barbucha no jo, jsou takový, já to mám naopak ráda. Ale záleží, kdo to dělá, že. Takový okopávání od dětí si klidně nechám ujít.
Stěžovací vlákno
Moje babička se dozvěděla skrz paní z domácí péče, že někteří klienti už večer topili!
I já musím říct, že 18 stupňů celý dny... hmmm...
Aranel My taky a nejsme klienti.
Taky jsem si rikala, ze ten podzim letos bude sakra dlouhej ![]()
U nas slunce obcas vykoukne, modra obloha se objevi, ale neni to na dlouho. Uvidime, co pristi tydny predvedou.
Svatá Anna, chladna z rána - to neni žádná novinka přece!
RoSa jo a co červenec neuvařil, srpen už nedopeče...
RoSa a co chladne odpoledne? A vecer? U nas momentalne zari slunce, na nebi ani mracek, a 19°!
Catherinne noo, poslední roky peče klidně i září, tak neházej flintu do žita ![]()
Tak Betty Ale jste na severu! (To jsem jen chtěla uvést zdroj.)
Aranel Já vím.![]()
No ja nad tim počasím po posledni diskuzi tady dost premyslela
A stojím si za tím, ze je to fakt mizérie. A nejhorší je na tom ta kombinace. Že prší, a ještě k tomu je zima a ještě není žádné slunce.
Jakože kdyby to byla kominace jen dvou těch věcí, tak to člověk snáší líp, ale tohle byl fakt zmar.
Ja osobne, kdyz bych si měla vybrat jen dvě veci, tak vyhrává:
neprší - je aspoň teplo - ale je zataženo
v těsném závěsu je
neprší - je chladno - ale je aspoň slunečno
V nejhorším případě beru
prší - je aspoň teplo - ale je zataženo
Naštěstí příští týden slibuje naplnit všechny tři faktory, normálně počítám i hodiny, kdy už to začne ![]()
MP Meri ještěrce jako ty to asi stačit nebude, ale hezky a teplo má být už dnes. Tak snad se aspoň trochu nahřeješ a přežiješ do příštího týdne![]()
MP Meri u nás sú už týždeň ráno fakt veľké hmly, dnes o 7 bolo 14 st.
MP Meri u nás sú už týždeň ráno fakt veľké hmly, dnes o 7 bolo 14 st.
tak na 14 stupních v sedm ráno není nic divného, to bývá i když je odpoledne 30.
Koncert ze zavřené Občanské plovárny (kde se sedí pod střechou), přesunuli do Riegráku, pod širým nebem a na stání. Grr.
Koncert ze zavřené Občanské plovárny (kde se sedí pod střechou), přesunuli do Riegráku, pod širým nebem a na stání. Grr.
olte To jo, takhle v srpnu už jo.
U nas dneska asi tak do pul treti bylo leto, svitilo skunce a bylo 27°! Ted uz je zas zatazeno a prsi.
Kokoska jojo, do těch tří bylo nádherně, ani by nemuselo být tepleji. Ten déšť ale aspoň hezky voní. Nicméně předpověď na další dny je úplně parádní.
Evaeva jeste ma pry prejit studena fronta. Doufam, ze potom bude aspon par dni hezky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí