Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lamicka
14201 příspěvků moje polička 27. července 2025 10:39

viktorka_od splavu to mas pravdu, pro me byla nejhorsi pracovni doba 9-18 a hnout s tim neslo. Cely den zavrena a venku si clovek uzil svetlo jen o vikendu a par tydnu v lete. Navic jsme meli kancl v podkrovi s pidi okenky. 

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 27. července 2025 12:15

Proto jsem tak šťastná OSVČ, byť ne nejlíp placená... v lednu po ránu vysvitne slunce a mažu (pun intended) do stopy!!

Lamicka To je proti přírodě

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 28. července 2025 15:12

Postezuji si tady, třeba to zázračně pomůže. 

Pro to řízení o občanství mi chybí poslední potvrzení, správní lhůta je 30 dní, paní na přepážce tvrdila, že to trvá 2-3 týdny.  aktuálně máme den 34. a pořád to není vystaveno (a to ještě budu muset čekat na volný termín pro vyzvednutí). Na call centru vesele oznámí, tak si zavolejte za týden. 

Jenže příští týden mi vyprší lhůta na matrice, do kdy tam to lejstro musim přinést. 

Do prdele!

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 28. července 2025 15:28

Mě teda zachraňuje od depresi z české zimy, že na přelomu září říjen mažem ještě k moři, říjen/listopad lezeni Francie nebo italie, v půli prosince už jsme na skalách někde na jihu, a leden únor jezdivame na lyže a ještě se nám nestalo že bychom měli v Itálii hnusne...ale naprosto chápu, že tohle není úplně standardní recept pro každého.

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 28. července 2025 15:36

continuity přesně tohodle jsem se obávala.... tak držim palce, ať to stihneš!

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 28. července 2025 15:39

rasaNori No je pravda, že i ty hory paradoxně pomůžou. Já jsem bohužel leden červen fakt bez dovolené, jakože si vezmu třeba jeden den když něco hoří, nějaká nemoc, ale nevytáhnu to ani na 5 dní...takže to mě uplně neutěšuje:D:D

Offline ankou
258 příspěvků moje polička 28. července 2025 15:52

continuity Zkousela sis na matrice podat zadost o prodlouzeni lhuty? Vysli mi vstric, kdyz jsem jim dolozila duvody...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. července 2025 15:56

Karja hory hodně pomůžou i proto mi nejvíc vadí listopad, kdy se mi fakt těžko hledá něco pozitivního 

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 28. července 2025 16:02

.continuity Moc držím palce. Nepomohlo by se zeptat na matrice, jestli nemůžeš požádat o prodloužení lhůty, z důvodů, že jiný úřad  lhůtu nedodržel?

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 28. července 2025 16:06

ankou

Jakože nečinnost jiného úřadu? Ja nemám ani žádné potvrzení, že jsem tu žádost o potvrzení podala. No uvidíme. 

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 28. července 2025 16:39

continuity pokud se jedná o občanství, tak budeš mít oboje? Nebo jen české? 

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 28. července 2025 17:14

JankaM

zatím jsem od českého asi jen milion let vzdálená. Ale jo,mohla bych mít podle stávajících zákonů oboje. 

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 28. července 2025 17:27

Evaeva To je pravda. Den se zkracuje a sníh ještě není, ani advent, ani trhy, ani světýlka v oknech... to je těžkej měsíc.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. července 2025 17:46

Aranel přesně. Žádný prázdniny, maximálně jeden státní svátek, 31. dní,...

Offline ankou
258 příspěvků moje polička 28. července 2025 17:59

continuity pokud od tebe na matrice nedostali kompletni podklady, muzou te vyzvat k doplneni, nebo po marnem uplynuti lhuty zastavit rizeni. Neznam samozrejme okolnosti tvoji zadosti, ale zadost o prodlouzeni lhuty neni nic nestandardniho - obzvlast pokud duvod nedodani podkladu nelezi na tvoji strane. 

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 28. července 2025 18:20

Som jediná, ktorej krátke dni, tma v zime nevadia? Viaceré tu spomínate, že nemáte radi november, január či február, lebo je zima a tma. Priznám sa, že nemám neobľúbený mesiac. Ja mám depresívne nálady z iných vecí, nie z počasia. Napríklad z toho, ako rýchlo mi čas plynie, mám pocit, že pred nedávnom bol začiatok roka a už je koniec júla.

Offline olte
755 příspěvků moje polička 28. července 2025 18:38

dorota nejsimně tyhle nářky  připadají jak od malých dětí

Offline Mrs.Robinson
608 příspěvků moje polička 28. července 2025 18:39

dorota S tím pocitem rychle plynoucího času to mám stejně, ale ty následně se zkracující dny, resp ty krátké dny na podzim a v zimě tenhle pocit už jen dorazí

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 28. července 2025 18:44

Evaeva Listopad má 30 dní to je výhoda.

dorota olte Ale jo, všechno uteče a všechno do roka patří, ale ten listopad je takovej asi nejmíň atraktivní nebo jak to říct.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. července 2025 18:53

Aranel no jo vlastně to jen dokládá, jak ho nemusím