Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline bublifuk
příspěvků moje polička 03. srpna 2025 09:24

Karja no.. hlavně najít to správné místo a tu správnou hloubku je celkem nemožné. Navíc na to sedne to rozvýřené bahno, nejspíš jsem to do bahna zašlápla už včera a hladina stoupá

Ale zas pokud letos už neupustí a na jaře napustí, tak tam může být pod hladinou pár let. Ale pokud ti rybáři na vzdáleném břehu měli dalekohled, tak se asi dobře bavili.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 03. srpna 2025 10:56

bublifuk 

To místo se už asi najít nedá, na vodě se nemáš čeho chyti, že jo Ale sorry jako - do vody s mobilem volně loženým v kapse Mně vadí už jak to omladina tahá jen tak v kapse džínů, z toho teda dost rostu...

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 03. srpna 2025 12:43

barbucha no ona ta kapsa byla púvodně zapnutá. Ale občas se mi stane i u batohu, že důležitá kapsa zůstane rozepnutá. 

Na břehu si místo zhruba označíš. A max hloubka je tak, aby ti nenateklo do holinek vrchem. Akorát to bahno to kazí, protože každý krok zvedne hnědou mlhu. To je tak lehnout na paddleboard a čučet do vody.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 03. srpna 2025 12:44

Takže jako jo, na třetí pokus proběhlo vylovení a může dojít k zahození. Ale ještě na mě bliká!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. srpna 2025 12:54

bublifuk ty jo, fakt jsem nevěřila, že ho najdeš!

Offline Karja
44754 příspěvků moje polička 03. srpna 2025 12:54

bublifuk Tak to seš dobrá, jak dlouho si hledala? To je moje noční můra toto. Deti mi tento týden taky rozflakaly mobil (upustily ho na venkovní dlažbu, pote, co jsem jim třikrát řekla, ať ho navalej), ale mám ho aspon. Ale radost nemám, toto je výdaj, o který stojím asi tak až v poslední řadě...

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 03. srpna 2025 13:19

Karja tipuju 3x 45min ( včera, dnes a dnes). Poslední taktika byla postupovat z hluboké do mělké. Pokud možno tak aby se nekalila voda přede mnou a hledat pohledem.

Nakonec byl v menší hloubce než jsem čekala. Teď už bych postupovala jinak, ale doufám, že z těchto zkušeností využuju jenom to, že mám pořádně zapínat kapsy, nebo mít na tom plováček

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 03. srpna 2025 13:23

Karja taky tlapkám. Výdaj za mobil není můj oblíbený. Navíc teda mám kontakty a fotky jenom v mobilu ( ano, moje blbost).

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 03. srpna 2025 14:33

ke ztrate mobilu v prirode mam historku:

minuly rok jsme byli na vylete na horach. po ceste lesem jsem se sla vycurat, uplne random jsem zalezla do lesa a protoze nebyl moc husty, jeste jsem kus sla, abych se vzdalila od zbytku skupiny.

asi o dva kilaky pozdeji jsem si vsimla, ze mi chybi mobil, a vydedukovala jsem, ze mi tam vypadl z kapsy. zvoneni mam standardne vypnute.

v podstate smirena s tim, ze uz ho nikdy neuvidim, ale jako zoufaly pokus jsem se s kamaradkou vratila. a na prvni pokus jsem zamirila do lesa a opravdu jsem byla schopna identifikovat presne misto, kde jsem asi 50 metru od cesty byla a byl tam i mobil.

dodnes nechapu, jak jsem to dokazala vydolovat z pameti. myslim si, ze stres ze ztraty mobilu nejak vybicoval mozkovou aktivitu a proste jsem byla schopna si vyjimecne tu cestu zpetne vybavit. nwuveritelny

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 03. srpna 2025 15:05
Reakce na bublifuk:

Takže jako jo, na třetí pokus proběhlo vylovení a může dojít k zahození. Ale ještě na mě bliká!

