom leží furt teď, co to třídím
ale ono jim to teď ani nemůžu moc dávat, pro mimino je to magnet. Ale jako mají toho mrak, celé rodině to totiž přijde jako takový vděčný universální dárek. Akorát se mi to jaksi nevejde. Foťák mají digitál po mně, ty dětské podle mě fungují obdobně, akorát budou mít hezčí fotky než dvacet let starý foťák.

Zuzuli no u nás bývají první zmínky po Velikonocích, ale teď už to rozjeli ve velkém stylu ![]()
a "mami, ja uz chci zimu!"
Já teda taky. Klidně ať je to o jak na té fotce měsíc. Ono totiž ten problém se sjízdnosti je vždy první den dva, pak si to sedne.
Raduza týden byl sníh v prosinci, měli.jsme covid...
Kan já v ty kalamitě na D1 byla a celý problém není v sněhu, ale v to, že v jednom pruhu uvázne kamion na těch univerzálních pneumatikách a jeho kolegové dojdou k závěru, že ho mohli zkusit objet - co by se tak asi mohlo stát. Takže se sněhem to má pramálo společného, spíš s lidskou blbosti.
Měla jsem štěstí, že jsem zrovna stala na kafi a ten největší průser se stal az za mnou, takže jsem mezi nima nějak prokličkovala a dorazila do cíle více méně včas.
continuity kluci se těší na lyže od letní dovolené v Alpách
Evaeva kdyby nějakým zázrakem nastala ta arktická zima, co zas popáté predikuji, tak klidně lyže zvážíme, ale ty poslední roky nestaly za nic.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.