Pavlena dik
continuity neni cas ztracet cas no![]()
Pavlena dik
continuity neni cas ztracet cas no![]()
To chceš pracovat u vysoké pece, nebo co?? ![]()
Aranel ne, jenom majitel firmy zije mentalne jeste v devadesatkach. Kdyz jsem jim rekla, ze teda sorry, tak se to muj potencialni sef snazil jeste zehlit, ze mozna jako by se to dalo mozna nejak individualne.. .no a pak ho strejda stejne utnul, ze v zadnem pripade ne, ze zadne vyjimky. No ted jejich vyraz, kdyz jsem jim poprala hodne stesti byl k nezaplaceni
Jako dovedu si predstavit, co vsechno by tam byl jeste neprekonatelny problem.
monis to stejně nechceš mít u speciální dohodu, kterou ti budou všichni předhazovat při všech možných příležitostech.
monis ty bydlíš na Moravě, že? Všechny moravské výrobní firmy, se kterými jsme spolupracovali, to tak měli. Nevím, jestli úplně takhle rigidně, ale právě říkali, že nemůže "vrchnost" (jakože kancelářský) chodit na osmou, když plebs chodí na 6:30. Čímž teda nechci říct, že na to máš kývnout, to ani omylem, já bych to taky nechtěla, to je spíš poznámka pro Aranel
Vyrazili jsme do Národního muzea, ale kvůli aktuální expozici Lucy a Selam se prodávají pouze časové vstupenky na konkrétní čas (dnes po desáté už ale na dnešek nebyly žádné k dispozici), které ale platí do všech expozic, takže ani když ty dva australopitheky vidět nechcete, do muzea se prostě nedostanete. Kdybych jela z větší dálky, tak jsem fakt nas**ná.
Dobře že to píšeš, to bych byla přesně já, bez lístku u muzea
.
Evaeva hele ono hrozne zalezi, ja jsem pred RD pracovala ve strojirenske firme, ktera by se rozhodne nedala nazvat progresivni a prichody jsme uz pred 11ti lety meli volne do 9, kdy byl deadline na dochazku. Vcera jsem byla na jinem pohovoru (taky vyrobni firma) a tam to bylo uz podle standardu pro rok 25 a kdyz zjistili, ze mam deti, tak mne ujistili, ze HO je samozrejmosti. No a pak jsou tihle dinosauri, no...
monis A potom si takové firmy ještě stěžují, že nemůžou najít zaměstnance. ![]()
Moje kamarádka byla na pohovoru v menší firmě na pozici účetní a jako jediný benefit kromě stravenek tam měli, že se může poradit s daňovým poradcem, který té firmě to účetnictví zastřešoval.![]()
Černá kočka prosimte ja mam uz sbirku bizarnich benefitu, co jsem ted kde videla. Zacala bych pitnym rezimem na pracovisti (zakonna povinnost), pokracovala pres moznost parkovani zdarma (v obci, kde lisky davaji dobrou noc) az po moznost "napracovat si hodiny". Krasa strida nadheru![]()
monis to je jasný, ono to není moc udržitelné. A já samozřejmě nevím, jestli takhle chodil nějaký ředitel ze zvyku. Ale chtěla jsem tím říct, že tak někde opravdu chodí nejen přímo do výroby, i když optikou Pražáka je to bláznivý ![]()
monis
Ale asi je to spíš k pláči než smíchu.
Černá kočka haha, to zní jako naše firma, žádné benefity nemáme. Ani ty stravenky. ![]()
Jako jedinny realny benefit, na ktery jsem narazila byla firemni skolka pro deti do 3 let a to byla jedna jedina firma za posledni 3 tydny.
Evaeva andulka01 Pinot Noir Lucy a Selam jsou zakončením celé výstavy Evoluce. Kvůli lidem se na to zakončení musela udělat speciální fronta., což už je ústupek od vize muzea. správně by se to mělo jít od začátku Evoluce a končit u Lucy. Já na výstavě byla hned na začátku. Dole plní lidí a v kopulí jsme byli úplně sami, což se mi nikdy nestalo.
Teď je v muzeu výstava Taiwan, která by měla být úplně skvělá, ale trochu vedle Lucy mediálně není vidět. Dovezení těch artefaktů se ladilo skoro 20 let.
monis ve všech velkych korporatech pitný režim zastřešuje kohoutková voda. Když mám návštěvu a půjdu udělat psí oči na asistentku, tak budu mít džbán s kohoutkovou vodou a plátkem citronu.
V tom centru se starými rozvody je to dost horor.
continuity vsak jasny, matonka je jen pro navstevy. Taky jsem vzdycky pila kohoutkovou. Ale nez si napsat do benefitu na jobsu piti na pracovisti, tak snad radsi nepsat nic. To je na urovni benefitu pracovniho telefonu, na ktery ti akorat volaji zakaznici![]()
monis no většinou to znamená, že máš tu minerálku, čaj a kafe alespoň. Za mě cajk.
Já si to vše musím kupovat, což není problém finanční ale logistický.
continuity asi jsem jeste nedelala v korporatu, kde by nebyly levny Jemča caje a filtr na vodu. My mame dokonce i na perlivou!
No ale byla jsem nedavno u klienta a tam krome ovoce a zeleniny byly i instantni polivky, horka cokolada a kazdy rano misa susenek!
711990 muž má v práci k dispozici denně ovoce v bio kvalitě, mají tam toho hodně, takže každý den sní několik kusů různého ovoce a někdy si to rozebírají ještě večer s sebou, protože ráno tam zase bude další plná bedna.
Pinot Noir to je skvely!!! My taky ted mivame, ale jsou to furt jen jablka:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.