Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Tak Betty
6153 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 09:21

Karja teda ty to umíš překombinovat , soucítím.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 09:31

bublifuk Mě to i napadlo, že by ještě mohl fungovat, občas ty přístroje překvapí. Já jsem se teď pokusila utopit tablet. Nemohla jsem ho najít, jen jsem věděla, že jsme ho měli s sebou před 2 dny na výletě. Nebyl ale v autě, ani doma, muž se podíval, že se naposledy hlásil z doma (t.č. v orlických horách u babičky). Tak jsme hledali dál, a když to zkrátím, tak byl na autě na střeše. Což by nebylo nic, ale byl tam 2 dny, mezitím 2 x pršelo a z toho jeden den byl docela liják. Navíc na té střeše cestoval na výlet a zpátky asi 50 kilometrů a počkal na nás jak na parkovišti na náměstí, než jsme se vrátili z prohlídky a zmrzliny, tak na parkovišti před krámem. Nechápu, že nespadnul, nikdo ho nevzal a navzdory nocování v dešti pořád ještě jde.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 04. srpna 2025 09:33

bublifuk tak to je dobrej stroj,  ale tak fotky asi vytahnes ne?

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 09:34

Zina musite se o nej vzorně starat, ze vás nechce opustit.

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 09:48

Zina Jakože byl na té střeše jenom položenej a nesklouznul? :-)).

Online Karja
44753 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 09:48

Tak Betty No, bud mi tam zavolá muž a nebo fakt jedu na ten úřad:///

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 09:56

999 jo, normálně tam ležel 2 dny a cestoval si tam, dal koleje, rozkopanou silnici, všechno. Byl  v takovým tom obalu, do kterýho se nasune, to asi pomohlo, ale stejně nechápu.

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 10:02

Zina Neuvěřitelný :-)

Offline stes
9293 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 10:06

Zina Ilja Muromec mezi tablety.

Online Karja
44753 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 10:07

hahahaha, na uřad jsem volala, abych se dozvěděla, co jsem tušila, že číslo starého OP mi sdějí jen osobně. Panebože ty uřednice, já nevím, tam podle mě bud dělají nějaký IQ test, co musí vyjít nízký nebo nějaký psycho test, kde vyjde jsem kráva a mám to ráda:D:D:D.

Osvětlila jsem jí situaci, že přes číslo OP lezu do jedné aplikace, na to mi řekla, že staré číslo mi k ničemu nebude, protože doklad je neplatný a mám si to změnit na platný doklad a kde na tom dokladu to číslo najdu (!!!). Tak jí říkám, no ano, ale to slouží spíš jako heslo nebo jako zabezpečovací kód, nezkoumá se tam platnost. A na to mi řekla, že když je to heslo, že jsem si ho měla asi někam napsat:D:D Já jsem hrozně ráda, že uměj takhle poradit no:D:D

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 10:38

Karja A obráceně, kdybys byla úřednice, někdo no name ti zavolal, že chce číslo svého starého OP,  tak bys sdělila?  Já bych tedy byla na pozoru, jestli se nejedná o nějaký podvod,. A dost možná, že má i v popisu určité informace nesdělovat, jako lékaři. 

Online Karja
44753 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 10:44

KanJá bych určitě řekla stejně, že to nemůžu sdělit a jaký je postup (on takový opravdu je, přečetla jsem i na stránkách, ale doufala jsem, že mi to sdělí i přes nějakou písemnou žádost kde ověřím svoji identitu). Ovšem tak i tak, nechala bych si od cesty ty řeči kolem, zvlášt když neměla pravdu:D:D. Ale jako tenhle odbor je strašnej, tam fakt pracujou příšerné ženské, takový ten prototyp uřednic. 

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 10:55

Karja a nenajdeš ho někde ve fotkách? nebo nedělala sis v době platnosti OP nějakou pojistku nebo jinej dokument, kde se č.OP udává?

Online Karja
44753 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 10:59

RoSaano, zrovna to jsem jdu psát, že ta stížnost zabrala, našla jsem ho ve fotkách!. Jako ale určitě bych to nenašla, kdybych to sem nenapsala.:D:D:

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 12:19

Ja vim, ze je prumerne ceske leto...

Teploty vem cert, nejak extra mi nevadi (i kdyz dneska mi je fakt zima), ale nemohlo by svitit slunce? Letos je to fakt s tim sluncem podprumerne, porad je zatazeno a tak nejak posmourno, mela jsem o vikendu uplne podzimni naladu. A na balkone tem kytkam to slunce taky chybi, loni jsme uz davno sklizeli rajcata, ted jsou jeste nezrala, praskaj a chytaj plisen. A cely cervenec jsem denne hlidala meteoradar, abych vedela, jestli vubec po skolce muzeme s dcerou jeste ven a nebo bude zase prset.

Mam tenhle svuj pocit rovnou i podlozeny daty s meteostanice v Ruzyni uznejte, ze aby vetsinu cervence svitilo slunce mene nez sest hodin denne, je dost zoufaly.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. srpna 2025 12:23

Zuzuli jo, slunce se už pár dní neukázalo. Včera to teda vypadalo nadějně, ale zase nic. 

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 12:23

Zuzuli taky bych potřebovala slunce, na ovoce a rajčata. Ale rajčata začala praskat, tak u těch už je to asi jedno.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 12:29

U nas slnko aj svieti. Cez den. Ked vyleziem z roboty, zacne nejaka burka alebo aspon poprchat .

Online Karja
44753 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 12:32

Zuzuli Už snad bude lépe, od čtvrtka. Doufám. Jako my jsme měli docela hezký víkend, takový venkovský, byly jsme se s dětmi podívat ne neckiádě, a další den jsme byly na kolech v přírodě, ale je fakt, že to byla taková tříhodinová okna mezi deštěm (kdy jeden déšt byl fakt masivní teda, musely jsme čekat dobu na parkovišti, v takovém slejváku jsem ještě nikdy neřídila). 

Já jsem z toho cítila dost takové zklamání minulý týden, že to léto se zatím vůbec nerýsuje dle očekávání, ted mě to nějak přešlo, asi s výhledem toho hezkého počasí...Ake podzimní náladu už jsem také měla, když jsem krájela jablka na křížaly, venku tma od deště, že jsme svítili v 7 večer, jako nic moc no:D:D:D

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 12:39

@Karja ja sobotu stravila v aute, nejdriv jsem vezla dceru z jihu cech od mych rodicu domu do Prahy a odpoledne jsme ji vezli k druhym prarodicum k Hradci Kralove a pak jsme se vraceli bez ni domu. A vsechny tri cesty totalne proprsely. Ta dopoledni byla lehce absurdni, protoze na nas porad prselo, ale zaroven svitilo slunce, ta odpoledne byla v desti a na zpatecni ceste jsme jednu chvili jeli po dalnici ctyricitkou, protoze pres dest nebylo videt a na vozovce se valila vrstva vody. A stejne tak prselo vcera skoro cely den. Ja mam dest fakt rada. I ten podzim, ale ted bych prosila aspon chvili to leto

Pinot Noir ja zrovna vcera obirala ta praskla plesniva cherry rajcatka a padla na me takova beznadej. Jahodam to slunce taky chybi, ani nenasadily dalsi varku kvetu.

Evaeva to i v tom listopadu slunce sviti vic nez letos v lete