Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 18. zaří 2025 00:29

711990 i jabka jsou fajn.

My pro nás nemáme ani dost židlí, natož jabka.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. zaří 2025 06:44

Pinot Noir váš benefit je ten ho

U muže mají taky ovoce, ale oni sežerou všechno (to se netýká jen ovoce), takže donese moznsy tak jednou za měsíc banán 

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 18. zaří 2025 06:45

Evaeva jo, to je největší benefit, jiný nepotřebuju. Ale dost souvisí s těmi židlemi.

Offline andulka01
12858 příspěvků moje polička 18. zaří 2025 06:59

711990 v jednom korpo jsem taky zažila ovocné mísy a paní na úklid kuchyněk co dvě hodiny, ale práce a lidí tam stáli za prd.

Teď máme filtrovanou dobrou kohoutkovou, hodně dobré kafe, v lednici je furt prosecco (všichni řídíme, tak je tam spíš na okrasu), nárazově ovoce, zmrzlinu, sušenky, jednou za dva měsíce grilování. Věršinu z toho zařizuju já, tak si fakt nestěžuju HO u nekterých pozic, tedy zejména té mé, taky není problém. No držím se tu jako klíště.

Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 18. zaří 2025 07:05

My máme překapávač, který jsem přinesla z domu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. zaří 2025 07:57

dzizisketa

Dobré kafe je u nás základní a hojně využívaný benefit 

Offline continuity
43180 příspěvků moje polička 18. zaří 2025 08:12

711990

už jsem v takovém druhém, v dalším se čaj a kafe kupovalo z rozpočtu úseku, takže to záleželo přímo na šéfovi co svým zaměstnancům pořídí. Tam byla naštěstí v přízemí kantýna s výborným kavovarem na kapsle a čaji.

Ovoce jsem nezažila nikde, teda vlastně jo jednou, ale po deseti dnech jsem dala výpověď . V jedné menší firmě jsme měli bufet se sušenkami, o který se staral kolega. Takže něco nakoupil a na skříňku vylepil QR kódy. 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 18. zaří 2025 08:30

Ani nerozumiem, čo píšete. Ale tak máme prázdniny a krátko dobu na pracovisku.

Offline Tak Betty
6150 příspěvků moje polička 18. zaří 2025 08:59
Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 18. zaří 2025 09:32

Pinot Noir my zas nemáme dost stolů ale taky máme HO (teď byla humorná situace, kdy přišlo nařízení, že až nás přijde kontrolovat komise, máme být všichni na pracovišti a kolegyně vznesla dotaz, jak to bude u komise vypadat, když budou sedět 3 vědečtí pracovníci u jednoho psacího stolu )

Offline continuity
43180 příspěvků moje polička 18. zaří 2025 09:53

Mohučanka sdílené stoly jsou další krok . Všichni jsme si kdysi mysleli, že nejhorší, co se může stát je open space. Ale chyba lávky, hot desk v open space je další kruh pekla. Hlavně, v kombinaci podmínkou docházet do kanceláře několikrát týdně.  

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 18. zaří 2025 10:03

continuity

Můj muž to tak má a nevadí mu to, ale on potřebuje k práci akorát počítač a hrnek a mají nějaký harmonogram, takže on ví, které dva dny do práce musí a kdy musí pracovat z domu. 

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 18. zaří 2025 10:15

continuity Mohučanka my ty sdílené stoly právě máme, fungovalo by to, protože nám stačí zacvaknout laptop a nic dalšího nepotřebujeme. Ale pár lidí chce být v kanclu skoro denně, mají tam spoustu krámů, vadí jim, že pak najdou vlas na svém svetru přehozeném přes tu židli, která nemá být nikoho konkrétního, ale vlastně je, vadí jim, že něco přesuneš ze sekce A2 do C1... No, takže fungovalo by to, ale vlastně nefunguje. . Jsem ráda, že se to vyvrbilo takto a nikdo mě nenutí tam pobývat. 

Offline continuity
43180 příspěvků moje polička 18. zaří 2025 10:16

Mohučanka

Mne to teda vadí strašně, už jsem to zažila a kdo nepřišel do půl deváté, stůl v openspace na něj nezbyl a seděl někde v uličce na chodbě. 

Já teda nemám pravidelný systém kdy do kanceláře potřebuji. Záleží s kým se zrovna potřebuji vidět a co řeším. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 18. zaří 2025 10:35

Pinot Noir continuity aha, no tak to je pro vás dost nevhodný systém, u muže to mají jasně dané tak, aby to pracovní místo v daný den vždycky bylo k dispozici, navíc ve společném prostoru s ostatními z týmu. On teda nic (nikoho) neřídí a řeší "jenom" číslíčka a tajný značky počítačových systémů.

Offline continuity
43180 příspěvků moje polička 18. zaří 2025 10:36

Pinot Noir

Šedivá je teorie a zelený je strom života. Pokud sedíš v kanclu téměř denně potřebuješ řešit nějakou ergonomii toho místa.

Mne teda nejvíc vysírá, když se nad potřebou mít správně nastavený monitor a používat ergonomickou myš a klávesnici podivuje člověk s vlastní kanceláří. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 18. zaří 2025 10:42

mně by sdílený pracovní místo žíly trhalo, mám pocit, že mi někdo leze do mýho osobního prostoru. částečně teda kancl a stůl sdílím (na 2 hodiny denně ho půjčuju, ale je to MOJE kancelář a MŮj stůl :)) a že mi nový kolega leze do šuplíku, tak to jsme si museli vyjasnit dost rychle

já mám pro sektory a přesné umístění monitoru pochopení

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 18. zaří 2025 10:44

moora mně zas vadí, když lidi pijou z MÝCH hrnečků z toho mám úplně husí kůži a svůj hrneček na kafe schovávám dozadu do horního patra skříňky, kam nikdo jiný nedosáhne.

Offline continuity
43180 příspěvků moje polička 18. zaří 2025 10:50

Mohučanka no tak já svůj hrníček na kafe vůbec do kuchyňky nedávám.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 18. zaří 2025 10:56

my nemáme ani kuchynku! Hrnčeky (vlastné) máme na stoloch v zborovni. Ale keby mi niekto sedel pri mojom stole a hybal sektormi, to mi vadí. Kolegyňa, ktorá odišla v júli do dôchodku, bola veľmi neporiadna, okrem svojho stola mala zabraty aj susedný voľný, ja som sedela z druhej strany a pokiaľ som nebola v práci, rozkladala sa aj na mojom stole. Strašne ma to štvalo, keď som si po návrate našla niečo inak.