Vyrazili jsme do Národního muzea, ale kvůli aktuální expozici Lucy a Selam se prodávají pouze časové vstupenky na konkrétní čas (dnes po desáté už ale na dnešek nebyly žádné k dispozici), které ale platí do všech expozic, takže ani když ty dva australopitheky vidět nechcete, do muzea se prostě nedostanete. Kdybych jela z větší dálky, tak jsem fakt nas**ná.
Stěžovací vlákno
Pinot Noir jo, tohle mají úplně divně udělaný, Lucy narváno a zbytek muzea prázdný ale nedostupný.
Pinot Noir já o tom slyšela. Ale vůbec nechápu, proč na to není zvláštní vstupenka. Já si teda naopak říkala, že mladšímu by se asi líbili. Ale za tu frontu mi to nestojí.
Evaeva Tam je fronta i když máš vstupenku? (Předpokládam, že jsou časovky.)
brrr prý jo. Ale úplně podrobně jsem to nezkoumala.
brrr Před Lucy a Salem fronta je, ale nijak dramatická.
A stojí to za to!
Sweet Potato aha! Tak to zase byla nějaká fáma. Kdy si byla? O víkendu? Tak to možná ještě zvážím. Ale oni tady jsou docela krátce, ne? To asi nestihneme.
Evaeva Ve všední den po obědě. Hned 1.týden. Lístky se daly koupit v pohodě ten den.
Víkendy budou horší.
A tipuju, že bude lidí přibývat, jak se to bude krátit.
Sweet Potato my to jindy než o víkendu nezvládneme :(
Evaeva Tak radši koupit s předstihem.
Sweet Potato jojo, to já bych tam s dětmi na blind nejela. No uvidíme, jak nám to vyjde.
Neznášam situácie, keď sa musím rozčúlit, aby L fungoval ![]()
Po predĺženom víkende a ochladeni je pol zbrovne nachrchlanej a v triedach je korona ![]()
Robert Redford![]()
Liesel
a večer si pustím Vzpomínky na Afriku
U nás to vidím na Podraz ![]()
Asi tu zalozim vlakno bizary z pohovoru. Dnes jsem se po peti minutach zvedla a odesla z pohovoru potom, co jsem se dozvedela, ze vsichni clenove tymu musi byt v kanclu v 6:30 a nejde pres to vlak
Oduvodneni bylo, ze firma je zivy organismus a vsichni spolu musi spolupracovat v jednu chvili. Jako nevim, rok 2025 nekam evidentne jeste nedorazil...
monis uaaa, dobře že ses zvedla...
A sice jsem pohovorovala už dávno, ale pár bizárů jsem taky měla. To je docela nosné téma, myslím.. Každopádně držím palce na další, smysluplnější pohovor...![]()
monis pokud jsi to zjistila po pěti minutách na prvním kole tak gratuluji.
Teď naposled jsem absolvovala čtyř kola (z toho tři osobně) + psychotesty na tři hodiny, aby si na me na posledním pátém udělal budoucí nadřízený čas přesně deset minut.
Stihla jsem v té smršti položit jediný dotaz: jak by měřil, že moje mise bude úspěšná a dostalo se mi odpovědi slovníkem architekta: dům nespadne a povede se ho zkolaudovat.
HR říkala, že to je normální stav, prý je to vyzionar a nemá čas na operativu. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.