Kan já mám závěs na kočárek takový obyčejnější (nikdy jsem ho nepoužila). Ale máme jedno třicet let staré chrastítko z dovozu z Francie, heč ![]()
Stěžovací vlákno
My jsme takovejhle retro řetěz dostali na starší, když se narodila, porad se to prodává, akorat to na náš kočár moc nebylo kam pověsit, bylo to hodně dlouhý asi na libertu velikosti tanku
Tvl, musim rict detem, at tem svejm harantum vyrvou z pacek stary plysaky po sobe a zamknou to nekam do truhly! Takovej majetek a mrnata to vali po vsech koutech! ![]()
Na začiatku júla som bola s autom na servisnej prehliadke, auto má 9 rokov, najazdených necelých 30.tis km, servis každý rok a včera sa rozsvietila kontrolka emisie
.
Já tady psala kdysi příběh mé hračky z dětstvi, kterého si v tomto stavu oblíbila dcera a několik let ho všude tahala s sebou :-). My se mohli přeskočit, byl fakt pro ostudu :-). Tak mě teď napadlo, jestli bych ho neměla ukázat vnukovi...:-).

Aranel máme tři! Ale ve stavu spíš neprodejném
999 tak ten je drsnej! Já uplně vidím, jak sedíte nastrojení v nějaké fajnové restauraci a dítě má na stole tuto hrůzu![]()
Raduza Tak treba triko nahoru nebo jednodílné...
Kokoska No je to mazec, jsou třeba v hotelech, protože lidi pochopitelně ruší rezervace. A je to přt milionů napříč Japonskem, ne na jednom místě, tak se to dá.
U nás leje fest, ale jinak je to pohoda, nejvíc to postihlo jih...
999 Ten je!
Podobnýho má bratranec, je mu přes 50 (oběma
),medvídek má místo srdce knoflík visící na vlásku, opelichanej je co pamatuju a má čestné místo v knihovně, děti u něj nesmí ani dýchat!
999 je krasnej! Hned se mi libil :-)
monis A trvalo to několik let :-)).
Aranel kolik za nej chtej? Přesně tohle mám doma
Haha, to je přesný.

Kan kdy to bylo takto naposled? Já si pamatuji, že mi podobné fotky posílal muž z Krkonoš v roce, kdy jsem se vracela do práce - takže cca 10-11 let. Od ty doby se v mém okoli to nestalo.
Kan kéž by!
Tak v aute rozhryzene nejaké káble, okamžitá oprava - 200 eur
a cestou k autu ma niečo ustiplo do chrbta, po čom ostalo žihadlo, chrbát ma boli, teplota stúpa ![]()
continuity To je asi jen ilustrační foto, ale pamatuji vloni 5 cm na D1 a halloo bylo v celý republice![]()
continuity No my jsme byli na Vánoce dva dny bez proudu a pamatuju že 23. a na začátku prosince nebyly u nás celý den sjízdné silnice.
continuity loni asi v půlce prosince sněžilo od pátku do neděle, paráda to byla. Ovsem pak už celou zimu nic.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí