Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 10:00
Reakce na Pinot Noir:

Já nechci podzim a zimu už vůbec. Prázdniny hrozně rychle utekly.

kdyby bylo léto aspoň do listopadu! Pořád lituju, že když máme kliku, je hezké léto 2-3 měsíce, pak asi tak týden v součtu pěkná zima se sněhem nebo mrazy se sluníčkem, podobně hezký barevný slunečný podzim a rozkvetlé jaro, jinak nekonečné měsíce hnusné chladno, hnusná tma... 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 10:01
Reakce na JankaM:

Pinot Noir taky n3chci podzim, teplo mi vyhovuje, aspoň vynosim šaty a po práci a škole můžeme ještě k rybníku nebo na koupaliště

přesně, v listopadu tak max za tmy do práce, za tmy z práce, dělá se mi blbě, jen na to pomyslím!

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 10:03

Teplo. No dobře. Ale tohle je HNUSNÉ VEDRO a vůbec neprší, což mě neba, nerostou houby a mě to otupuje a nemůžu nic dělat.

Za 95 dní čekám sníh

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 10:04

Malenge uznávám, že listopad je těžkej.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. srpna 2024 10:07

Malenge listopad je hnusný měsícale je skoro září, za chvíli máš vánoce a to už je jen krok k jaru (optimista prostě )

Léto je super pro tu volnost a svobodu, míň povinností, jít ven jen v tričku,... Ale ty současná horka už jsou moc. 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 10:10
Reakce na Aranel:

Teplo. No dobře. Ale tohle je HNUSNÉ VEDRO a vůbec neprší, což mě neba, nerostou houby a mě to otupuje a nemůžu nic dělat.

​Přesně. Připlazím se domů, dám sprchu a padám bezvládně do postele, nejsem schopná vůbec ničeho. To není léto, co by si člověk moh nějak užít!

Já se těším i na podzim a jeho plískanice. To tlející listí krásně voní... navíc dneska už máme vhodný oblečení do jakýhokoliv počasí - kromě toho vedra, kdy nepomůže nic!

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 10:14

Mne se letosni leto moc libilo, i pres ta vedra. Uzila jsem si deti, koupani, vylety, sice byl muz 2 tydny na sluzebce, ale zas jsem aspon nemusela varit a to se taky pocita! A jeste me ceka more a jedna cesta Reckem, tak snad leto jeste nekonci.

Nejhorsi mesice jsou pro me leden a unor, to nekonecne cekani na jaro a svetlo.

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 10:18
Reakce na Aranel:

Za 95 dní čekám sníh

​presne. Ja mam v hlave seznam vyletu, na ktere se s dcerou chystame... ale az nebude tohle vedro, ale nejak privetiveji. Ted se radeji drzim doma, kde je prijemne.

I kdyz priznavam, ze ja miluju i ten podzimni dest, tlejici listi. Listopad je super, pred sedmi lety jsem se v listopadu vdavala a to byl nadherny podzim, barevne listi a slunce a teplo na ten svetr bez bundy. 

A dalsi vyhoda podzimu je to, ze se v obchodech objevi veci v me barevne palete, vinova, cokoladova, horcicova,temne zelena... a ja si po mesicich nabidky v pastelovych a jasnych barvicka zase neco koupim

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 31. srpna 2024 10:24

Letošní léto je úplně nekonečný, první třicítky byly už v dubnu, od tý doby až na pár chladnějších dnů furt teplo, teď ta nekončící horka s oblohou bez mráčku mě úplně ubíjejí. Volnost a svobodu v létě nijak nespatřuju, naopak je mnohem těžší chodit do práce nebo plnit jiné povinnosti. Nemůžu se dočkat podzimu, chladných rán a brzkých večerů A listopad mám ráda, pojedu někam na dovču, v rodině se slaví několikery narozeniny, začnu nakupovat dárky...samá pozitiva.

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 10:26

Podzim je moje nejoblíbenější roční období, takže já se těším, ty vedra jsou umorny, i když letošní leto bylo hezky. Pridavam se k hejtum na leden a únor. Listopad je zrovna včera jsme si o tom s detma vyprávěli, teď bude mít v září muž narozeniny, v říjnu jedno dite svátek, v listopadu druhy, v prosinci narozeniny a budou Vánoce

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. srpna 2024 10:33

Mermaid mně se v listopadu narodil syn, ale zmar toho měsíce to nezmenšilo Narozeniny slavíme od srpna do listopadu prakticky nepřetržitě, ale mně vadí ta brzká tma. Ono teda s malými dětmi to člověk vnímá jinak, teď jsme do večera na hřišti, užíváme si pomalá rána, nikam nemusíme, s podzimem zase začne kolotoč. Ale jako teploty by mohly být tak o osm stupňů nižší.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 10:33

Tyhle debaty mě moc baví, fascinuje mne, jak jsou lidi různí. To, že se někdo těší na listopad, je pro mě v kategorii stejné uvěřitelnosti, jako by mi tvrdil, že se narodil na Plutu. Mně se při představě listopadu totiž regulérně svírá srdce hrůzou, jak se změní čas, definitivně nastává období zmaru. Ale ano, už jsem velká holka, učím se s tím pracovat, ale stejně...

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 10:35

Evaeva Ta hnusná tma je na tom všem nejhorší!! když jdu z práce na oběd, tak jak feťák obracím obličej k dennímu přírodnímu světlu a chodím se zakloněným krkem

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. srpna 2024 10:36

Zuzuli takhle jsem to měla loni. Naplánovala jsem si tolik výletů s dětmi, byly akorát v tom fajn věku. Pak bylo pořád horko, já s břichem, skoro nic jsme nezvládli. Letos to bylo teda podobné, ale s miminem jsem měla mnohem menší ambice

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. srpna 2024 10:37

Malenge jo přesně, kdyby nebyla ta tma, asi by mi podzim vůbec nevadil. Proto mi asi tolik nevadí leden.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 31. srpna 2024 10:39

Malenge no vidíš, mě se právě takhle svírá srdce z vidiny x měsíčních veder, protože mi není dobře, jsem furt unavená, nevyspím se dobře... zatímco z listopadu žádný zmar necítím, no tak je trochu chladněji, dřív tma, ale nijak mě to neovlivňuje v činnostech, co dělám i v jiných měsících, vlastně nedokážu pochopit, jak to lidi jako ty cítí nebo v čem ten zmar spočívá?

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 10:40

Kokoska jo, leden + únor jsou zlo. 

Letos si nestěžuju na sucho, vím, že jinde je to špatné, ale u nás ne, letos jsem strávila zaléváním zahrady nejmíň času za posledních mnoho let a trávník je zelený celou sezónu, to se ještě nestalo. Všechno mi na zahradě přežilo i dovolené bez zalévání. 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 10:43
Reakce na Kokoska:

Nejhorsi mesice jsou pro me leden a unor, to nekonecne cekani na jaro a svetlo.

​Až budu v lednu a únoru nevrlá z chladu a tmy, vzpomenu si na letošní léto a budu děkovat přírodě! Mimochodem jaro bylo už dávno zrušený, nevšimla sis?

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 10:43

Mermaidpředzimní zmar je na zahradě přímo hmatatelný. Chápu, že je to koloběh, ale mně ta proměna šťavnaté zelené zahrady plné barev v hnědé uschlé mrtvolky v mlze a šeru opravdu deprimuje. 

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 10:44

Prijde mi, ze zaver teto debaty je, ze je skvele, ze ty rocni obdobi mame ctyri a kazde jine. Kazdy si vybere a je aspon par mesicu spokojeny