Leje tu teď tak, že poprvé v životě lituju, že nemám na cestu do práce nějaké fency šmency galoše. Půjdu v keckách a budu sušit... Nebo v sandálech. To proteče.
Stěžovací vlákno
Archivářka moje kolegyně si přivezla z Indonésie fakt pěkný gumový sandály, říkaly jsme jim boty do monzunu a fakt se často hodily i tady, taky bych takový potřebovala
Zabila jsem nám kočku. Nechala jsem na noc otevřené vetracky do pokoje, kde jsou sazenice, a nechala zavřené dveře. A protože stěně v noci rajzuje po celém domě, tak jsem se s ni zavřela v patře v ložnici. A ta koza chlupatá chtěla v noci do domu (jsou v noci obě venku) a zůstala viset od půl 5 rano v té skvire a už ji nebylo pomoci
rasaNori To mě moc mrzí. Ale to je prostě neovlivnitelné a stane se to hodně majitelům. Segra si takhle přejela kočku, lehala ji do motoru, taky ji to štvalo. Mamka nám taky přejela kočku, viděla ji a čekala, že uhne, jenže byla stará a jednou uhnula pomaleji....To se prostě stává a tohle by už vůbec nikoho nenapadlo, však ventilačky dáváme uplně všichni, to je prostě hodně veliká smula a souhra okolností, že to nezvládla. Tak at je brzo lépe...;)
rasaNori bozatko chlupaté
.
rasaNori to me mrzi:(
Já bych prosila zmírnit přísun nepříjemných situaci...
1. Podvrtnuty kotník s natrženým vazem, nechodici ortéza na 6 týdnů - dcera
2. Jedná akutní střevní nepruchodnost s pobytem v nemocnici -manžel
3.rozkopana třetina domu - hlavní organizátor stavby t.c.v nemocnici
4. Senior, který se začíná ztrácet ve svém světe
5. Neschopnost CSOB pojišťovny vyplatit obmyslenym osobám pojistky
viktorka_od splavuTak napadlo by mě to jen v té souvislosti, když mám kočku domácí, že bude chtít utéct ven a tam to dopadnout nějak fatálně, když je to třeba v bytě atp.. Ale nikdy, že bude chtít dovnitř a tohle se jí stane při tom prulezu.
Karja tak na ty ventilacky se furt upozorňuje, jako blby nehody se dejou, člověk nemůže myslet 100% na vsechno ve vsech chvílích svyho života, ale zas to neni něco, o čem nikdy nikdo neslyšel. Oni sjedou vlastní vahou do ty škvíry, to je jedno odkud kam lezou
jinak ze si přejedu kočku, to je moje noční můra, bydlime ve slepý ulici a tady pod těma autama furt někdo je
rasaNori to je mi lito
rasaNori to je mi moc líto.
Ty větračky jsou úplně typický, Fusekle tam naštěstí visela jen chvíli a i tak to bylo ošklivý.
viktorka_od splavu jakoze tam kocka prostrci hlavu a nejde to tam ani zpatky? Nemam kocku, tak vubec nevim. Nam psice utekarka jednou pri prelezani ploto zustala viset za tlapu v tom pletivu, nwkolik hodin. Jeste zrovna snezilo. No mela stesti, ze druhy pes vytrvale stekal. Pak dva dny pajdala, ale dobry. A loni kralikovi omylem zlomila zadni nohu, pripletl se pod venkovni vybeh, kdyz jsem ho presouvala o kousek, aby meli lepsi jetel. Ten to taky zvladl, na pekaci zatim neskoncil. To jsem ale hodne obrecela, bylo mi to strasne lito....
clothilde soucitim. Mam za sebou dva mesice, jdy se jen kupily problemy, konplikace a spatne zpravy. Kdyz uz nemohlo byt hur, aspon jeste manzelovi uletely vcely
viktorka_od splavu ne, máme v přízemí pokoj/hernu a teď na jaře tam míváme sazenice. A tam jsem v noci vetrala:(
Potrefenáhusa přísahám bohu, že pro mě to novinka opravdu byla. Bohužel s fatálním dopadem
a přitom to byla tak krásná kocka, vyloženě model pro začátečníky, ale byla fakt pitomá...
A co mě nejvíc štve, že cikina mě o půl 5 vzbudila a stekala na něco venku, podle mě ji slyšela, ale já do půlnoci balila starší na školu v přírodě tak jsem ji jen okrikla ať dá pokoj. Takže jsem ji mohla zachránit
Potrefenáhusa já jsem o tom vážně nikdy neslyšela a kromě lidí co bydlí v bytě, by mě nenapadlo, že někdo ventilačky kvuli kočkám zajištuje.
To přejetí na prd, zvlášt když ti lehají do motoru, to mi přijde mnohem horší, segra si jednu kočku odvezla i 15 km na nákup, venku!
Karja Jak je tam ostrej úhel, kočce to podklouzne a z toho zkého se nemá jak dostat, čím víc se snaží, tím víc se zasekává v té škvíře. A nemá se do čeho opřít packama (ještě jak jsou okna plastový). Fakt moc blbá a hlavně dlouhá smrt. To to přejetí je snad i milosrdnější. I když... kočka v motoru je taky moc hrozný.
andulka01 jo, jako ted mi to dává smysl, ale nenapadlo by mě to a to takhle větráme pořád a kočky jsme měly vždycky polovenku, polodoma, ale nikdy se o nic podobného ani náznakem nepokoušely a to neměly volnost pohybu, vždy jsme jim musely otevírat, ven i dovnitř.No jako fakt nepříjemný teda.
Karja já o tom taky nikdy neslyšela. Zato na placku přejeté kotě spící pod kolem auta máme taky na svědomí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí