Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. července 2025 20:40

letfenixa vždyť to je normální, že se v létě občas ochladí. Všichni včetně přírody si odpočineme než zase přijdou horka. Předpověď na dýl než pár dní nemůžeš brát moc vážně.

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 08. července 2025 20:50

Karja To jste se museli dívat na nějakou starou předpověď. Vždyť to ochlazení bylo avizovaný už od minulého týdne. I ty deště. My jsme se chystali na festak, tak jsme počasí řešili.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 08. července 2025 21:00

notna Nene, divali jsme se na bezne servery jako vzdycky. Ochlazení bylo, ale z 37 na 25 je do termalu spis prijemny;-), deště tu hlásili vážně jen jako přeháňky na jeden den;). I během pondělí se předpověď ještě dost vyrazne zmenila/zhorsila.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 08. července 2025 21:01

letfenixa Myslim, ze od příštího týdne už bude příjemné a pak to zase vystoupí až téměř do neprijemna;)

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 08. července 2025 21:14

Karjaešte nebolo tak teplo, aby mi bolo nepríjemne.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 08. července 2025 21:20

letfenixa Mně taky bylo letos zatím fajn, píšu to s ohledem na ostatni:D:D. Ale my máme doma příjemné, takže vždycky se mam kam schovat;)

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 08. července 2025 21:49

letfenixa ach kéž by, déšť a ochlazení miluju a klidně ho chci celý léto

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. července 2025 22:16

Karja já doufám, že nám teď trochu vychladne byt, nějak rychle se to tu letos vyhřálo. Hlavně v ložnici se nedá udělat pořádně průvan a kvůli miminu nemůžeme přes noc pořádně větrat. Taky jsme teď dvakrát spali až po 7.45, jak se ochladilo. Ale jako taky chci léto, 28 teda bohatě stačí, ale hlavně mi tohle přijde jako klasický běh středoevropského léta. Akorát teda být zrovna teď v aquaparku, to zamrzí.

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 08. července 2025 22:20

Stěžuju si, že moji ségru na dovolený v Turecku kousnul pes! Normálně na ulici přiběhl zezadu a hryzl ji do nohy. Dostala nějaký injekce, vzteklina snad vyloučena, uf...

Asi by mě taky nenapadlo se předem naočkovat! Nejsou v resortu, ale ani zas v nějaký divočině...

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 08. července 2025 22:31

Karja Tak to mate teda pech :-( Snad si dovolenou užijete i tak.

Offline Tabea
8150 příspěvků moje polička 08. července 2025 23:04

Aranel no ty vado, chudák ségra! Držím palce, ať se to rychle a bez komplikací zahojí. 

Offline dupali
473 příspěvků moje polička 08. července 2025 23:22

Sweet Potato já si střihla to stejné před dovolenou, sice to bylo od klíštěte, ale přesně po čtyřech týdnech od vyndání, napřed červený flek a pak blednoucí střed. Borelióza jak z učebnice, nic mi nebylo kromě fleku, naštěstí, ale antibiotika na 20 dnů. A to jsem ráda, že se flek objevil a řešilo se to zavčas. Pitomá nemoc....a ještě horší havěť 

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 08. července 2025 23:29

Aranel

Jezis Maria!

já nechci úplně strašit, ale tu vzteklinu bych možná ještě někde konzultovala, Turecko je země, kde ji je docela dost. Pokud pes není k dispozici na pozorováni minimálně několik dní, tak by měla dostat sérum a i imunoglobuliny, pokud nebyla očkovaná uz predtim.

Vzhledem k tomu kolik toho v Turecku je (podezřelé kontakty jdou ročně do stotisícu), tak bych prostě radši očkovala i zbytečně.

Držím palce.

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 09. července 2025 02:57

Aranel To je strašný! At je sestra v pořádku

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 09. července 2025 04:02

Sweet Potato

Nech antibiotiká dobre zaberú!

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 09. července 2025 04:03

dupali aj tu

Som sa hneď pozrela do kalendára, mám to 16 dní od kliešťa!

Offline Potrefenáhusa
38910 příspěvků moje polička 09. července 2025 06:34

Aranel kamaráda kousnul přesně takhle zezadu do nohy pouliční pes v centru Tbilisi, vzteklinu očkovali. A kamarádku kousnul v Praze pes v kavárně, ale úplně nenápadně - když jsme platily u baru, prokousnul ji ruku, když vytahovala peněženku, tam naštěstí figuroval majitel s platným očkovákem, ale stejně to byla docela polízanice, ty kousance se často špatně hojí.

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 09. července 2025 07:57

No potěš koště, to by mě teda nenapadlo, že pes prostě přiběhne a kousne! 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 09. července 2025 08:04
Reakce na žluťásek:

letfenixa ach kéž by, déšť a ochlazení miluju a klidně ho chci celý léto

​přesně 

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 09. července 2025 08:09

Garfie v tom Turecku si umím představit leccos. Ti psi jsou docela ostří, viděli jsme několik nehezkých rvaček mezi smečkami rovnou v centru Istanbuu. Ja vím, že vůči lidem je to jiné, ale jak jsou ti psi všelijak nemocní, zranění, tak jim v hlavě může přepnout. 

Když nám průvodce vykládal, že je milují a proto tam jsou, zrovna nad jedním takovým, co měl půl boku zející ránu, myslela jsem si svoje.