Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. června 2025 19:57

rasaNori já myslím, že lhát jí by stejně nebyl nejlepší nápad. Obrečí to, ale to je v pořádku. Stalo se, stalo, blbá souhra náhod. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. června 2025 20:00

tv nemáte nějaký předávací protokol? Tam by takové věci měli být. Nějakou kauci jste při nastěhování neskládali? Kolik tak může být ten přebytek na vyúčtování? Jestli má smysl se pouštět do nějakých sporů a nebo mu prostě navrhnout, ať si to nechá a smáznout to. 

Offline tv
4246 příspěvků moje polička 03. června 2025 20:09

Evaevapráve předávací protokol nemáme. Ten poslední, psala jsem to. Naivně jsem myslela, že si to řekneme, tohle jsem nečekala. Mým odhadem, podle loňského vyúčtování, je to tak 12 tisíc. Za mě to nemá smysl řešit, ale za mě je to prostě nefér. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. června 2025 20:11

tv je to určitě nefér 

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 03. června 2025 21:46

tv hele a nešlo by na tu zeď někoho sehnat, aby to za rozmumné peníze (10-15 tisíc odhaduji max) opravil a vymaloval (jen tu jednu zeď) ?  pak bude vše v pořádku a mamlas ať si trhne ... 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 03. června 2025 22:02

tvTaky bych mu navrhla, že to dáte do původního stavu, to máte za jedno odpoledne a ať si trhne nohou. To strhnutí za ty věci to chápu, byt využívat nemohl, jako někdo by ti to z dobré vůle a pokud jste tam bydleli dlouho asi nechal, ale leckdo by si zase účtoval klidně celý měsíc. 

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 03. června 2025 23:21

V porovnání s předchozími stížnostmi mám takovou menší, manžel mívá velice, opravdu velice výjimečně pracovní víkendy, no a kdy musí být na druhém konci republiky? Když mám sraz se spolužáky z VŠ. Starší dítě možná upíchneme k babičce, ale mimino neudám, takže se tam nanejvýš stavím na chvilku s kočárkem. A to jsem letos už přišla i o sraz s gymplem. 

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 04. června 2025 01:56

Myrtila Ježiš, úplně se mi vybavil ten čas, kdy byly děti malé....tohle jsem měla furt. Naplánuješ klidně půl roku dopředu, ohlásíš na všechny strany...ale práce je prostě práce a služebku nepřesuneš. Lituju tě moc.

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 04. června 2025 04:57

Garfie Přesně, naplánované od zimy, a stejně do toho něco vleze

Offline tv
4246 příspěvků moje polička 04. června 2025 07:34

Samantha Karja jasně, že bychom to zvládli vymalovat. Při předávání bytu jsem se ho na to ptala. Řekl, že je to v pohodě. Ale protože je to zmetek nenažraný, tak mi prostě nechce platit přeplatek za energie. Výmluvy, že musel slevit z ceny při prodeji...to jsou jen kecy, tady bývaji desítky zájemců na koupi bytu. On se dost nasral, že jsem se ohradila, že tohle teda fér není, takže domlouvat se s ním, že to spravíme, vůbec nemá smysl. 

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 04. června 2025 08:17

tv je to vůl... ale 50 tisíc? to je hrozný po někom takhle zničehonic chít... bojuj

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 04. června 2025 08:18

Ráno jsem si výjimečně ke snídani dělala kávu místo čaje k obligátnímu jogurtu s vločkami a ovocem. A kam si myslíte, že jsem tu první lžičku kávy nasypala? Správně, do jogurtu!

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 04. června 2025 08:19

dzizisketa jogurt co tě nakopne

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. června 2025 08:29

dzizisketa tak jestli bylo rozpustný

Offline rysamona
1111 příspěvků moje polička 04. června 2025 11:21

tv já myslím, že tohle je protiprávní. Mám pocit, že jsem někde četla že se to musí vyúčtovat a pokud bude nárokovat nějaké opravy Vámi zaviněné tak zase účtovat, ale samostatně. Místní právní hlavy to určitě uvedou na pravou míru.

Vybavuje se mi Zuzuli a její příběh s podobným nenažrancem. Tam zabrala výzva napsaná právníkem. 

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 04. června 2025 11:38

rysamona na vyzvu od pravnika nakonec nedoslo, stacilo do telefonu rict, ze jsme ten postup s pravnickou konzultovali.

tv ja ti nechci lhat, je to ted presne rok, co jsme byt predavali my a ja milosrdne zapomnela. Ale myslim, ze pokud jste byt predali a pronajimatel si ho prevzal, byt jen se slovni dohodou, uz vas ta zed nemusi vubec zajimat. Prevzal ho, neshledal zavazne problemy, vy mate splneno. Naopak pokud by nejaky problem byl, pak se nabizi to sepsat do protokolu, vcetne dohody o naprave. Zvlast, jestli ten byt je uz prodany. Prodejni cena bytu je ciste na dohode mezi prodavajicim a kupujicim a vas do toho tahat nemuze ani tim jakkoliv argumentovat.

A na preplatek energii mate narok, ten vam zadrzovat nemuze, nikdy mu nepatril. A vyuctovani energii vam musi predlozit nejpozdeji ctyri mesice po konci zuctovaciho obdobi a pokud tak neudela, muzete zadat penale za kazdy den zpozdeni.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 04. června 2025 11:48

Zuzuli no jafurt nemam vyuctovani za r 2023akorat tam budu mit stopro nedoplatek, tak to moc neurguju

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. června 2025 12:26
Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 04. června 2025 12:29

tv Držím ti moc palce, určitě se zkus něčím co psalaZuzuli ohnat. To jsou prostě takové platné a pádné argumenty. Ono když to zkusíš přes ten argument "po konzultaci s právníkem" nebo v právní kanceláři (neměli jste tam třeba nějakou uschovu ted? takže ani nekecáte, právníka jste využili), prostě co nejpádněji se ohnat, at už je nebo není nasranej. 

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 04. června 2025 13:31

dzizisketa Ježíš! Já jsem předevčírem dělala dětem k večeři krupicovou kaši a sobě kafe. No, naštěstí bylo rozpustný a bezkofeinový, jinak nevím, co by jsme s tím 3/4 litrem takhle navečer dělali. A naštěstí jsem ho tam nasypala před krupičkou. Ale teda ten moment, jak se v tom rendlíku rozběhlo po hladině a já jen, ty vole, tady je něco špatně .