Musíš být fakt hodná dcera
. (Ja už bych tam nejspíš nechodila.)
Stěžovací vlákno
Makara dám si chvíľu pauzu.
letfenixa - zkusila si někdy na to jít jinou cestou ? Co takhle mámu obejmout, zasmát se tomu a říct a udělala jsem to správně ? Někdy to hodit do humoru a nadhledu pomůže.
jitřenka vytkla mi, že si z toho srandu robím.
jitřenka s nekteryma lidma neudelas nic. Ten postoj "Co ja neudelam, to neni" zaroven s tim, ze co udela nekdo jiny, je spatne, to je vrazedna kombinace. Moje mamka byla kdysi taky takova, ale pozdeji, kdyz uz pomoc opravdu potrebovala, tak ji to celkem preslo. Obcas si prosazovala, ze se to musi delat, jak ona byla zvykla, ale kdyz videla, ze to funguje i jinak, uklidnila se.
letfenixa Víš co, máma byla taky taková, neopomněla pro mé vlastní dobro vždycky připomenout, co jsem udělala ne úplně dokonale (čti podle jejích standardů), pak jsem s povděkem kvitovala, že trochu změkla, už kritizovala míň, a pak to šlo po nějakých jejích zásadních nemocích, a trochu sešupu rozumových schopností tak, že nekritizuje nic, jen má občas trochu nereálné poždavky, ale nechá se přesvědčit, že to tak nejde. Až je mi z toho smutno nakonec, že k tomu nemohlo dojít dřív. Asi poučení pro mě ve vztahu k dcerám.
Pinot Noir Tlapkám, nastavování procesů je něco, co vlastně není tvá kompetence, měla by si to firma udělat sama a tobě jen předat podklady, ale pokud se do toho trochu nevložíš, tak víš, že to půjde dírou ke zdi. Plus ty řeči typu "a je to nutné?" a "udělejme to co nejjednodušeji". A pak juniorky účtují tebou nastavené firmy a vypadá to, že na nich není v podstatě žádná práce, holky to odbouchají (nějak) za zlomek času, co to v počátcích trvalo tobě.
Isca mne hrozne štve, že mama má už nejaký vek a miliardu zdrav.problémov, je reálne, že tu už dlho nebude a nie, neustupi. Aj vzťah s Lukáškom si kazí.
Proc ma nekdo potrebu predabovavat stary filmy? Hrisny tanec ![]()
Kokoska ten už jsem předabovaný viděla před lety. Bylo to hrozný, hlavně teda hrozně divný. Teď už si nejsem jistá, ale předabovali jen někoho, ne? Swayzeho, že jo?
To je první český dabing, ten si dělala sama televize hned někdy po revoluci.
Ten druhý je sice častěji používaný, ale byl dělaný pro videokazety o něco později.
Evaeva Swayzeeho taky. Mozna Baby je stejna, ale jinak snad nikdo a ani u ni si nejsem jista.
dzizisketa druhy je rozhodne lepsi!
A dalsi stiznost - zitra mam vyrazet se starsim vnukem na tyden na dovcu a co? Blije.
dzizisketa aha, zajímavý
Kokoska blbé načasování teda! Ale blití mívá tu výhodu, že se většinou rychle přežene. Tak držím palce, ať stihnete aspoň kousek.
Evaeva uvidime, jak bude rano, kdyztak pojedem pozdejc. Jen bych to od nej nerada chytla.
Proc ma nekdo potrebu predabovavat stary filmy? Hrisny tanec
I seriály
Když šlo něco například na jedničce, tak později třeba na Primě šup a jinej dabing, pak to vezme Nova a taky najednou jiný hlasy... navíc jsem ještě nezažila že by to byla změna k lepšímu, ba právě naopak!
Leze mi to na nervy strašně. Někdy tvrděj že licence atd., ale já se vsadím že jsou to prostě nový kšefty co si soudruzi rádi dohazujou neb složenky se neptaj
Jak můžu, tak dabing radši vypínám.
barbucha to bude kvůli tomu, že jedné stanici vypršela práva a získala je jiná, ale ta koupila práva jen k filmu, ne už k dabingu, takže si to musí nadabovat znovu. Dabing je drahej, takže by byl nesmysl platit ho znovu, kdybys už ho měla v balíku s tím filmem.
Vždyť říkám, licence... ale je otázka na kolik vyjde ten dabing a kolik by stálo koupit znovu ty práva (zaplatit je tý původní produkci, určitě by to mělo jít).
Kokoska Tak to stejný u nás, dcera se půl dne plouží, nic do ní není, je horká. Ale včera ji štípla včela, tak uvidíme, třeba je to z toho. Už v noci vedle mě dost topila, tak se to do večera snad ukáže. Ani nevím, jestli se mi chtějí balit věci, že je ráno zase vybalim...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí