Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. července 2025 12:21

žluťásek podle mě byl jediný opravdu chladný den včera, jinak bylo maximálně na kalhoty a triko. Ten minulý týden jsem vůbec nechápala ty nářky, já byla pořád v kraťasech a pořád zpocenáJeště jsem dětem kvůli předpovědi táhla několik dlouhých kalhot, legíny, softshellky... Všechno jsme to zase přivezli zpátky.

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 29. července 2025 12:34

Pinot Noir Já dnes ráno vyrážela v šatech a sandálech do Prahy k neteři a už z vlaku jsem jí posílala varování, že by bude muset něco půjčit na sebe! 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 29. července 2025 12:36

Pinot Noir no já mám oproti tobě minimálně tak deset kilo víc, tuk mě zahřeje a syn furt běhá, skáče, hraje si na nindžu, ten se zahřeje. Včera venku vymetl v sandálech všechny louže.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 29. července 2025 13:28

žluťásek mňa nehreje ani tuk.

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 29. července 2025 13:35

Nejdřív jsem olízla a zalepila obálku a pak se napila kafe... ble!

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 29. července 2025 13:39

Pinot Noirtak to se venku muselo od rána dost ochladit. Jsem jela v půl sedmé do práce jen v letních šatech a byla to pohoda. Venku tedy vidím lidí v tričkách, ale třeba nemají možnost se přiobléct a mrznou. 

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 29. července 2025 13:52

Malvin já nosím letní šaty už několik měsíců, maximálně ráno džísku nebo šátek přes ramena, vůbec nechápu, kam bych měla v Praze nosit ty zmiňované teplé bundy, mikiny a kalhoty

Offline Jos
příspěvků moje polička 29. července 2025 14:17

Evaeva presne, clovek si pamatuje ty hezke dny. Protoze i objektivne byly zaplnenejsi, vic toho clovek stihl. Dalo se sedet i vecer. Jinak ja si vybavuju celkem dobre, jak na chate v cervenci byly kazdy rok vytopene tabory. A tabornici uplne mokri si chodili dokupovat zasoby do vesnickeho kolonialu. Ale srpny byvaly uz spis sussi a slunecnejsi. žluťásek je, vitej! No ja dneska sbalila deti a do ctvrtka davame azyl v Praze. Musim rict ze uz je toho deste i na me dost. Resp. vcera prselo asi sedmkrat. Vzdycky kdyz to uz uz vypadalo, ze muzu vzit cirkus ven, zacal slejvak. Me osobne by to nevadilo, ale to cerstve mimino a predskolak uz je na kombinatoriku narocnejsi. Jinak v mezidobi je fajn na prochazky nebo kolo nebo praci na zahrade. Jizerky jsou nejdestivejsi oblast CR, takze zkuhrat si nedovolim. Sama jsem se sem prestehovala. Taky mam ale kolegu, co nesnasi dest, snih, zimu, vitr. Zije tu asi 40 let a pristehoval se. To nechapu uprimne vubec

Offline Jos
příspěvků moje polička 29. července 2025 14:21

V nedeli bylo takhle. Za ty vyhledy mi stoji i ten dest 

Offline Suzam
31 příspěvků moje polička 29. července 2025 14:25

@Malvin Od rána se neochladilo, je pořád stejná zima. Jsem v centru, je tu 20 stupňů, mám tričko a zima mi je. Chápu, že pro někoho je to teplota na letní šaty, co nechápu je podivování se nad tím, že někomu může být zima. Může. Pro mě je tohle léto opravdu chladné.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. července 2025 14:27

Jos mně přijde, že je teď to počasí hodně nestabilní. To přijde divné i mně, tolik dní za sebou různé přeháňky a bouřky. Dneska jsme kvůli tomu zůstali dopoledne doma. Ale díky za každý letní den, kdy není přes třicet. Navíc ty letní průtrže tak úžasně voní.

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 29. července 2025 14:28

Jos už jsem to dávala jinam. na polské straně bylo v sobotu takhle, v neděli jenom mrholilo. 

Na české bylo i v neděli v podstatě krásně, když jsme prejeli hřeben. 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 29. července 2025 14:30

continuity Tak jak je vidět, někdo se koupe i tak:D:D:D

No tak máme ještě měsíc, snad se to trochu opraví;).

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 29. července 2025 14:30

Mermaid mně letošní léto vyhovuje. Maximálně džisku nebo svetr kvůli metru. Květiny kvetou jako šílené a nemusím zalévat denně. 

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 29. července 2025 14:32

Karja

Počasí nás nemůže zastavit

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 29. července 2025 14:41

Suzam 

A to je v centru tepleji, u nás na okraji Prahy je 17, fouká a poprchá. Nějak nevěřím, že by si tohle kdokoliv užíval v tričku, ani ti, co tu tvrdí, jak je to super. 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 29. července 2025 14:49

Pinot Noir veď si to čítala, je stále nadpriemer, aj graf si videla, tak si to leto užívajme!

Brat zo Zakopaného hlásil dnes 11 stupňov. 

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 29. července 2025 14:51

Jos Jo, jako ta naše učitelka španělštiny z Portorika... vždycky v lednu začala hodinu: Tak jak se máte? Já: Bezvadný, byla jsem na běžkách, svítilo slunce, zejtra má připadnout. Co ty? Ona: GRRR, nenávidím leden, nenávidím zimu, nenávidím sníh, nenávidím tmu, nenávidím Liberec, chci pronto rápidamente do Portorika na pláž!!
Zatím se přestěhovala do Prahy. Nebo do Prahy - do Vinoře. Ale asi i tak je spokojenější.

Jinak já jsem moc ráda, že nejsou ty vyhrožovaný čtyřicítky. Oblíct kojenci svetr a na kočár igelit umím, s vedrem bych si poradila hůř... 

Offline Jos
příspěvků moje polička 29. července 2025 14:52

Pinot Noir divne, hodinky mi ukazuji 21 (alw mozna kecaji, nevim). 17 je v Jizerkach ted, aspon bylo...ale hezky neni. Tesne pred sjezdem na kbely byla pekna prutrz mracen. continuity no pekna potopa. Podobne jsem meli v Polsku predloni. Problem byl ze clovek jde prochazku kolem jezer (od Lucni boudy) a ani je nevidi

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 29. července 2025 14:54
Reakce na letfenixa:

Pinot Noir veď si to čítala, je stále nadpriemer, aj graf si videla, tak si to leto užívajme!

Brat zo Zakopaného hlásil dnes 11 stupňov. 

​Ten graf s náma bude dlouho

Jako dneska mám ponožky a dlouhej rukáv... skoro bych už taky venku přitopila.