Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 29. srpna 2024 20:36

Kan Bieleho mončičáka, ktorý si mohol dať palec do pusy, mám stále doma. Len je trochu poškodený, chýba mu jedna dlaň. Moji súrodenci mali modrého a ružového, aj tých máme ešte doma u našich. A kopec iných retrohračiek.

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 00:58

Milovanýho mončičáka jsem ztratila na pomaturitní akci na chalupě, šli jsme asi 3 kiláky z nádraží, vykukoval mi z kapsy batohu a asi vypadl. Prošla jsem tu trasu 2x a nenašla, tvářila se nad věcí a v noci ve spacáku tajně plakala. Dodnes je mi to líto. A kdybych ho měla, dětem ho nedám!

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 01:15

A stěžuju si, že navzdory tomu, že kvůli současnému tajfunu se ruší lety, stojí shinkanseny, 5 milionů lidí je evakuováno, před půl hodinou mi přistálo v telefonu varování a výzva k evakuaci z některých částí Jokohamy (ne naší), ale škola zatím stále nezrušila dnešní bazénovou párty pro High school studenty (kam holky nesmí v bikinách, což je stížnost č. 2 ).

Offline Marielle
příspěvků moje polička 30. srpna 2024 01:26

Garfie ...

Online Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 03:15

Svyho moncicaka Kikinku mám taky schovanyho a dětem ho nedám! Má tvare od gencianovy violeti, jsk jsem ho ocucala při nějaký nemoci. 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 05:31

Mončičaka som mala žlteho, volá sa Macinka Žltá, raz som ju musela operovať, ked sa jej niečo paralo, má vlastný Šlabikár a rozhodne sa na ňu mohlo dieťa len pozrieť!

Offline stes
9293 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 06:03

Mončičaky jsme měli všechny,ale nezachovali se.

Tak jsem v dcerině těhotenství jednoho klasickeho  modreho koupila na Aukru. Dvouletý vnoucek se ho boji,...

Offline Raduza
příspěvků moje polička 30. srpna 2024 07:13

Garfie a v čem mají holky přijít na bazénové party?

Ale hlavně ať se vam tajfun vyhne!

Online Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 07:16

stes ten modrej je fakt desivej, jak má ty monokly 

letfenixa zlutyho jsem měla taky a na ty zavreny oči jsem mu nakreslila fixkou otevreny 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 30. srpna 2024 07:23
Reakce na Kan:

Já prodala mončičáka manžela asi za dva táci nějaké sběratelce, on ho teda měl na půdě v banánové krabici a souhlasil s prodejem. Byl bílej a mohl si dát palec do pusy. Občas když vidím ty cifry za retro chrastíka a my toho vyházeli vagón, každej nám na mladýho posunul igelitku retro štěrchátek a závěsů na boudu.  

​že bych já taky strelila? Mám riskovat život pro pár tisíc?

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 07:29

Garfie evakuace 5 milionu lidi zni desive, kam je presunujou? Nebo si maji nejak pomoct sami? To je jak evakuovat Slovensko, proboha! Tak at se vam to vyhne.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. srpna 2024 07:41

Raduza v jednodílných plavkách?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. srpna 2024 07:42

Mončičáka jsem neměla. Teď nevím, jestli už byly out nebo mám mít trauma, že mi ho nikdo nekoupil

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 08:00

Evaeva já měla, ale už to tehdy nebyl tak velkej hit. Ty seš myslím o kousek mladší než já, to už byli mončičáci asi passé

Já mám dodnes traumatizující zážitek, jak jsme na výletě na hrad ztratili panenku Lolinku, táta ten krpál vystoupal znovu, ale už byla fuč. Nicméně jsem pak od sousedů na Slovensku dostala mnohem krásnější panenku, s měkkým tělem a mrkacima očima, malou přesně pro malý holčičky. A tu bych teda dávala dál jen těžko jmenuje se Vendulka a má už čtyřicet let pořád ty stejný šatečky.

Online continuity
43192 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 08:01

Garfieať to tam v klidu preckate.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 30. srpna 2024 08:06

Tyjo mončičáky jsem měla asi všechny. První byl asi žlutý. Poslední asi duhový. No a všichni nejspíš skončili v popelnici..

Offline stes
9293 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 08:10

Evaeva já bych řekla,že jo. Budeš in

Offline stes
9293 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 08:11

Potrefenáhusa muž řekl,že si ho stejně kupuju pro sebe...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 08:13
Reakce na Evaeva:

Kan takže myslíš, že mám ty chrastítka po mně dítěti radši sebrat a zpeněžit?

​Třeba tohle se aktuálně prodává na sbazaru za 3500,- my měli v tomto duchu i zvonky do ruky. 

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 30. srpna 2024 08:18

Kan tak chtít to můžou, žejo...