Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 04. července 2025 23:41

letfenixa

Musíš být fakt hodná dcera. (Ja už bych tam nejspíš nechodila.)

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 05. července 2025 03:14

Makara dám si chvíľu pauzu.

Offline jitřenka
717 příspěvků moje polička 05. července 2025 08:07

letfenixa - zkusila si někdy na to jít jinou cestou ? Co takhle mámu obejmout, zasmát se tomu a říct a udělala jsem to správně ? Někdy to hodit do humoru a nadhledu pomůže. 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 05. července 2025 08:31

jitřenka vytkla mi, že si z toho srandu robím. 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 05. července 2025 09:20

jitřenka s nekteryma lidma neudelas nic. Ten postoj "Co ja neudelam, to neni" zaroven s tim, ze co udela nekdo jiny, je spatne, to je vrazedna kombinace. Moje mamka byla kdysi taky takova, ale pozdeji, kdyz uz pomoc opravdu potrebovala, tak ji to celkem preslo. Obcas si prosazovala, ze se to musi delat, jak ona byla zvykla, ale kdyz videla, ze to funguje i jinak, uklidnila se.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 05. července 2025 20:06

letfenixa Víš co, máma byla taky taková, neopomněla pro mé vlastní dobro vždycky připomenout, co jsem udělala ne úplně dokonale (čti podle jejích standardů), pak jsem s povděkem kvitovala, že trochu změkla, už kritizovala míň, a pak to šlo po nějakých jejích zásadních nemocích, a trochu sešupu rozumových schopností tak, že  nekritizuje nic, jen má občas trochu nereálné  poždavky, ale nechá se přesvědčit, že to tak nejde. Až je mi z toho smutno nakonec, že k tomu  nemohlo dojít dřív. Asi poučení pro mě ve vztahu k dcerám. 

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 05. července 2025 20:14

Pinot Noir Tlapkám, nastavování procesů je něco, co vlastně není tvá kompetence, měla by si to firma udělat sama a tobě jen předat podklady, ale pokud se do toho trochu nevložíš, tak víš, že to půjde dírou ke zdi. Plus ty řeči typu "a je to nutné?" a  "udělejme to co nejjednodušeji". A pak juniorky účtují tebou nastavené firmy a vypadá to, že na nich není v podstatě žádná práce, holky to odbouchají (nějak) za zlomek času, co to v počátcích trvalo tobě.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 05. července 2025 20:44

Isca mne hrozne štve, že mama má už nejaký vek a miliardu zdrav.problémov, je reálne, že tu už dlho  nebude a nie, neustupi. Aj vzťah s Lukáškom si kazí. 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 05. července 2025 21:41

Proc ma nekdo potrebu predabovavat stary filmy? Hrisny tanec

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. července 2025 21:56

Kokoska ten už jsem předabovaný viděla před lety. Bylo to hrozný, hlavně teda hrozně divný. Teď už si nejsem jistá, ale předabovali jen někoho, ne? Swayzeho, že jo?

Online dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 05. července 2025 21:58

Kokoska 

To je první český dabing, ten si dělala sama televize hned někdy po revoluci.

Ten druhý je sice častěji používaný, ale byl dělaný pro videokazety o něco později.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 05. července 2025 22:02

Evaeva Swayzeeho taky. Mozna Baby je stejna, ale jinak snad nikdo a ani u ni si nejsem jista.

dzizisketa druhy je rozhodne lepsi!

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 05. července 2025 22:04

A dalsi stiznost - zitra mam vyrazet se starsim vnukem na tyden na dovcu a co? Blije.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. července 2025 22:05

dzizisketa aha, zajímavý 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. července 2025 22:06

Kokoska blbé načasování teda! Ale blití mívá tu výhodu, že se většinou rychle přežene. Tak držím palce, ať stihnete aspoň kousek.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 05. července 2025 22:10

Evaeva uvidime, jak bude rano, kdyztak pojedem pozdejc. Jen bych to od nej nerada chytla.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 06. července 2025 10:32
Reakce na Kokoska:

Proc ma nekdo potrebu predabovavat stary filmy? Hrisny tanec

​I seriály Když šlo něco například na jedničce, tak později třeba na Primě šup a jinej dabing, pak to vezme Nova a taky najednou jiný hlasy... navíc jsem ještě nezažila že by to byla změna k lepšímu, ba právě naopak!

Leze mi to na nervy strašně. Někdy tvrděj že licence atd., ale já se vsadím že jsou to prostě nový kšefty co si soudruzi rádi dohazujou neb složenky se neptaj Jak můžu, tak dabing radši vypínám. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 06. července 2025 10:59

barbucha to bude kvůli tomu, že jedné stanici vypršela práva a získala je jiná, ale ta koupila práva jen k filmu, ne už k dabingu, takže si to musí nadabovat znovu. Dabing je drahej, takže by byl nesmysl platit ho znovu, kdybys už ho měla v balíku s tím filmem.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 06. července 2025 11:16

Zina 

Vždyť říkám, licence... ale je otázka na kolik vyjde ten dabing a kolik by stálo koupit znovu ty práva (zaplatit je tý původní produkci, určitě by to mělo jít). 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 06. července 2025 12:57

Kokoska Tak to stejný u nás, dcera se půl dne plouží, nic do ní není, je horká. Ale včera ji štípla včela, tak uvidíme, třeba je to z toho. Už v noci vedle mě dost topila, tak se to do večera snad ukáže. Ani nevím, jestli se mi chtějí balit věci, že je ráno zase vybalim...