711990 i jabka jsou fajn. ![]()
My pro nás nemáme ani dost židlí, natož jabka. ![]()
711990 i jabka jsou fajn. ![]()
My pro nás nemáme ani dost židlí, natož jabka. ![]()
Pinot Noir váš benefit je ten ho![]()
U muže mají taky ovoce, ale oni sežerou všechno (to se netýká jen ovoce), takže donese moznsy tak jednou za měsíc banán
Evaeva jo, to je největší benefit, jiný nepotřebuju. Ale dost souvisí s těmi židlemi. ![]()
711990 v jednom korpo jsem taky zažila ovocné mísy a paní na úklid kuchyněk co dvě hodiny, ale práce a lidí tam stáli za prd.
Teď máme filtrovanou dobrou kohoutkovou, hodně dobré kafe, v lednici je furt prosecco (všichni řídíme, tak je tam spíš na okrasu), nárazově ovoce, zmrzlinu, sušenky, jednou za dva měsíce grilování. Věršinu z toho zařizuju já, tak si fakt nestěžuju
HO u nekterých pozic, tedy zejména té mé, taky není problém. No držím se tu jako klíště.
My máme překapávač, který jsem přinesla z domu ![]()
Dobré kafe je u nás základní a hojně využívaný benefit
už jsem v takovém druhém, v dalším se čaj a kafe kupovalo z rozpočtu úseku, takže to záleželo přímo na šéfovi co svým zaměstnancům pořídí. Tam byla naštěstí v přízemí kantýna s výborným kavovarem na kapsle a čaji.
Ovoce jsem nezažila nikde, teda vlastně jo jednou, ale po deseti dnech jsem dala výpověď
. V jedné menší firmě jsme měli bufet se sušenkami, o který se staral kolega. Takže něco nakoupil a na skříňku vylepil QR kódy.
Ani nerozumiem, čo píšete. Ale tak máme prázdniny a krátko dobu na pracovisku.
Pinot Noir my zas nemáme dost stolů
ale taky máme HO (teď byla humorná situace, kdy přišlo nařízení, že až nás přijde kontrolovat komise, máme být všichni na pracovišti a kolegyně vznesla dotaz, jak to bude u komise vypadat, když budou sedět 3 vědečtí pracovníci u jednoho psacího stolu
)
Mohučanka sdílené stoly jsou další krok
. Všichni jsme si kdysi mysleli, že nejhorší, co se může stát je open space. Ale chyba lávky, hot desk v open space je další kruh pekla. Hlavně, v kombinaci podmínkou docházet do kanceláře několikrát týdně.
Můj muž to tak má a nevadí mu to, ale on potřebuje k práci akorát počítač a hrnek a mají nějaký harmonogram, takže on ví, které dva dny do práce musí a kdy musí pracovat z domu.
continuity Mohučanka my ty sdílené stoly právě máme, fungovalo by to, protože nám stačí zacvaknout laptop a nic dalšího nepotřebujeme. Ale pár lidí chce být v kanclu skoro denně, mají tam spoustu krámů, vadí jim, že pak najdou vlas na svém svetru přehozeném přes tu židli, která nemá být nikoho konkrétního, ale vlastně je, vadí jim, že něco přesuneš ze sekce A2 do C1... No, takže fungovalo by to, ale vlastně nefunguje.
. Jsem ráda, že se to vyvrbilo takto a nikdo mě nenutí tam pobývat.
Mne to teda vadí strašně, už jsem to zažila a kdo nepřišel do půl deváté, stůl v openspace na něj nezbyl a seděl někde v uličce na chodbě.
Já teda nemám pravidelný systém kdy do kanceláře potřebuji. Záleží s kým se zrovna potřebuji vidět a co řeším.
Pinot Noir continuity aha, no tak to je pro vás dost nevhodný systém, u muže to mají jasně dané tak, aby to pracovní místo v daný den vždycky bylo k dispozici, navíc ve společném prostoru s ostatními z týmu. On teda nic (nikoho) neřídí a řeší "jenom" číslíčka a tajný značky počítačových systémů.
Šedivá je teorie a zelený je strom života. Pokud sedíš v kanclu téměř denně potřebuješ řešit nějakou ergonomii toho místa.
Mne teda nejvíc vysírá, když se nad potřebou mít správně nastavený monitor a používat ergonomickou myš a klávesnici podivuje člověk s vlastní kanceláří.
mně by sdílený pracovní místo žíly trhalo, mám pocit, že mi někdo leze do mýho osobního prostoru. částečně teda kancl a stůl sdílím (na 2 hodiny denně ho půjčuju, ale je to MOJE kancelář a MŮj stůl :)) a že mi nový kolega leze do šuplíku, tak to jsme si museli vyjasnit dost rychle
já mám pro sektory a přesné umístění monitoru pochopení
moora mně zas vadí, když lidi pijou z MÝCH hrnečků
z toho mám úplně husí kůži a svůj hrneček na kafe schovávám dozadu do horního patra skříňky, kam nikdo jiný nedosáhne.
Mohučanka no tak já svůj hrníček na kafe vůbec do kuchyňky nedávám. ![]()
my nemáme ani kuchynku! Hrnčeky (vlastné) máme na stoloch v zborovni. Ale keby mi niekto sedel pri mojom stole a hybal sektormi, to mi vadí. Kolegyňa, ktorá odišla v júli do dôchodku, bola veľmi neporiadna, okrem svojho stola mala zabraty aj susedný voľný, ja som sedela z druhej strany a pokiaľ som nebola v práci, rozkladala sa aj na mojom stole. Strašne ma to štvalo, keď som si po návrate našla niečo inak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.