​Tak super Aspoň se nemusíš bát nějakýho šikovnýho hackera

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 03. srpna 2025 19:03

Karja pred týdnem jsem si koupila nový mobil, bylo to plánovaný dlouho, ale otalela jsem protože mě nebaví to prenastavovani všeho. A rovnou jsem přikoupila kryt, něco na čočky a sklo na displej. Doma jsem prvně vytáhla ten kryt, a malý dítě mi povídá pujc mi ten nový telefon, tak jsem ji říkala že dokud nebude opancerovany tak ani smykem. Tak sáhla aspoň po tom novém krytu který ji obratem spadl na zem:D Kdyby provinilost měla jméno, tak se jmenuje Sára...

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 03. srpna 2025 19:08

bublifuk tu úlevu ti moc přeju, bublifuku! a co jízda vlakem, přežili spolucestující?

Offline Karja
44754 příspěvků moje polička 03. srpna 2025 21:04

rasaNori To je přesný. Ale tady mám máslo na hlavě já, protože já mám ochranné sklo, už dva roky koupené ve skříni. 

Já teda mám pracovní dvousimkovy, ale on je hodně velký a těžký, bolí me pak z nej ruka, fakt to hodně cítím, ale přijde mi, že ty menší lehké se už moc nedělají a hlavně jako mám tisíc výdajů teď, tak se mi nechce moc;-)

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 03. srpna 2025 22:01

RoSa :D říkala jsem si, že musím vždycky najít nějaké individuum, na které by se to dalo hodit..

Ošamponovala jsem ho ještě jednou. Cítím to jenom hodně zblízka, ale já mám blbej čuch. Ale nebylo koho se zeptat.. Většinou jsme dřepěli sami u stojanů na kola.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 03. srpna 2025 22:03

Není to stížnost, ale když už jsem to tu začala.. ten telefon asi funguje

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 03. srpna 2025 22:08

bublifuk to je teda sportovec! co je to za značku?

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 03. srpna 2025 22:35

RoSa normálně jsem se lekla, když zabručel, ale šel odemknout a podívat se do zpráv.. na normální fungování už to nebude. Je to stařičký samsung A8. On je sice voděodolný (nebo jako nový byl) asi do metru na půl hodiny. Vzhledem k tomu jak je dobitý ze všech stran, tak jsem nevěřila ani tomu.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 01:07

bublifuk 

Hele v nějaký kriminálce jsem viděla, jak vrahova oběť sušila vypranej mobil v pytli rejže, díky čemuž se pak dostali k nahranejm zprávám a vrahouna usvědčili Údajně to fakt funguje... praví google: Sušení mobilu v rýži je oblíbený trik, který má pomoci odstranit vlhkost z utopeného telefonu. Rýže funguje jako absorbent a pomáhá vysušit vnitřní součástky telefonu. Je důležité telefon nejprve vypnout, vyjmout SIM kartu a paměťovou kartu, a poté jej ponořit do rýže, aby byl zcela obklopen. Rýže by měla být suchá a nevařená. Telefon by měl v rýži zůstat alespoň 24-48 hodin, a pokud je to možné, i déle. 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 07:11

barbucha funguje, použili sme to na otcov telefón raz. Ale už si nepamätám, kam a na ako dlho mu spadol.

Offline Karja
44754 příspěvků moje polička 04. srpna 2025 08:46

Postěžuju si, ale nezafunguje to asi. Zapomněla jsem své uživatelské jméno do jedné aplikace...bohužel obnovení mám nastaveno přes číslo OP, a já mám týden nový:-D. Helpdesk je jen telefonicky a v angličtině, kde já jsem uvedla, že mám vysokou uroveň AJ a další lži, aby mi tam ten učet otevřel s podmínkami co chci...sakra:D:D:D. Jako normálně bych šla na uřad vyžádat si to staré číslo, mi to přijde nejjednoduší, ale samozřejmě, my ho máme asi 20 minut autem, takže to se mi taky uplně nechce.