Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 14:25

Já mám ráda všechno čtvero. Považuji za štěstí, že žiju v tomto pásmu kde se to pravidelně střídá. Jediné co mi přijde dlouhý a nudný je leden a únor, to si beru hodně přesčasů a oběhnu všechny preventivky. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 14:35

Samantha ty co jsem zmiňovala.

Albi 

Lamax 

Zoo print 

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 14:36

Som rada, že žijem v tomto pásme, že sa ročné obdobia striedajú. Asi najradšej mám jar a jeseň, potom zimu. Nemám rada horúčavy, letá, ako bývajú v posledných rokoch a ako je aj tento rok, ma ubíjajú. Tma v zime mi nevadí. Moja vysnívaná dovolenka v lete je Škandinávia, Island či Škótsko, jednoducho sever.

Nevadí mi žiaden mesiac, mám pocit, že všetky prejdú veľmi rýchlo, nepamätám si, kedy naposledy som mala pocit, že nejaký mesiac sa vlečie. Mne všetko rýchlo uteká. Niekedy mám pocit, že sa otočím a ani neviem ako dva-tri mesiace sú fuč. Čím som staršia, tým rýchlejšie mi čas uteká.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. srpna 2024 14:41

dorota sever v létě

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 14:58

Malenge snes jsem tak přemýšlela, že domeček ve Španělsku na důchod teda nee. A tropy? No nevím. Teplo mám ráda, ale teď je mi moc dobře doma, kde se i daří držet teplotu pod 26 i bez klimy.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 15:00

Ja mám dá se říct taky ráda každé roční období, jen mi přijde že s dětmi se jakoby hur vytěží z těch hnusnych - jakože teplý čaj, pliskanice za oknem, peces štrůdl...no realita těchto dní jsou, sople,bordel,sople:D

Ale vždycky na konci léta mám nějaky splín, že jako konci a tak, i když se těším na podzim, stejně si říkám, jak to léto bylo super a jak by ještě mohlo být. Ale úplně nejhorsi splín jsem měla po jednom létě ještě toho druhého covidoveho období, holky byly prtata, bylo to hrozný, teď ty izolace...a pak léto, rozvolnění, mně přijela na chalupu kamarádka, se kterou to bylo úplně skvělý, děti si u nich hrály, my si celé dopoledne povídaly, bylo to takove prostě jak vylezení z díry fakt že jo. Letos to zatím nějak nestíhám mít:D

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 15:09

A jít po létě do práce? Tak na to jsem úplně zapomněla:D to bude taky šok. Za celé léto jsem pořádně nic nedělala, měla jsem měsic dovolené a v tom zbytku jsem končila furt dřív, nikdo nic nechtel, prostě pohoda nejvetsi...no to bude katastrofa:D. Záchytnej bod Vánoce a pak Velikonoce:D

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 15:15

Karja s trošku většími dětmi to je už na podzim super. U nás to znamená hlavně deskovky doma, knížky, lego. Já to mám ráda. 

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 15:27

žluťásek knížky a deskovky našim dětem nic neříkají, bohužel.

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 15:29
Reakce na Karja:

A jít po létě do práce? Tak na to jsem úplně zapomněla:D to bude taky šok. Za celé léto jsem pořádně nic nedělala, měla jsem měsic dovolené a v tom zbytku jsem končila furt dřív, nikdo nic nechtel, prostě pohoda nejvetsi...no to bude katastrofa:D. 

​To můžu podepsat. A to jsem slíbila od října zdvojnásobit úvazek.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 15:40

Pinot Noir Budem plakat spolu nad těma soplama, bordelem a nočním computerem!

žluťásek Jako jo, ale u nás to není zábava na cele odpoledne, a tak nějak ten pobyt doma generuje vic hluku a různých sarvatek;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. srpna 2024 16:02

Karja přesně, hrají půl hodiny, stejně dlouho si čtou a co ten zbytek odpoledne

Offline Victoria
1427 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 17:51
Reakce na Potrefenáhusa:

Victoria červený, svíčky a oheň v krbu, pojď mi hop!

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 20:20

Přežili jsme návrat z dovolené. Teda skoro 1,5 hod v uzavřeném letadle na ploše ve 30st bez klimy, v kabině muselo být dobře 40st. Takhle ze mě neleje ani v sauně, všechnu vodu jsme vypili ještě před vzletem. K mému překvapení nikdo nezkolaboval (důchodci bez pocitu žízně). Nikdo do poslední chvíle netušil, kdy se odlet opravdu podaří, žádná zvláštní opatření kromě rozdávání ledu na palubě neproběhla. No a pak když naběhla klima, teplota klesla o 15, nejspíš i víc stupňů a my v těch durch mokrých hadrech. Peklo to bylo. Návštěva Lidlu po návratu už byla jen úsměvná- prázdný pulty zelovocu s  nevábnými zbytky po pobytu v Itálii (spočítala jsem i 9 druhů rajčat, 6 druhů broskví...).

Offline tina
6319 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 21:09

Kvůli totálnímu nerozumu tchýně a švagrový mají (nejen) děti totálně zkažený poslední týden a půl prázdnin a prakticky ještě celé září. Aneb když babička hlídá dvě zdravé děti a jedno s antibiotikama a nedá ti o tom nemocném vědět

Offline tina
6319 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 21:10

marieu ou, tlapkám, snad to zdravotně ustojíte. Držím pěsti!

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 21:12

tina jezisi cim jste se nakazili

Offline tina
6319 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 21:20

711990 mykoplazmová infekce - atb na 2-3 týdny a měsíc klidový režim. 40ky horečky, brutální záchvaty kašle, bezesný noci, kdy kontroluješ, jestli ti děti dýchají, navíc v těchhle vedrech, fakt nechceš.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 21:21

tina tyvole!!!!

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 21:24

tina preboha