Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 03. června 2025 08:01

viktorka_od splavu tech kdyby tam mám hromadu, kdychom přijeli domu dřív než v 8 večer, tak bych dítě nebalila do půlnoci na švp, a tím pádem bych ji pravděpodobně slyšela, kdybych zavřela ty okna, kdybych nezavrela oboje dveře,  kdybych se šla podívat, proč pesa vyvádí, proste jo, mám výčitky. Protože to byla úplně blbá a úplně zbytečná smrt... 

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 03. června 2025 08:02

viktorka_od splavu tak ale pomuzou uvolneni RasaNori, kocce samozrejme ne

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 03. června 2025 08:05

rasaNori je to blbá smůla , spíš následek nějaké události, které si byla účastna, ale aktivně za to přeci nemůžeš. Stejně tak se to mohlo stát na ventilačce někde u sousedů. Prostě svět je nebezpečné místo, kór pro kočky, co běhají venku sami.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 03. června 2025 08:15

Samanthafakt myslis, ze pomuze necemu trapit se vycitkama? funguje to jako varovani co napriste nedelat, to urcite staci si to uvedomit a dal se tim netyrat.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 03. června 2025 08:16

continuity víš co, my máme o 3 domy do leva velkou cestu, ale prejetou kočku jsem u nás nezahledla co tu bydlíme, takže cca 10 let. Já bych je nejradši měla jako vnitřní, ale nemáme kdo by se o ně postaral, když tu nejsme. A ony by stejně byly nestastne, nemoci ven. Ona byla fakt reklama na kočku, milá, hodná, krásná, a bohužel úplně pitomá ( nejen kvůli tomu jak umřela, měla víc takových akcí kdy jsem si říkala jak mohla žít tak dlouho). Tak asi těch 9 životu vycerpala ... 

49376 příspěvků moje polička 03. června 2025 08:16

continuity presne tak.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 03. června 2025 09:41
Reakce na rasaNori:

viktorka_od splavu tech kdyby tam mám hromadu, kdychom přijeli domu dřív než v 8 večer, tak bych dítě nebalila do půlnoci na švp, a tím pádem bych ji pravděpodobně slyšela, kdybych zavřela ty okna, kdybych nezavrela oboje dveře,  kdybych se šla podívat, proč pesa vyvádí, proste jo, mám výčitky. Protože to byla úplně blbá a úplně zbytečná smrt... 

​no ty nehody se dejou takhle, to fakt nemá smysl si vyčítat (tezky), vzdycky je to zřetězení několika veci, ze se to takhle semele, clovek fakt nemuze obsáhnout vsechno. 

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 03. června 2025 09:45

viktorka_od splavu myslím, dokonce jsme to měli na jednom kurzu

truchlící kolečko obsahuje i fázi sebeobviňování 

Offline tv
4246 příspěvků moje polička 03. června 2025 12:23

rasaNori ztratila se nám kočka, byla to moje chyba, nechala jsem chvíli otevřené dveře a vyběhla z bytu. A někdo ji vyhodil z baráku. Budou to pomalu tři roky a já po ní ještě pořád brečím. Docela mě drtí, že nevím, co se s ní stalo, bojím se, jak dopadla, co jí zabilo a že se musela hrozně bát. Ona byla boží, měla hrozně ráda kluky, pořád byla s nima. Už je to tak dlouho a pořád nám chybí.

Edit: tím nechci říct, ať si to vyčítas nebo tak. On na to prostě člověk myslí a je mu to líto.

