Karja já teď svítím kolikrát i přes den. Ale pořád se bojím velkého horka, i když slunce by trochu vylézt mohlo. Ale déšť nás nezastaví, v sobotu kluci šli ven až odpoledne, jak začalo pršet. Myslela jsem si, že tak na hoďku, přišli za dvě a půl hodiny, jen kvůli večeři, celou tu dobu byli na nejbližším hřišti
A včera jsme měli fakt příjemné odpoledne, to mělo všechno, vlak, tramvaj , les, hřiště, kavárnu, pršelo jen trošku, fakt super.
Stěžovací vlákno
Zuzuli tak s tím bych nesouhlasila. Slunce přecejen občas vykoukne a hlavně mraky jsou fakt mraky. V tom listopadu bývá akorát šedá deka, to mi vadí mnohem víc.
Karjanemají číslo nebo kopii OP u vás na personálním?
Ale spí se fakt dobře, to musíte uznat ![]()
Evaevajá jsem se dnes vzbudila zimou.
continuity no my máme doma pořád přes 24, když na noc nemáme otevřenou vyklápěčku, tak je mi horko. Akorát mimino dostalo triko s dlouhým rukávem, z pytle mu ruce koukají.
Foceno z auta, tak je takvalita jaká je. Byl 2x cely oblouk. I tohle je léto ![]()

continuity Už jsem to našla:DAle je to dobrý tip pro příště;)
Evaeva s tim zase nesouhlasim ja
ja se v listopadu vdavala a bylo ten den slunecno a teplo, byli jsme venku bez svetru. A to slunce v barevnem listi ![]()
Rict, ze je v listopadu jen seda deka, je az moc stereotypni ![]()
Zuzuli no jasně, ale je to pro mě typické listopadové počasí. Slunečno je výjimka potvrzující pravidlo (asi tak jako 13 stupňů v létě) a tenkrát beztak svítilo jen kvůli vám
zase nemůžeš říct, že v listopadu bývá slunečno.
Evaeva tak zrovna dnes je obloha šedá deka, hnus je to!
Podle mě bývá v listopadu slunečno častěji než v lednu nebo únoru, to jsou pro mě úplně marné měsíce ![]()
Ac nemusím veľké horko, slnko mi chýba tiež.
A začala nám zatekat strecha na terase. Máme LEXAN a sused mal veľkú marhúľ pri nej. Minulý rok ju zarezal a neviem, či nebolia nejakým činom asi zapreta o ten LEXAN, teraz sme zistili pri väčšom daždi že máme v jednom mieste prasklinu. No tak zlepiť by to dočasne išlo, ale aj tak je potrebné výmenu. Veľmi sa nám do toho nechce, som z toho rozčarovaná aj keď som chcela vymeniť LEXAN. Ale sklo je ťažké a hrozne drahé, zakryť to plechom tak máme v kuchyni tmy, tak zas len ten LEXAN asi vyhrá.![]()
dzizisketa aha, já mám opačný pocit, že právě v lednu nebo únoru občas slunce svítí. Musíme sehnat statistiky ![]()
Catherinne dneska je to zatím nejslabší, souhlasím. Ale z okna vidím i ty mraky
Hlavně předpověď na odpoledne slibuje polojasno a vůbec celý týden nevypadá špatně, tak se dívám ke světlým zítřkům
Určitě to sluníčko občas vyleze i teď - mám na balkóně ty solární lampičky a večer se vždycky rozsvítěj ![]()
V tomhle chladnějším počasí se ovšem spí fakt výborně
jen teda večer, když zalezu, občas přemejšlím že bych unesla teplejší deku než aktuální letní tenoučkou... jenom kvůli komfortnějšímu usnutí ale. Zatím odolávám anžto furt vyhrožujou oteplením ![]()
barbucha my, jak jsme tři v malém pokoji, zimní deky vůbec nevedeme ![]()
To já teda jo. Mám jednu letní, pak takovou přechodovou a jednu fakt zimní. A v záloze klasickou tlustou péřovku ještě. I kdybych je měla měnit denně tak mi to, že mi nikdo nechrápe do ucha, nefuní a neroztahuje se, prostě za to že vůbec někdo ve stejný místnosti dejchá
za to stojí! ![]()
barbucha tak péřovou duchnu bych nepotřebovala, i kdybych spala v celém bytě sama
Moje zimní pyžamo jsou kraťasy a tričko s dlouhým rukávem.
Já jsem ještě mladá (
), tak ocením, že vedle mě někdo dýchá. A usnu dřív, než začne chrápat ![]()
Já to nesnášela i za mlada - přitulení spolunocležníka natož spaní v objetí pro mě byla noční můra
a tak si to, že na starý kolena mám víc prostoru, dost užívám!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí