Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Myrtila
5355 příspěvků moje polička 01. srpna 2025 21:47

Tabea No, právě jsem o tom nikdy neslyšela, že by se to tu používalo. Tak třeba MP Marge napíše, jak je to u nich

Online Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 01. srpna 2025 22:15

Makara za me je nejlepsi rict to "je mi lito" a nadale se k dotycnemu chovat stejne jako predtim. Protoze to, ze jsem byla nemocna, razem nezmenilo moji osobnost. Nebyla jsem jen ta rakovina. Nejradeji jsem travila cas temi, co se se mnou bavili o detech, o knizkach, o serialech...uplne stejne jako predtim. Ty reci o tom, jak jsem statecna, silna, bojuju, vyhraju, dam to a tak podobne me silene stvaly, bylo to tak nejak zbytecne dramaticke a teatralni. Ja se jen lecila....

Druhy extrem je ale to, kdyz ted kdokoliv na malou zminku o me lecbe vyskakuje, ze o tom uz ted nemam mluvit. Mam na to zapomenout, udelat tlustou caru a nemyslet na to. Ani to nezminovat. Sorry, ja tou onkolecbou stravila rok zivota, to proste nesmazu. A nebylo to jen spatne obdobi, stalo se za ten rok i plno pozitivnich veci.

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 01. srpna 2025 22:33

Zuzuli děkuji. Je pro mne hodně nápomocné, to sdílení opravdu vážných problémů a hlavně toho prožívání. 

Offline MP Marge
6880 příspěvků moje polička 01. srpna 2025 22:36
Reakce na Myrtila:

Tabea No, právě jsem o tom nikdy neslyšela, že by se to tu používalo. Tak třeba MP Marge napíše, jak je to u nich

​Priznam se, ze do detailu vubec nevidim. Nikdy jsem se o to nezajimala do hloubky; jen vim, ze to existuje jako moznost pro nizkoprijmove obcany. 

Offline MP Marge
6880 příspěvků moje polička 02. srpna 2025 00:47
Reakce na Myrtila:

MP Marge A jak se to dělá, pokud to z nějakého důvodu přestanou platit? Buď že nemůžou, nebo že se třeba nakonec potřebují odstěhovat někam jinam? Tak prostě jakoby platili nájem, takže nemají nic a majitel má zase celou nemovitost?

​No vida, tak Google potvrdil, ze presne takhle to funguje! Pry to je system, ze ktereho nejvic tezi prodavajici - pro kupujiciho je rizikovy. Tim by se asi vysvetlovalo, proc se to nekdo rozhodne takhle prodat. Pokud na ten prodej vylozene nepospicha, tak dostane kazdy mesic splatku, a kdyz se neco posere, tak je to porad jeho.

Musim rict, ze to na me nepusobi vubec dobre. Googlovala bych vic, ale musim jit na prochazku s psiky. Ale nevypada to na neco, do ceho bych se osobne poustela. Pry je to hlavne pro lidi, kteri nemaji na down payment a jeste maji nizky nebo spatny kredit, takze se jim blbe zada o hypoteku. 

To jsem si mohla hned myslet, ze to bude nejaky kapitalisticky smecko  

Offline Myrtila
5355 příspěvků moje polička 02. srpna 2025 05:29

MP Marge Děkuju No, asi nakonec záleží na té částce, co by se za nemovitost platila jako nájem, tento "nájem" a hypotéka, plus kdo v mezičase platí opravy, nové vybavení a tak, ale asi to teda moc výhodné nebude. 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 02. srpna 2025 09:34

MP Marge to je ale pro majitele výhodnější klasický pronájem ne. Měsíčně dostanu peníze a nemovitost je pořád moje. 

Offline Tabea
8149 příspěvků moje polička 02. srpna 2025 10:01

Mě by zajímalo, kdo během tý "kupovací doby" platí novej záchod, nátěr fasády, zatýkajici střechu. 

Offline MP Marge
6880 příspěvků moje polička 02. srpna 2025 14:30

Myrtila Raduza Tabea Ja jsem vcera po praci na to nemela mozkovou kapacitu, takze jsem jen zbezne projela nekolik clanku, ale polud jsem to dobre pochopila, tak vetsinu oprav prave plati ten "kupujici", coz by vysvetlovalo, proc by tato moznost byla atraktivni pro prodavajicicho (namisto klasickeho pronajmu).  

Offline Lamicka
14201 příspěvků moje polička 02. srpna 2025 15:41

Když jsem psala, že tohle je léto mého dětství, tak jsem se moc nesekla. Dodávám, že mi teplo chybí. 

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-byl-cervenec-chladny-kdeze-jen-zase-dokazal-jak-moc-se-klima-otepluje-282977

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 02. srpna 2025 19:52

uff utopila jsem mobil. V přehradě. Stojím do půl lýtek ve vodě, ohnu se a vypadne mi z kapsy. Dojde mi to až po dvou krocích. Je to hloubka, ve které už není vidět na dno, navíc pohybem je rozvířené bahýnko. Prohledávala jsem pohmatem co šlo, ale vylovení, odbahnění, usušení se nekoná.

Pes se stihl vyválet v rozkádajícím se rybím slizu. Zítra máme jet 4 hodiny vlakem. Procházka do památníčku.

Fotky pryč, bankovnictví pod vodou. ANi to nemůžu říct, bo bych dostala ještě pojeb.

Offline Tabea
8149 příspěvků moje polička 02. srpna 2025 19:56

bublifuk výlet jak víno!

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 02. srpna 2025 20:00

bublifuk aj!

Offline Raduza
příspěvků moje polička 02. srpna 2025 20:14

bublifuk uf, to tě lituju

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 02. srpna 2025 20:25

Raduza no.. štvalo by mě to míň ,kdybych ten telefon aspoň vylovila. Teď budu přemýšlet o tom, jak ho někdo zprovozní..

Psa jsem vzala citronem a nějakým prošlým šamponem. Ale asi to nebude stačit na cestu vlakem!

Online RoSa
10191 příspěvků moje polička 02. srpna 2025 20:38

bublifuk ježiš to je mi tě hrozně líto!

nejde se tam vrátit třeba s hráběma? jen pro ten tvůj nepříjemný pocit...

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 02. srpna 2025 20:57

RoSa hele hrábě mě taky napadly! Jako jo ráno to ještě zkusím.. ale celou noc má pršet. Ale stejně mi to nedá.

Offline Potrefenáhusa
38908 příspěvků moje polička 02. srpna 2025 21:03

bublifuk Jezis lituju te moc! 

Online Karja
44753 příspěvků moje polička 02. srpna 2025 21:15

bublifuk Lituju te moc, taky myslím, že pokud prší tak jako u nás, tak je mizivá šance i s hraběma, ale náhoda je blbec, že...

Offline Tabea
8149 příspěvků moje polička 02. srpna 2025 21:40

bublifuk Mně kdysi brácha skopl brýle do rybníka. Stála jsem pod výpustí na betonovém panelu, ze kterého byla hráz a nenapadlo ho nic lepšího, než mi strčit nohou do hlavy. Babička vyrazila s hráběma a vytáhla je.
Držím palce, ať ho ještě najdeš.