Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 31. května 2025 16:01

MP Meri tohle je fakt neštěstí, mít takového souseda nebo sousedku, nás to naštěstí nepotkalo, ale už jsem pár příkladů viděla. A je to fakt děs, nikdo s nimi nehne. Byli jsme jednou v nějaké docela pěkné vesnici a mezi hezky upravenýma zahradama jedna takhle zavalená věcma. To je fakt jak pěst na oko a ještě bych tipla myši a další havěť, co se tam pod tím schovává...

I když teda já se přistěhovala do baráku, kde teda nikdo zas jako extran nic nehromadil, ale na sklepy zaskládané bordelem za několik generací se chystám už pár let. Zatím jsem nedostala odvahu se do toho ponořit. Ale potřebovalo by to, máme velký dům a pod celou jeho plochou jsou dole čtyři obrovský sklepy. Vlastně pět, jeden byl před válkou přepažen a do toho úzkého prý byly naskládány cennosti snad celé ulice. Pak se přepážka zazdila komplet, omítla, zamazala sazema jakože je stará a otevřela se zas až po válce... Tak ta je teda zas k naší smůle totálně prázdná ale. Cennosti tam bohužel žádné nezbyly. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 31. května 2025 16:06

Torrah Je to neštěstí a jelikož je byt v OV, je to fakt absolutně neřešitelný a to už jsou do toho zapojeny snad všechny instituce. A všichni bezmocný. Před cca pěti lety se jim prý tehdejší shodou okolností podařilo přemluvit paní ke komplet vyklizeni. Naplnilo se prý 11 (!) kontejneru. A dneska jsme tam, kde jsme.

Online Mulen
5033 příspěvků moje polička 31. května 2025 16:43

rysamona bylo to test z moči

Garfie no ja zkusim toho gynekologa mozna. Nechci se ale ucit zit s depresi Samantha 

Jinak si jeste ztezuju, ze mam hrozne zilnaty predlokti, jako bych posilovala. V noci me ruce brni a rano mam otekly zapesti. Jdu s tim na neurologii, tak uvidim.

A rika se do tretice, tak aby neproslo neco horsiho, tak si jeste stezuju, ze vcera nefoukalo, takze jsem nemohla plachtit.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 31. května 2025 16:46

Právě jsem zjistila, že mám skoro rok propadlý řidičák

Offline Fakirka

Offline Fakirka

Offline Fakirka

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 31. května 2025 16:57

Fakirka To snad není zas taková tragedie

Offline Tak Betty
6154 příspěvků moje polička 31. května 2025 16:58

Fakirka čtyřikrát jsi to potvrdila , tak ti musíme věřit .

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 31. května 2025 17:14

MP Meri 

To už je ale nějaká regulérní diagnóza, ne? Ti hromadiči...

Já si kdysi vyklízení bytu po matce usnadnila pozváním všech jejích přeživších kamarádek, ať si vyberou, a pobraly většinu, šaty, boty, kožichy, hrnky, příbory... jen jedna obrovská šatní skříň zůstala nedotčená - plná od podlahy až ke stropu... nastříhanejch triček a podobnejch kousků hadrů, jakože klůcky pro použití v domácnosti

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 31. května 2025 17:16
Reakce na Fakirka:

​Mně končí někdy na podzim, ale zjistila jsem že budu muset mít potvrzení PL, že jsem - jako stařena -  schopná řídit

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 31. května 2025 17:18

viktorka_od splavu no není, ale konečně jsem měla možnost použít toho krásného smajlíka

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 31. května 2025 17:19
Reakce na Tak Betty:

Fakirka čtyřikrát jsi to potvrdila , tak ti musíme věřit .

​že jo

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 31. května 2025 17:28

barbucha Diagnóza to asi je, bohužel ne taková, aby vedla k omezení svéprávnosti, což je vicemen jediná možnost, jak z toho ven. Navíc když se člověk neléčí l, nemá ani papíry, nic ... tak s ním prostě nehneš. Fakt zoufalství velký.  

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. května 2025 17:31

barbucha je to diagnóza. Ale stejně jako u jiných, nedá se to léčit, když nechtějí.

My měli takového hromadiče na chatě za souseda. Zahrada prakticky plná různých krámů. Ale škůdci od něj neběhali a hlídal nám to tam přes zimu No a mamky kamarádka se s jedním takovým rozvedla, prostě už to v 3+1 dál nešlo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. května 2025 17:31

MP Meri v paneláku to musí být fakt strašný, pokud se k tomu pojí ty štěnice a podobně.

Offline DruI
5591 příspěvků moje polička 31. května 2025 17:34

MP Meri A nějaké obecné hygienické ohrožení neexistuje? Že by jí úřad mohl přikázat to vyklidit, když to zamořuje sousedy? No každopádně vás moc lituju a držím si palce, aby nás to nepotkalo.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 31. května 2025 17:42

MP Meri Evaeva 

Máte pravdu, že se s tím těžko dá hnout. I když - jestli od někoho pravidelně vybíhaj hlodavci a vylítávaj závěje breberek, tak možná kdyby sousedi objednali deratizaci nebo dezinsekci a poté náklady naúčtovali původci... přes svj by to možná řešit šlo Ale fakt je, že už jen ten smrad stačí, a ten nezpoplatníš

Ale jestli přijdu na to, odkud mi sem teď lítaj myriády molů (a mám jistý podezření), tak bude zle!

Offline Raduza
příspěvků moje polička 31. května 2025 17:43
Reakce na Fakirka:

​Dobrý je, že jsi to zjistila ty a ne policajti.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 31. května 2025 17:52

Raduza to ano, mám z pekla štěstí. Řídím denně i služební auta.