notna To přeci není napomínání. Ja jen říkám, že jako rada pro me to bylo mimo - jak vyplynulo i z další diskuze, saunování s detma proste problém dospelyho tak jako tak neřeší.
A ano, chtela jsem upozornit, ze mam ty deti na tu eventuální činnost dve, coz proste mění tu situaci celkem dost. To neni žádný povyšování, ani soutěž kdo vic, je to prosty konstatování faktu.
Ja byla jednodetna celkem dlouho, takze vim sama ze svy zkusenosti, ze spousta logistickejch zádrhelů a potenciálních disbalanců člověku s jednim dítětem na první dobrou nedojde. Takze sice na jedno by zabralo čtení, jak si konstatovala, ze jste delali vy, ale je mi to platny jak mrtvymu zimník, kdyz to druhy by potřebovalo spis hrát slovní fotbal nebo mastit karty. Proste se nerozkrájím. Takze jsem jen konstatovala, ze je to jina situace, nez docházet do sauny s jednim.
Tim bych to asi za sebe uzavřela. Benefity saunování obecně nezpochybňuju, když mám možnost, rada zajdu a vůbec nejlepší mi prijde severskej model sauny (skoro) v každý domácnosti.