49376 příspěvků moje polička 03. června 2025 13:47

tv jeste je mozny, ze kocku si nekdo adoptoval a spokojene zije u sousedu:-)

ja jsem takhle omylem kocoura zavrela venku na parapetu, nevydrzel a skocil dolu. hledali jsme, prolizali prilehle zahrady, vyvesili plakatky.. samozrejme mi to bylo lito, ale neudelala jsem to schvalne preci, abych se za to nejakk bicovala.

no uz jsme ho oplakali a po mesici vychrtly a plny klistat najednou rve pod oknem

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 03. června 2025 14:13

tv ja u kocoura panikarila po 2 dnech...tri rokyto ze nevis, co s ni je, je desny. Ja uz fakt nikdy zadny zvire nechci, zbyl nam jeji bracha, ten je nestastny uplne viditelne, pesa je zmatena, furt hleda, maly dite mluvi jen o kocce, a starsi je na švp a na každem pohledu ma, ze ji zdravi obe kocicky. Patek si radsi ani nepredstavuju...

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 03. června 2025 14:16

rasaNori Tak to víš, že ti to musí být chvíli líto, ale nemůžeš za to. Přesně, je to život a snad si kočička i takhle krátkej užila;). 

Offline tv
4246 příspěvků moje polička 03. června 2025 15:40

rasaNorinemůžeš za to. Dceři řekneš, že se ztratila. My to tenkrát zaplacli kotětem z útulku, druhá kočka taky smutnila. Akorát se to moc nepovedlo, nesnáší se.

Offline tv
4246 příspěvků moje polička 03. června 2025 17:33

Já si tady jen odlozim a tím to pro mě bude uzavřené a už mě to nebude štvát.

První týden v květnu jsem předávala byt, který jsme měli v nájmu. Že si za ten týden pronajímatel vzal čtyři tisíce, i když jsme tam už nebydleli, jen jsme potřebovali dostehovat věci, tak ok, neřeším. Při převzetí jsme vše prošli, byl tam problém s jednou zdí, ale to už jsem mu říkala aspoň dvakrát. Od listopadu do dubna problém s plísní. Byt úplně nahoře. Větrání, topení, odvlhčovače, nepomáhalo. Když jsme stěhovali a odsunuli skříň (nebyla nalepená na zdi), za ní plíseň, strikla jsem to a odloupla se tam barva. Pod tím prapůvodní malba, takovým tím válečkem. Ptala jsem se, jestli je teda vše v pořádku nebo to máme vymalovat nebo co? Ne, neřeš, stejně to budu prodávat.

Píšu mu, jak dopadlo roční vyúčtování za vodu atd. Tak, že "kladně", ale že jsme tu zeď zničili a že musel zájemci slevit padesát tisíc a že to bude kompenzace. Ani mi nechce říct tu částku. A že mi to prostě nedá. Nemám slov. Kdo má moc, chce ještě  vic. Bude to prodávat za mnoho milionů, má další byty a se mnou se bude přetahovat o pár tisíc. Nemám energii to jakkoli řešit, štve mě samozřejmě, že nemáme předávávaci protokol. Ještě chci dodat, že to byl byt v původním stavu z roku sedmdesát něco, ke kompletní rekonstrukci.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 03. června 2025 18:15

tv 

Offline tv
4246 příspěvků moje polička 03. června 2025 18:26

rasaNori . To je moc pěkné.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 03. června 2025 18:30

tv a asi nenakecam, že utekla. Holt starší je víc emotivní, ačkoliv to byla kocka spíše mladsi. Ta už píská že chce novou

Offline tv
4246 příspěvků moje polička 03. června 2025 18:49

rasaNori tak teď už nenakecas.

Ale je to hezké, je to uzavřené. však nějakému opuštěnému kotatku můžete dát nový domov..

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 03. června 2025 18:55

tv ted se naopak budu furt bát o kocoura, takhle jsem věděla že když na 3 týdny odjedeme, tak jsou spolu aspoň ti 2. A dohlíží na ne sousedky. Nevím jestli tu energii znova věnovat, budu se o ni bát mnohem víc nez doted. Já si vlastně snažila nepřipouštet, že se nevrátí. Nebo že přijedeme a budeme bezkocici. Prostě bezmozek. Však ono to nějak dopadnejenže teď mě to nepekne kouslo do zadku...

Offline tv
4246 příspěvků moje polička 03. června 2025 19:07

rasaNorivšak uvidíš, dej tomu čas