Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Jos
příspěvků moje polička 29. července 2025 14:56

Aranel . No tak ta se dost minula. Kamos je z texasu myslim a nadava jenom malo. Proto se bal te deportace zpet k Trumpovi...

No me minule pondeli chytila s miminem bourka po kopcem a prijemne to nebylo. Litaly i vetve. Takze cilene v desti ven jit uplne nepotrebuju. Rada jdu pryc treba na pul dne a trochu me otravuje, ze prejdou asi tri varianty pocasi. 

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 29. července 2025 15:01

Jos Uf, no to ne. Včera byla venku ta moje "hlídačka" a asi za 15 minut se vrátila, že prší. Jsem se podívala ven a zrovna nepršelo, tak říkám: nechcete to ještě zkusit? Pak jsem jí za hodinu těch rychlejch přeháněk posílala zprávy, ať klidně přijde, a říkala si, že se mě asi bojí a radši chodí v dešti

Od minule měla stovku navíc, že jsem neměla drobný, tak jsem jí to nechala. Jsem zvědavá, jestli přijde i dnes, nebo ulehla se zápalem plic! (Nosí nějakou pláštěnku a v kočárku je deštník, ale boty vypadaly mokrý dost)

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 29. července 2025 15:02

Pinot Noir No jasně, hlavně jasně, přejdeš tak kousek, ale odpoledne v tom venku nestrávíš. My jsme včera byli s holkama na procházce, sedli jsme si kousek na takovou vyhlídku, měla jsem sustákovku, chtěly jít dál a já jsem uplně prochladla, musela jsem pro svetr a stejně nic moc. 

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 29. července 2025 15:03

zde Brno-sever hlasi teplomer na fasade 25,4°C ,

17 vidim na vysocine, tam se chystame zitra na hribky tak doufam ze to klapne, vezmu si teda sustakovku ale predpokladam ze z litani po lese budu splavena jak kun. ja vecne nekam pospicham nebo vlaju za dvoumetrovym chlapkem co chodi 8km/h

u vody jsem jeste letos nebyla, ale minimalne 2-3 tydny vedra ktere by to slo tu byly. akorat me to nelaka

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 29. července 2025 15:04

Aranel Chudák, hlavně ona nemá ještě děti ne? Takže nemá to mateřský odhodlání, že se chodí ve větru dešti, hlavně když to spí a neotravuje:D:D. To se pak těžko zatínají zuby v přehánkách:D:D:D

Online Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 29. července 2025 15:06

Jos ta průtrž nás právě pěkně zchladila. Ale zalívat čerstvě zasetou trávu dnes nemusím.

Online Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 29. července 2025 15:07

viktorka_od splavu a rostou? V podhůří Jeseníků je to s houbama slabota, máma mi furt vyhrožuje, že letos žádné houby nedostanu.

Offline Valkýra
příspěvků moje polička 29. července 2025 15:10

letfenixaSČ kraj ráno 12 do oběda 15 a déšť :-(. Teď se to teda vylepšilo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. července 2025 15:11

viktorka_od splavu u nás v práglu 20 ve stínu. Ale fouká, včera mi bylo v džínové bundě při postávání zima, během dne se dost ochladilo, dopoledne v triku naprosto v pohodě. Tak teď váhám, jestli Birkeny ano nebo ne. Z okna vidím v triku spoustu lidí, tak bundička potřeba asi nebude.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. července 2025 15:12

Karja zase to má placený přidat k platu ještě ošatné na gumáky? Aranel ale na zimu bych asi sehnala někoho odolnějšího

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 29. července 2025 15:15

Evaeva Aranel musíš jí to vysvětlit aby to pochopila:D, že je prostě venku...

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 29. července 2025 15:50

Karja Děti nemá, v zimě bude chodit do školy

A právě, pečený holubi do pusy nelítají, ve 23 stupních polojasno umí chodit každej!

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 29. července 2025 15:59

Venkovní teploměr mi ukazuje 22,8 ve stínu, takže tipuju minimálně 24 na slunci, na obzoru žádný déšť, spíš polojasno, Praha 13, taky okraj Prahy. V bundě bych se usmažila zaživa. Fakt mi není jasné, jak může v rámci jednoho města (cca 30 km) být rozdíl 6 stupňů

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 29. července 2025 16:01

Mermaid 6 stupnu je hned, stačí mraky, přehánky...mi přijde, že 6 stupnu se dokáže kolikrát vytvořit i na jednom a tom samém místě během chvilky. 

Online žluťásek
8868 příspěvků moje polička 29. července 2025 16:02

Jos no včera to bylo hodně tragicky, akorát naše jedno dítě jde ven vykopat rychle, tak jsme stihli dvě hodinová venčení se schovkou na hřištích pod stříškami

Dneska už je krásně, slunce svítí, fouká přesně tak akorát na procházky. Takže my zdravíme z pod kopce, už jsme u myšek na kafi :)

Online Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 29. července 2025 16:06

Mermaid Tak já u toho zubaře byla dopoledne, to už je nejmíň pět hodin. Mezitím tu proběhla průtrž, když jsem se vracela domů, tak u vchodu na teploměru bylo 17 stupňů. Příště si to asi vyfotím, mám pocit, že tohle už je několikátý náznak v téhle diskuzi, že lžu.

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 29. července 2025 16:10

My byli v Bedřichově minulý týden, pršelo občas ale na chození po vyhlídkách a rozhlednách to bylo dobré, až v sobotu odpoledne nám zhatil déšť jednu rozhlednu. Ale nohy jsem do koupaliště strčila, ne že ne

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. července 2025 16:10

Mermaid tak dopoledne před tím deštěm to v Praze 13 určitě na tričko nebylo. Nicméně teď je teplo na kraťasy. Na základě této diskuze jsem vyměkla a mám plátěnky a je mi horko A opravdu nejsem jediný blázen v triku, potkávám spoustu lidí i v těch kraťasech.

Mně spíš přijde, že do teploty 18 stupňů se dokáží teplomilové i ti z druhé strany obléct tak, aby jim bylo příjemně. Samozřejmě pokud neudělají nějakou špatnou úvahu jako já třeba. Proto moc nechápu ty stížnosti, že je kosa. 

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 29. července 2025 16:14

Pinot Noir nas teplomer rano ukazoval 15 stupnu. Dite chodi rano do skolky v mikine a nepromokave bunde, protoze je fakt chladno. 

A takhle vcera po devate sedela na balkone a cetla si. Ja tam s ni byla zabalena v dece. Na cervencovy vecer byla fakt zima.

Online Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 29. července 2025 16:17

Evaeva no přesně, já právě zjistila na poslední chvíli, že kvůli nějakým výkopům musíme na vzdálenější zastávku, než jsem myslela, tudíž o dost dřív, takže jsme fakt vyběhli z domu, synovi jsem v poklusu tu mikinu ještě hodila, ale jít do patra pro dlouhý rukáv už jsem nestíhala, no a byla mi prostě dopoledne fakt zima.

Takže moje chyba to byla každopádně, ale popírat moje pocity a vjemy si kvůli tomu nezasloužím!